SiteDeBucate » esenta de vanilie

Retete cu esenta de vanilie

 Guguluf auriu cu branza Guguluf auriu cu branza
Ouale se bat cu zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga apoi pe rand sucul de portocala, untul moale si branza de vaci. Dupa omogenizare se adauga faina amestecata cu amidonul si praful de copt. ...
 Welfenspeise - Vanilla sabayon Welfenspeise - Vanilla sabayon
Se bat albusurile spuma. Amidonul, zaharul si vanilia se amesteca bine cu 6 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert. Cand laptele este fierbinte se adauga amestecul cu amidon amestecand mereu. Se adauga apoi si albusurile spuma si se ...
 Cubulete insiropate cu cocos Cubulete insiropate cu cocos
BLAT:separi galbenusurile de albusuri.Freci galbenusurile cu zaharul pana ce acesta se topeste.Bati albusurile cu un praf de sare pana ce se intaresc.Adaugi treptat spuma de albusuri peste galbenusurile frecate,apoi pe rand,apa fiarta,amidonul,coaja ...
 Chec cu ciocolata si alune Chec cu ciocolata si alune
Untul moale la temperatura camerei se freaca cu zaharul, pana devine ca o spuma. Adaugam esenta de vanilie si galbenusurile unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare. Ciocolata o topim si o adaugam in compozitie mixand continuu, apoi faina ...
 Panna cotta cu capsuni Panna cotta cu capsuni
Smantana si laptele se pun intr-o craticioara cu fund dublu si se dau in clocot. Aproape de punctul de fierbere se adauga zaharul si vanilia si se mai lasa 1 minut la fiert. Gelatina se hidrateaza cu 5 linguri apa rece si se lasa 5 minute. Se adauga ...
 Panna cotta cu ciocolata Panna cotta cu ciocolata
Acelasi mod de pregatire ca la panna cotta cu capsuni La final se topeste ciocolata cu smantana, apoi se lasa la racit si se toarna deasupra. Se presara deasupra ciocolata rasa. ...
 Clatite cu inghetata Clatite cu inghetata
1 ou intreg si 2 galbenusuri de amesteca bine cu zaharul si praful de sare. Se adauga treptat laptele, faina, jumatate din cantitatea de ulei, esenta de vanilie si putina drojdie. Se amesteca bine pana se dizolva faina. Albusurile ramase se bat spuma ...
 Briose cu topping de branza Briose cu topping de branza
    Se incinge cuptorul la 180grade.     Se amesteca lichidele.     Se amesteca ingredientele solide si se pun putin cite putin peste cele lichide.     Se pun hirtiutele pentru briose ...
 Negresa Negresa
Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt). Cand se raceste,torni deasupra frisca si decorul de zahar cu gust de fructe. ...
 Prajitura Rudy Prajitura Rudy
Aluat: faina se amesteca impreuna cu praful de copt si cacaoa. Se adauga si restul ingredientelor. Vom obtine un aluat maleabil, pe care-l vom imparti in 2. Punem aluatul la congelator, cata vreme preparam crema. Crema: Branza se mixeaza cu zahar, ...
 Tort Eclair cu cappuccino si caramel Tort Eclair cu cappuccino si caramel
Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de copt. Intr-o cratita, pe foc potrivit, se dau in clocot laptele, lichiorul de ciocolata, romul, sarea, zaharul si cele 2 feluri de unt.Se ia cratita de pe foc si se ...
 Tort cu cafea si ciocolata Tort cu cafea si ciocolata
Blat: Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Punem zaharul si esenta si mixam in continuare pana obtinem o crema. Adaugam faina amestecata cu cacaoa si praful de copt si amestecam usor. Compozitia obtinuta se toarna in ...
 Strudel cu mere si crema de vanilie Strudel cu mere si crema de vanilie
  Se sfarama bine biscuitii,se pun stafidele la inmuiat(eu am folosit apa cu putina esenta de rom),se rad merele apoi se stropesc cu zeama de la o lamaie. Se intinde foietajul se aseaza deasupra biscuitii sfarmati,peste biscuiti, marul ras. Se ...
 Mousse de ciocolata alba Mousse de ciocolata alba
Topim ciocolata la bain marin,apoi o lasam la racit.Punem gelatina la inmuiat intr-un vas cu apa rece.A parte batem galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema.Adaugam ciocolata topita,vanilia si gelatina stoarsa si topita in 2 linguri de apa ...
 Melci cu nuca Melci cu nuca
Aluat:se framanta toate impreuna (eu le pun in masina de paine )dupa care se lasa la dospit.Dupa ce a dospit aluatul se imparte in 4 parti egale Fiecare bucata se intinde cu sucitorul pe masa in dreptunghi si se unge cu crema de albusuri cu ...
 prajitura fantezie prajitura fantezie
se bat albusurile spuma, se adauga zaharul treptat, apoi galbenusurile, dupa care faina, praful de copt si esenta de vanilie, se pune in forma tapetata cu faina si se baga la cuptor pt cc 20 de min, se verifica cu scobitoare. intre timp facem crema ...
 Rulada turceasca Rulada turceasca
Jumatate din cantitatea de lapte o punem la fiert. Zaharul il amestecam cu faina, apoi "desfacem" totul cu restul de lapte rece. Cand laptele pus la fiert da in clocot, turnam compozitia cu faina, in fir subtire si amestecam continuu, sa nu se ...
 Prajitura Capricii Prajitura Capricii
-Se freaca galbenusurile cu sarea,o ceasca de zahar pudra, 2 plicuri de zahar vanilat -se adauga untul topit si esentele de rom si vanilie,coaja rasa de lamaie  -faina se cerne si se amesteca in prealabil cu praful de copt,apoi se adauga in ...
 Tiramisu Tiramisu
Blatul il facem ca pe pandispan,batem albusurile apoi incorporam zaharul ,apa,galbenusurile ,uleiul,faina.Coacem la foc potrivit . Crema: batem frisca ,incorporam crema de branza ,iaurtul si aromam cu rom. Taiem 3 discuri pe care le insiropam cu ...
 Chec cu smantana si ciocolata Chec cu smantana si ciocolata
Ciocolata o topim, o lasam sa se raceasca. Smantana o batem pana obtinem frisca. Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare cu un praf de sare. Crema de unt o mixam cu zahar si esenta de vanilie. Adaugam pe rand galbenusurile, mixand ...
1-1011-2021-3031-40
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu esenta de vanilie - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z