SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Piure de castane

Piure de castane

Ingrediente - Piure de castane


1 kg castane
50-60 g unt
2 linguri zahar pudra
400 ml frisca
esenta de rom
Mod de preparare - Piure de castane
Castanele se cresteaza in X sau pe o parte si pe alta, dar fara a ajunge la miez!
Se pun intr-o oala la fiert cca 45-50 minute, la foc potrivit. Se decojesc cand sunt calde, inclusiv coaja interioara, aceea mai subtire. 
Se dau prin blender. Se mixeaza frisca in care se toarna treptat untul, zaharul si esenta de rom, apoi se pun castanele gata blenduite.
La cantitati se poate interveni, in functie de gust!!
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Piure de castane
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z