SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu patrunjel

 CIORBA DE SALATA VERDE CIORBA DE SALATA VERDE
Se spala ceapa si verdeata, se taie si se pun sa fiarba in apa cu sare si 2 linguri ulei. Cand sunt fierte se adauga salata taiata subtire si se fierbe in continuare. Cand este fiarta salata, se acreste cu otet. Se face omleta din 4 oua se taie ca ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se fierb urmatoarele ingrediente: apa, burta de vita, morcovii, ceapa, oasele de vita, cartofii, telina, hreanul si patrunjelul pentru aproximativ 120-145 minute pana cand burta devine moale si se poate taia.Se curata carnea de pe os, burta se taie ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Se curata toate, se spala si se pun in oala la fiert. Totul fierte cam 1 h 30 minute sub capac, pana se inmoaie carnea (este carne de vitel, frageda nu carne de vita care necesita fierbere multa)-se strecoara-se pune o lingura mare de secretul ...
 Bors de vita Bors de vita
Se fierbe carnea de vita, spumand din cand in cand. Ceapa taiata cubuletze se caleste in putin ulei, apoi se adauga morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoare si ardeiul gras taiat marunt. Amestecul se pune peste carne, impreuna cu ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Radacinoasele se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare.Ceapa curatata se toaca marunt.Rosiile se decojesc si se taie in cuburi mari.Se incinge uleiul in oala pentru ciorba si se calesc legumele, incepand cu radacinoasele si adaugand in ...
 ciorba de legume ciorba de legume
- morcovii se razalesc pe razatoare, se calesc cu putin ulei, apoi se pune patrunjelul si ardeiul gras taiat cubulete, se adauga bucati de piept de pui, mazarea si orezul spalat, sare- se fierbe, iar la sfarsit se bate un galbenus de ou si se ...
 ciorba de legume ciorba de legume
Tot zarzavatul se curata si se taie : ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul, varza si telina in fire subtiri, dovlecelul, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii. Se recomanda ca rosiile sa se opareasca si sa se curete de ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare).Perisoarele: Se inmoaie felia de paine si se taie marunt, se amesteca cu carnea, orezul, ceapa ramasa, ...
 ciorba de perisoare ciorba de perisoare
Carnea se da prin masina de tocat si se adauga ceapa taiata marunt, orezul bine spalat, ouale, verdeata, sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine compozitia. Cu mana uda, se formeaza perisoare care se tavalesc prin faina. Se pun in oala ardeii, ...
 ciorba de ardei umpluti ciorba de ardei umpluti
Carnea se da prin masina de tocat si se adauga ceapa taiata marunt, orezul bine spalat, oul,verdeata, sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine compozitia. Ardeii se curata de cotor,avand grija sa ramana intregi, apoi se spala si se lasa sa se ...
 ciorba de cartofi ciorba de cartofi
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune la fiert cu 2 l de apa si sare, se adauga ceapa tocata marunt, foaia de dafin si boabele de piper. Pana ce clocoteste, curatam si spalam cartofii si-i taiem cuburi. Dupa ce zarzavatul a tras ...
 ciorba de bucatele ciorba de bucatele
Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasindu-se sa fiarba cca 1 ora. Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa. Cind toate sint fierte se pun ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Se fierbe carnea de pui in apa cu vegeta. Ceapa taiata marunt si morcovii dati prin razatoarea mare se dunstuiesc la foc mic, se adauga orezul si supa de carne. Cand orezul este aproape fiert se adauga cartofii si carnea taiate cubulete. Daca nu e ...
 Ciorba de burta, reteta de restaurant Ciorba de burta, reteta de restaurant
Intr-o oala se pune burta spalata si curatata in prealabil la fiert in apa cu sare (sau poate sa fie si burta gata fiarta, se gaseste in comert). Cand este fiarta pe jumatate se pune ceapa taiata in 4 si se mai fierbe pana cand burta devine moale. Se ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare si cubul  Knorr Gaina. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se strecoara supa obtinuta. Carnea si legumele se taie in ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Zarzavaturile se curata, se spala, se taie cuburi si se inabusa in ulei cu adaos de apa. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare, se adauga zarzavatul inabusit si puiul care a fost trecut prin flacara si spalat. ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea se spala, se zvinta si se portioneaza, zarzavaturile se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in ulei cu adaos de supa (apa) si se raceste. Carnea, impreuna ...
 Ciorba de fasole alba cu costita afumata Ciorba de fasole alba cu costita afumata
Fasolea se alege de corpurile straine si se spala; se pune la fiert in apa rece, schimbindu-se apa de doua ori (cu apa fiarta), dupa care se adauga costita afumata (intreaga). Legumele se curata, se spala, se taie marunt, (rosiile in sferturi) si se ...
 Ciorba de crap Ciorba de crap
Pestele se curata de solzi si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza. Zarzavatul se curata, se spala si se taie felioare in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala si se taie in sferturi. Ceapa se ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pune la fiert intr-o oala cu apa, un morcov, un patrunjel si o ceapa, toate taiate marunt si osul care ramine de la carne. Se lasa sa fiarba bine. Se toarna borsul fiert separat si strecurat. Se adauga verdeata taiata fin, rosiile, carora li s-au ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-51
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu patrunjel - Pagina 38
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z