SiteDeBucate » esenta de vanilie

Retete cu esenta de vanilie

 Tort Egiptean Tort Egiptean
Se fac patru foi si 2 creme.Crema de vanilie si crema de frisca cu zahar ars si alune. Macinam alunele si nucile. Cum facem foile: Batem albusurile spuma apoi adaugam zaharul si batem pana se topeste.Amestecam faina cu alunele macinate si apoi o ...
 Clatite Clatite
se mesteca toate ingredientele pana ce obtinem un aluat gros ca smantana.Se lasa sa se odihneasca 30 la frigider.(astfel evitam ca foaia sa se stranga la copt)se coc pe tigaie incinsa. ...
 PAVLOVA CU CAPSUNI PAVLOVA CU CAPSUNI
  (12 felii) 1.Se deseneaza un cerc cu diametrul de 20 cm.pe o hartie pergament.Se decupeaza si se captuseste cu el o forma rotunda de tort, cu acelasi diametru .Se incinge cuptorul la 130*C. 2.Se pun albusurile intr-un castron si se bat spuma ...
Tort cu inghetata de ciocolata
Blat: Punem totul la robot si mixam pana obtinem pesmetul de biscuit.Intr-o tava cu inel detasabil,turnam pesmetul de biscuit si cu fundul unui pahar tasam bine pana se formeaza blatul bine legat. Inghetata: Galbenusurile le frecam bine cu zaharul si ...
 Prajitura cu blat de cocos Prajitura cu blat de cocos
Blat: Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare. Cand spuma devine consistenta adaugam zaharul si vanilia si mixam pana se formeaza turturi atunci cans scoatem paleta de la mixer.Adaugam si nuca de cocos si o incorporam usor cu o ...
 Puding de paine cu caramel Puding de paine cu caramel
Se sfarma tot miezul de paine si se pune intr-un bol. Se adauga pe rand restul ingredientelor si se amesteca bine cu blender pana nu se mai vede miezul de paine. ...
 Baclava Baclava
Se lasa la decongelat foile de placinta.Foile se impart in 3 parti egale. Nucile se macina si se amesteca cu scotisoara. Nucile se impart in 2.Se topeste margarina RAMA. Se ia o foaie, se pune in tava si se unge, se pune urmatoarea foaie, se unge ...
 Cozonac impletit Cozonac impletit
Iata cum am facut coca: Laptele l-am fiert cu zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie pana ce a dat in clocot, apoi l-am racit, nu de tot, atat cat sa fie caldut. Am facut coca la masina de paine si am folosit programul 8 Dough de 1:30h. Am ...
 Tort diplomat cu capsuni si ananas Tort diplomat cu capsuni si ananas
Punem gelatina la inmuiat cu 200 ml apa intr-o cratita mica. Adaugam si coaja de portocala tocata marunt. Amestecam si lasam 10 minute la inmuiat, dupa care adaugam 1 cana de lapte si zaharul. Adaugam si ouale. Punem pe baie de aburi cratita sa ...
 TARTE CU MERE SI MIGDALE TARTE CU MERE SI MIGDALE
1.Intr-un bol, se freaca untul cu zaharul.Se adauga oul , esenta de vanilie, se amesteca bine, apoi se pune faina si migdalele macinate.Se continua amestecarea pana cand compozitia devine spumoasa.Se acopera bolul  si se pune la rece, in ...
 RULADA CU DOVLEAC RULADA CU DOVLEAC
1.Se preincalzeste cuptorul la 190*C.Se captuseste o tava de 38cm.x25cm. cu hartie de copt,care se unge si se infaineaza. 2.Intr-un castron mare,se amesteca faina ,ouale,praful de copt, bicarbonatul de sodiu,scortisoara,cuisoarele si sarea.Se bate ...
 SANDWICH DE INGHETATA SANDWICH DE INGHETATA
1.Se preincalzeste cuptorul la 170*C.Se tapeteaza cu hartie de copt o tava mare de aragaz. 2.Intr-un bol de mixer, se bate untul cu zaharul pana cand zaharul se topeste,se adauga oul si esenta de vanilie.Se amesteca faina , bicarbonatul de sodiu, ...
 INGHETATA DE CIOCOLATA INGHETATA DE CIOCOLATA
1.Intr-o cratita, se amesteca cele 2 cani de lapte si smantana cu praful de cacao pana devine o pasta.Se pune pe foc si se lasa sa clocoteasca ,apoi se ia de pe foc, se adauga esenta de vanilie si ciocolata tocata , amestecand mereu pana ciocolata se ...
 CREMA LA PAHAR "PADUREA NEAGRA" CREMA LA PAHAR "PADUREA NEAGRA"
1.Se preincalzeste cuptorul la 165*C.Se unge cu unt si se infaineaza o tava de aragaz. 2.Se topeste ciocolata si untul intr-o cratita ,in bain-marie.Se ia de pe foc,se adauga esenta de vanilie,zaharul si ouale.Se amesteca bine,apoi se pune faina si ...
 CHEC CU BANANE CHEC CU BANANE
1.Se preincalzeste cuptorul la 180*C.Se unge si se infaineaza o forma de chec. 2.Sepun nucile pe o tava captusita cu hartie de copt si se prajesc 8-10 minute.Se lasa sa se raceasca , apoi se macina. 3.Intr-un castron , se amesteca ...
 PRAJITURA "IZA" PRAJITURA "IZA"
1.Se preincalzeste cuptorul la 170*C.Se unge cu unt o tava de 23x23cm. 2.Se prepara blatul:intr-un bol se amesteca cu mixerul untul cu zaharul pana ce zaharul se topeste si compozitia devine cremoasa.Se adauga faina si sarea,esenta de vanilie si se ...
 SOS DE COACAZE SOS DE COACAZE
1Intr-o cratita, se amesteca zaharul, faina,scortisoara,sarea si apa, se fierb pana ce zaharul s-a topit.Se adauga fructele si se continua fierberea pana sosul se leaga.(unele fructe se zdrobesc prin fierbere, altele raman intregi).Se gusta si, daca ...
 Chec cu vanilie Chec cu vanilie
1.Se preincalzeste cuptorul la 170*C.Se unge si se infaineaza o forma de chec. 2.Intr-un castron , se amesteca faina ,praful de copt si sarea. 3.Intr-un bol se freaca  cu mixerul untul pana devine cremos si spumos.Se adauga,treptat, zaharul si ...
 Prajitura Deliciu cu visine si bezea Prajitura Deliciu cu visine si bezea
Galbenusurile se freaca cu fructoza si untul. Se adauga alternativ faina(amestecata cu praful de copt) si "laptele". Iese o compozitie mai groasa. Se pune in tava, se niveleaza si se coace la foc mediu 25 de minute. Se scoate din cuptor si ...
 Puding de paine partea a II a Puding de paine partea a II a
Se sfarma tot miezul de paine si se pune intr-un bol. Se adauga pe rand restul ingredientelor si se amesteca bine cu blender pana nu se mai vede miezul de paine. Intr-o forma de tort sau o tava care nu lasa sa curga din ea, se pune caramelul facut ...
1-1011-2021-3031-40
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu esenta de vanilie - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z