SiteDeBucate » vanilie

Retete cu vanilie

 Prajitura cu gem si nuca Prajitura cu gem si nuca
Batem ouale cu parful de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul in ploaie, mixam bine, adaugam si uleiul, laptele, faina, praful de copt, esenta si mixam bine pana se omogenizeaza bine compozitia, nu trebuie sa iasa groasa, ci ca la ...
 Italian Trifle Italian Trifle
Se face o crema de vanilie din budinca, se lasa la racit, intre timp se poate topii ciocolata cu putina apa, amestecand in continuu pentru a nu se arde. Pregatim o cafea, aproximativ 80 ml la 2 portii si o punem la racit,, intr-un vas mai lat, dupa ...
 Chocolate cake Chocolate cake
Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu pudra de cacao o forma de tort dorita (eu am folosit 2 forme mici de inimioara si una de cerc de 15 cm diametru). Untul cu cele 3 feluri de zahar, ciocolata si mierea se topesc la ...
 Cookies crocanti Cookies crocanti
Se incinge cuptorul la 200⁰. Intr-un vas, se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale, laptele si esenta de vanilie si se mixeaza.Separat, se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul apoi se incoproreaza in amestecul cu unt.Se inglobeaza in ...
 Fursecuri cu branza Fursecuri cu branza
Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana devine pufos. Se adauga branza si se mixeaza pana totul devine ca o crema. Faina se amestecata cu praful de copt si un praf de sare se toarna peste crema de unt cu branza si se framanta un ...
 Fursecuri cu menta Fursecuri cu menta
Intr--un bol se amesteca margarina RAMA cu zaharul, pana devine o crema ,apoi adaugam oul si esenta de vanilie si amestecam bine. Separat amestecam faina cu bicarbonatul si praful de sare, pe care o adaugam peste compozitia de margarina RAMA si, ...
 Crema de zahar ars Crema de zahar ars
Se caramelizeaza 150 g zahar in vasul in care urmeaza sa preparam desertul. Cand s-a caramelizat  bine, se tapeteaza si peretii cratitei pana la jumatate. Se lasa la racit. Se pune laptele la fiert cu restul de zahar. Se separa ouale. Se bat ...
 Strudel fraged cu cirese Strudel fraged cu cirese
Intr-un bol amestecam bine drojdia cu zaharul apoi adaugam laptele, oul, esenta, sarea, 50g unt topit si  faina. Framantam bine aluatul si il lasam la dospit intr-un loc cald, fara curenti de aer rece. Dupa ce aluatul si-a dublat volumul, il ...
 Double Chocolate Cake Double Chocolate Cake
Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o fome dorita de tort. Pentru blatul cu ciocolata amaruie, se pune untul cu cele 3 feluri de zahar, ciocolata si mierea la topit la bain-marie apoi se lasa sa se raceasca 5 ...
 Muffins colorate Muffins colorate
Se incalzeste cuptorul la 180⁰C. Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si esenta de vanilie apoi se mixeaza.Se incoporeaza apoi laptele.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt, sarea si se incorporeaza in amestecul cu ...
 Prajitura in trei culori Prajitura in trei culori
5 albusuri se bat cu 10 linguri de zahar tos pana se obtine bezeaua. Se adauga 5 linguri de ulei si praful de copt stins in zeama de lamaie, apoi se pun 6 linguri de faina amestacand usor. Se imparte compozitia in doua. In prima se pun lamaia ...
 Rulouri cu crema Rulouri cu crema
Se bat bine ouale cu zaharul apoi se adauga uleiul, laptele, esenta, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie  si faina cat cuprinde, pentru a iesi un aluat potrivit de moale.  Se framanta bine.   Intindem ...
 Chec rapid cu mere Chec rapid cu mere
Se curata si se taie merele bucatele. Se pune intr-un vas mare faina cu zaharul, sare, vanilie, scortisoara si se amesteca. Praful de copt se pune intr-o lingura peste care se stoarce, putina lamaie, dupa care turnati-o in compozitie. Adaugati ...
 Eclere cu crema de vanilie si aroma de fructe de padure Eclere cu crema de vanilie si aroma de fructe de padure
aluatul: Intr-o cratita se pune la fiert apa impreuna cu uleiul. cand da in clocot,se trage cratita de pe foc,se toarna toata faina deodata si se amesteca repede pana cand aluatul se dezlipeste de vas. se lasa apoi sa se racoreasca. cand e aproape ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, laptele, faina, praful de copt,  mixam pana se omogenizeaza. Punem compozitia rezultata intr-o tava ...
 Chec cu zmeura, ciocolata si caramel Chec cu zmeura, ciocolata si caramel
Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma dorita. Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si se mixeaza.Se incoporeaza apoi iaurtul.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si sarea ...
 Tiramisu Tiramisu
Se amesteca mascarpone cu zaharul si galbenusurile de ou cu mixerul  Se adauga frisca lichida si se amesteca in continuare pana se face ca o crema Separat se bate albusul de ou, apoi se amesteca cu crema. La sfarsit se incorporeaza gelatina care ...
 Desert cu inghetata Desert cu inghetata
Se pun 3 linguri de inghetata de vanilie ,apoi inghetata de capsuni, se decoreaza cu frisca din abundenta ,se pune caramel si cirese sau orice alt fruct daca doriti Si au mancat barbateii mei la inghetata .....................oricum e super buna ce e ...
 Raffaello pentru copii Raffaello pentru copii
Se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a inceput sa fiarba bunem grisul in ploaie ,cand s-a ingrosat ca la budinca stingem focul adaugam untul de cocos si-l incorporam dupa care adaugam zaharul vaniliat ,nuca de cocos si esenta de vanilie ...
 Cheesecake cremos Cheesecake cremos
Am pornit catre bucatarie cu gandul la cheesecake-ul Nataliei, dar pana la urma am cotit-o nitel de la ideea initiala...Na, am si eu un defect. :)))) Blat: Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat omogen si nelipicios. Lapte condensat: ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-109
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vanilie - Pagina 37
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z