SiteDeBucate » vanilie

Retete cu vanilie

 Nuci umplute Nuci umplute
Se freaca untul pentru a se inmuia.Se adauga zaharul si vanilia si se freaca pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga ouale batute si faina.Trebuie sa rezulte un aluat potrivit de tare,cu care se vor umple formele de nuci.Se coc pe aragaz pana ...
 Tort Dolphin -Deea face 3 ani!!! Tort Dolphin -Deea face 3 ani!!!
Se face blatul ca la pandispan obisnuit, seprama galbenusurile de albusuri si el batem sperat, galbenusurile cu zaharul , albusurile cu un praf de sare .Apoi se impreuna si se adauga si faina cu praful de copt.Apoi se toarna in atva unsa cu outin unt ...
 Tarta cu nectarine Tarta cu nectarine
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si praful de sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul,apoi se adauga peste albusuri.Se adauga si esenta. La sfarsit adaugam faina si mestecam cu lingura de jos in sus sa nu se ...
 Tort Kodrit Kadir Tort Kodrit Kadir
Blat:   Oul il mixam bine cu un praf de sare,apoi adaugam pe rand,  celelalte ingrediente si omogenizam. Crema caramel: Mixam ouale cu zaharul, apoi adaugam esenta de vanilie, un praf de sare si laptele. Amestecam bine si lasam ...
 Vedeta verii - Prajitura cu caise Vedeta verii - Prajitura cu caise
Freci spuma untul cu zaharul + vaniliile, adaugi treptat ouale, iaurtul, faina cernuta+praful de copt. Torni compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt (24x21,5 dimensiunea tavii, dar se poate folosi o tava cu dimensiuni apropiate de ...
 Bezele Bezele
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cand spuma incepe sa se intareasca se adauga zaharul si esenta de vanilie si mixam pana obtinem o spuma tare si lucioasa. In tava tapetata cu hartie de copt se aseaza  albusul cu ajutorul unei seringi ...
 Inghetata de vanilie Inghetata de vanilie
Se amesteca galbenusurile cu esenta de vanilie si vaniliile apoi se pune zaharul si laptele se pune vasul pe foc pana se devine de consistenta unei smantani mai groase,dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit Cand compozitia e rece se amesteca ...
 Muffins de vanilie. Muffins de vanilie.
Amestecam ingredientele lichide intr-un castron si celelalte in altul,dupa care unim cele 2 compozitii. amestecati bine pana se formeaza un aluat omogen. In formele de muffins puneti hartiutele speciale,dupa care cu o lingura puneti aluatul ...
 Italian trifle Italian trifle
Se pune la fiert laptele. Praful de budinca se amesteca cu zaharul si cu 4 linguri de lapte rece. Cand laptele a fiert se ia de pe foc, se adauga budinca invartind continuu si se mai pune pe foc aprox. 1 minut pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca ...
 Fursecuri cu ciocolata Fursecuri cu ciocolata
Se freaca untul cu zaharul,pana se topeste si devine cremos.Se adauga treptat faina cernuta cu praful de copt.Se mesteca pana cand compozitia devine omogena. Oul se bate cu scortisoara si esenta de vanilie.Se adauga peste aluat.Mestecam bine pana la ...
 Vitamine la cupa Vitamine la cupa
Fructele se taie in cuburi mai mici sau mai mari ,dupa preferinta. Se amesteca apoi cu zaharul vanilat,esenta si mierea dupa gust. Salata se lasa la frigider pana in momentul servirii. Perfecta pentru o zi de post si nu numai! Daca nu e post si ...
 Prajitura cremoasa cu blat de cocos Prajitura cremoasa cu blat de cocos
Pentru blat  batem albusurile pana se albesc, dupa care adaugam pe rand 10 linguri de zahar. Cand zaharul s-a incorporat adaugam faina si cocosul amestecand cu grija cu o lingura de lemn ( de jos in sus) sa nu se lase albusurile. Compozitia ...
 Prajitura cu branza si malai Prajitura cu branza si malai
Branza cottage este o branza granulata care isi pastreaza forma de granula si dupa coacere,probabil trebuie sa fie si in tara sau daca nu se poate incerca cu cea de vaca dar nu raman granulele in blat. Se amesteca toate ingredientele  impreuna ...
 Trufe cu ciocolata Trufe cu ciocolata
Se topeste pe baie de abur ciocolata. Se adauga galbenusul si cacaua si se mai amesteca un minut la foc mic. Se incorporeaza mascarpone si se da amestecul la rece. Cand incepe sa se intareasca se rastoarna pe o bucata de hartie de copt si se ...
 Tarta cu branza dulce, Almette si Fanta Tarta cu branza dulce, Almette si Fanta
Separi galbenusurile de albusuri si le pui in doua boluri separate.Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se albesc,apoi adaugi treptat praful de copt,cacaoa,faina si uleiul,incorporand bine ingredientele. Separat bati albusurile cu un praf de ...
 Desert cu mure Desert cu mure
Pornim cuptorul si tapetam o tava cu hartie de copt.Batem albusurile spuma,adaugam zaharul treptat si praful de copt.Spuma astfel obtinuta o impartim in gramajoare pe hartia de copt.Le coacem la foc mic40 minute,cu usa cuptorului intredeschisa. Mixam ...
 Prajitura marmorata cu mere si piersici Prajitura marmorata cu mere si piersici
Batem albusurile spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem faina, praful de copt si esenta , mixam pana se omogenizeaza compozitia. Tapetam forma de copt cu hartie sau faina si pe fundul ei punem felii ...
 Primul meu tort Primul meu tort
Se pregateste blatul de tort din compozitia de pandispan turnata intr-o tava rotunda unsa si tapetata.Se coace , se lasa sa se raceasca putin si apoi se taie in 3.Se insiropeaza cu un sirop facut simplu din apa cu putin zahar si cateva picaturi ...
 Deliciu cu caise Deliciu cu caise
Biscuitii se pun la faramat in robot de bucatarie cu untul. Se pun 3 linguri de zahar la caramelizar cand a prins culoare se adauga frisa . Dupa ce s-a topit tot zahartul se da deoparte. Se amesteca biscuitii faramati cu frisca caramel se pune ...
 Prajitura aromata cu gris Prajitura aromata cu gris
se amesteca bine galbenusurile cu zaharul apoi se adauga grisul si apoi albusurile batute spuma si esenta de vanilie. se amesteca usor, apoi se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt. se coace la foc mediu 25 minute apoi se toarna ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-109
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vanilie - Pagina 46
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z