SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu patrunjel

 Ciorba pescareasca cu zeama de varza Ciorba pescareasca cu zeama de varza
Zeama de varza( cantitatea este in functie de cat de acra vreti sa fie ciorba) se pune la fiert impreuna cu apa necesara.Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari - mai putin ceapa ce se lasa intreaga.Se adauga zarzavatul la zeama de ...
 CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE
Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat dupa bunul plac, continuam fierberea, potrivim de sare. Daca a fiert zarzavatul, se adauga bulionul se mai da cateva clocote, se stinge ...
 Ciorba taraneasca de vitel Ciorba taraneasca de vitel
Carnea se taie bucatele ce se calesc in doua linguri cu ulei pina ce carnea isi scgimba culoarea.Legumele se curata , se spala si se taie dupa preferinta.Peste carne se pune apa apoi legumele taiate marunt , frunzele de leustean, sare si piper.Se ...
 Ciorba cu perisoare din peste Ciorba cu perisoare din peste
Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si faina. Se framanta bine. Din acest amestec se formeaza mici perisoare care se tavalesc prin faina sa nu se desfaca la fiert.Se pune o oala la foc cu ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Carnea taiata marunt se pune la fiert in apa cu sare. Cand a inceput sa fiarba se inlatura spuma.Zarzavatul se curata si se taie marunt, gogosarul se taie feliute subtiri iar ceapa curatata se lasa intreaga.Morcovii si gogosarul se calesc in putin ...
 Ciorba pescareasca Ciorba pescareasca
Pestele se curata bine si se taie bucati.Zarzavatul de curata si se feliaza.Ceapa se lasa intreaga iar dupa fierbere se arunca.Legumele se pun intr-o oala , apoi se completeaza cu apa necesara.Adaugam sare si piper si lasam legumele sa fiarba ...
 Ciorba caleidoscop Ciorba caleidoscop
Se spala si se curata toate legumele.Ceapa se lasa intreaga si dupa fierbere se arunca.Morcovii si patrunjelul se taie rondele iar rosia si ardeiul fasii.Varza se taie fasii mai late.Conopida se desface in buchetele iat dovlecelul si cartoful se taie ...
 Bors de zarzavat Bors de zarzavat
Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa asa pina sunt fierte. Se spumeaza.Se curata toate zarzavaturile si legumele.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavaturile taiate marunt si se adauga supa de oase si apa daca mai este necesar.Punem ...
 Bors de fasole verde Bors de fasole verde
Zarzavatul se curata si se taie marunt, la fel si celelalte legume.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavatul taiate se adauga apa necesara apoi fasolea verde. Punem sare si piper si frunzele de telina. Lasam sa fiarba bine toate si la sfarsit ...
 Ciorbita de vara de fasole uscata Ciorbita de vara de fasole uscata
Fasolea se pune la inmuiat de seara si i se schimba apa.Zarzavatul se curata si se taie marunt. Legumele se spala si se taie marunt. Zarzavatul impreuna cu lafumele se pun intr-o oala , se adauga apa necesara, pasta de ardei, sare si piper si se lasa ...
 Bors de gulii Bors de gulii
Se curata legumele se spala si se taie dupa bunul plac.Se pun la calit morcovii, ceapa, ardeiul si rosia, cand sunt gata se adauga apa necesara si guliile taiate.Se pune sare, piper si frunza de telina. Se lasa sa fiarba. Cind sunt gata fierte se ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se face o supa din osul de vita,zarzavaturi,piperul boabe si frunza de dafin.Cand supa este gata se strecoara printr-o sita foarte deasa si se pune la fiert din nou.In supa se adauga burta bine spalata si se mai lasa sa fiarba 40 min.Daca se evapora ...
 Ciorba de cartofi cu carnati si galuste Ciorba de cartofi cu carnati si galuste
Se toaca ceapa marunt si se pune la foc impreuna cu carnaciorii si cartofii taiati cubulete.Cand s-a inmuiat ceapa si s-au rumenit carnaciorii se adauga boiaua si se stinge imediat cu apa.Se mai adauga apa ,aprox 4 litri si se lasa sa fiarba aprox ...
 Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou
Se pune apa la fiert si cand a clocotit se adauga carnea. Dupa aceea, se toaca legumele cubulete sau se dau pe razatoare si se adauga si ele la fiert. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile in bulion tocate marunt si sucul de ...
 Ciorba de burta, falsa Ciorba de burta, falsa
Se curata si se taie marunt tot zarzavatul.Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga apa necesara si se potriveste de sare si piper dupa ce s-au adaugat toate legumele. Se lasa sa fiarba si se adauga si crenguta de leustean si ...
 Ciorba de oua cu zer Ciorba de oua cu zer
Se curata zarzavatul si se taie marunt. Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei, se adauga pasta de ardei, apoi apa peste ele si celelalte legume. Se potriveste mancarea de sare si piper si se lasa sa fiarba . Cind sunt fierte se adauga zerul si se ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pun la fiert, in 3 litri de apa, o ceapa tocata marunt, un morcov ras si unul taiat rondele.Intre timp, se amesteca in carnea tocata oul,sarea, piperul,jumatate din cantitatea de orez,o legatura de patrunjel tocat marunt,o ceapa rasa si boiaua de ...
 CIORBA DE VACUTA CIORBA DE VACUTA
1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Prima apa o schimb intotdeauna2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta.3.Toate legumele sunt taiate marunt si se inabusa intr- o cratita cu 2 linguri ...
 Ciorba de potroace ( cu carne de curcan) Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)
Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata.Zarzavatul se curata si se taie rondele , iar ceapa se lasa intreaga apoi se pun peste carnea din oala.Se adauga si varza murata( spalata in 2-3 ape)si cartoful taiat ...
 Ciorba de perisoare cu zarzavat nou Ciorba de perisoare cu zarzavat nou
Morcovii curatati se dau pe razatoarea si se calesc putin , impreuna cu ceapa taiata marunt, in un pic de ulei, pina capata o culoare portocalie.Se rad si celelalte legume , se adauga apa necesara si se potriveste la gust cu sare, piper si vegeta. Se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-51
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu patrunjel - Pagina 31
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z