SiteDeBucate » vanilie

Retete cu vanilie

 Tort clasic visina &ciocolata (metoda rapida) Tort clasic visina &ciocolata (metoda rapida)
Blatul de visina Se pregateste visina fara sambure in sucul ei. Daca este prea acra ii adaugati zahar si  amestecati cu sucul ei caldut, pt ca sa se topeasca mai repede zaharul.  Cantitatea de visina  cu lichidul ei e necesar sa ...
 Prajitura cu visine, piersici si ciocolata Prajitura cu visine, piersici si ciocolata
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, cu un praf de sare, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul,  laptele, faina, praful de copt, esentele, mixam pana se ...
 Petit chinois cu ciocolata Petit chinois cu ciocolata
laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga untul topit si galbenusurile, faina in ploaie si se framanta, se framanta pana se incorporeaza toata faina, daca mai este nevoie se mai pune ...
 Tartelette Tartelette
1.Se prepara intai aluatul pentru tarte.Se bate cu mixerul zaharul cu galbenusurile si praful de sare pana se topeste complet si devine ca o crema spumoasa. 2.Se adauga untul bucatele.Incorporam bine untul,apoi adaugam faina cernuta si esenta de ...
 Cocktail cu piersici, inghetata si ceai de fructe Cocktail cu piersici, inghetata si ceai de fructe
Peste plicurile de ceai se toarna o cana cu apa fierbinte si se acopera 3 minute. Apoi se scot plicurile, se pune gheata si jumatate din miere si se amesteca bine. Piersica se curata de coaja, se taie felii si se mixeaza impreuna cu zeama si pulpa de ...
 Rulada cu crema de lamaie Rulada cu crema de lamaie
Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana spuma devine lucioasa. Galbenusurile se amesteca bine cu ulei si esenta de vanilie, apoi se adauga peste albusuri. Se adauga faina si se amesteca usor, cu ...
 Chec cu sirop de zahar Chec cu sirop de zahar
Se pregateste forma de copt, se unge cu ulei si apoi se tapeteaza cu faina. Albusurile se bat spuma, fara zahar, ca pentru bezea. Zaharul cu 9 linguri de apa se pune pe foc si se obtine un sirop concentrat. Galbenusurile si cele 9 linguri de ulei se ...
 Rulada fitoasa cu crema de capsuni Rulada fitoasa cu crema de capsuni
Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul in ploaie, mixam pana se dizolva zaharul, adaugam galbenusurile, unul cate unul, faina, praful de copt si esenta, mixam pana se ...
 Tort cu cacao Tort cu cacao
Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt rotunda de 20 cm diametru. Se amesteca intr-un vas Mixul pentru 9 torturi, cacaoa, zaharul, untul, ouale, laptele, scortisoara si 2 lingurite praf de ...
 Prajitura cu rubarba Prajitura cu rubarba
Blatul se face foarte simplu, ca la un tort cu diferenta ca treptat se adauga in compozitie si uleiul . Dupa ce toate ingredientele au fost batute spuma se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Rubarbarul se curata de pielita cu ...
 French toast cu inghetata si fructe French toast cu inghetata si fructe
Ouale se mixeaza cu zaharul si vanilia,apoi se adauga laptele.Feliile de paine se trec prin amestecul de oua cu lapte si se prajesc in ulei incins,apoi se scot pe un servet absorbant si se pudreaza cu zahar. Pe o parte a felii de paine se pune ...
 Frappe Frappe
Nessul se freaca cu o lingurita de zahar si una de lapte,apoi se adauga restul amestecului de apa cu lapte. Deasupra se pune inghetata si frisca! Se amesteca bine,apoi se pune inca un glob de inghetata si se decoreaza cu frisca. ...
 Tortul bucatarasilor-Kadrit Kadir Tortul bucatarasilor-Kadrit Kadir
Blatul: Se cerne faina ,cacaoa si praful de copt, apoi se pune oul, zaharul ,laptele,uleiul si vanilia se amesteca bine Crema : Se amesteca bine laptele cu zaharul,apoi se pune cate un ou pe rand si se mixeaza bine iar la final vanilia. Intr-o ...
 Gris cu lapte pane Gris cu lapte pane
Se pune laptele la fiert cu putina sare ,cand fierbe se pune grisul in ploaie si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase apoi zaharul si la final vanilia se amesteca bine . Cand grisul e fiert se ia de pe foc si se pune intr-un castron mai lat ...
 Desert cu iaurt, piersici si biscuiti Desert cu iaurt, piersici si biscuiti
Gelatina se pune la inmuiat in siropul din conserva, apoi se pune pentru scurt timp la foc mic pana se dizolva, fara sa fiarba. Se da deoparte. Iaurtul se amesteca bine cu zaharul pudra si esenta de vanilie. Se pregatesc 4 forme pe fundul carora se ...
 Briose cu piersici si briose cu ciocolata si zmeura Briose cu piersici si briose cu ciocolata si zmeura
- amestecati faina, praful de copt, zaharul - separat bateti oul, adaugati sana, vanilia, uleiul - contopiti cele doua compozitii si bateti bine cu mixeru - tava de briose o ungeti putin cu ulei, sau puneti hartie de copt - turnati in forma, pe ...
 Aluat fraged dospit. Reteta pas cu pas Aluat fraged dospit. Reteta pas cu pas
Faina se cerne . Laptele se incalzeste putin intr-un vas de sticla sau ceramica ,si se amesteca cu drojdia si o lingura de zahar. Se inveleste cu un prosop curat de bumbac sau  de in , si se lasa sa se ridice, ca o cusma in decurs de 10-15 ...
 Biscuiti cu menta Biscuiti cu menta
Frecam margarina RAMA cu zaharul, pana devine o crema ,apoi adaugam oul, esenta de vanilie si amestecam bine. Separat cernem faina si praful de copt, le amestecam si le adaugam peste compozitia de margarina RAMA, punem si menta maruntita si amestecam ...
 Pandispan cu visine si budinca Pandispan cu visine si budinca
Ouale se bat spuma cu zaharul,care se pune treptat. peste ouale batute se pune untul cubulete,dar sa nu fie rece de la frigider. se bate bine spuma. se adauga esenta de vanilie si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie. la urma se pune faina ...
 Briose cu jeleu de visine Briose cu jeleu de visine
Pregatim mai intai jeleul. Punem intr-un vas compotul ,zaharul si praful de budinca. Amestecam bine si fierbem amestecul ,amestecand continuu pana se ingroasa. Daca folosim suc natural de visine vom pune zahar numai daca este nevoie. Oprim focul si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-109
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vanilie - Pagina 39
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z