SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu patrunjel

 Supa de ceapa cu orez Supa de ceapa cu orez
Curatati, spalati si taiati ceapa julienne. Puneti la fiert, in 3 l apa, 4 cepe, morcovii si radacina de patrunjel, curatate, spalate si taiate in cubulete si semintele de chimen. Ceapa ramasa caliti-o in ulei 2-3 minute, apoi puneti-o in ...
 Supa rapida de post Supa rapida de post
Puneti mazarea si fasolea verde la fiert intr-o oala, in 2,5 litri apa rece. Cand da in clocot, adaugati morcovii si cartofii curatati si taiati in cubulete, apoi ceapa tocata si inabusita in ulei. Cand totul este fiert, adaugati verdeata tocata ...
 Supa de morcovi Supa de morcovi
Caliti ceapa tocata marunt, intr-o oala in ulei, apoi adaugati morcovii, curatati, spalati si taiati in cubulete de circa 1 cm, dupa care puneti suc de roșii. Adaugati cartofii, curatati si taiati in cubulete. Caliti totul circa 7-8 minute, apoi ...
 Supa de ciuperci Supa de ciuperci
Orezul se lasa in apa rece. Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii, apoi se oparesc si se scurg. Legumele se taie in bucatele. Intr-o oala cu 1 l apa se pun la fiert, pe rand, morcovii, telina, cartofii, ciupercile, ceapa si ...
 Ciorba de pipote Ciorba de pipote
Curatati si spalati pipotele, apoi oparitile si scurgeti-le bine de apa. Puneti-le la fiert in 4 l apa si 1 lingurita sare. Caliti in ulei morcovii, ceapa, telina, radacina de patrunjel si ardeiul gras, toate acestea taiate in cubulete. Puneti ...
 Bors de post Bors de post
Curatati ceapa, morcovii si usturoiul. Tocati-le si caliti-le 15 minute in ulei, la foc potrivit. Curatati ciupercile, taiati-le in jumatati si puneti-le peste celelalte legume. Amestecati in vas si turnati 2 l apa calda. Tineti vasul la foc ...
 Supa de ceapa cu oua Supa de ceapa cu oua
Caliti ceapa taiata marunt in ulei. Fierbeti in 2l apa sarata cartofii curatati si taiati in rondele. Cand cartofii sunt fierti de jumatate, adaugati in oala ceapa calita, usturoiul pisat, foaia de dafin si graul. Lasati la fiert la foc potrivit. ...
 Supa de gulii Supa de gulii
Curatati ceapa si taiati-o in cubulete. Caliti-o in ulei pana cand se rumeneste, dupa care adaugati guliile si telina taiate in cubulete. Dupa 15 minute puneti faina si amestecati bine, apoi adaugati 3 l apa calda peste ele si lasati-le la fiert, la ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea cu os se pune la fiert si din cand in cand se indeparteaza spuma formata. Dupa ce carnea este aproximativ fiarta se pune si zarzavatul taiat marunt. Se pregatesc perisoarele din carnea macra data prin masina de tocat impreuna cu o felie de ...
 Ciorba de peste cu zeama de varza Ciorba de peste cu zeama de varza
Puneti zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt, la fiert, in putina apa, circa 500ml. Dupa 10 minute, adaugati zeama de varza si lasati sa fiarba la foc mic. Cand zarzavatul este aproape fiert, puneti pestele curatat, spalat si taiat in bucati ...
 Supa de cartofi noi Supa de cartofi noi
Intr-o oala de aproximativ 4 l se pune apa la fiert cu zarzavaturi taiate marunt. Cand au fiert se adauga si cartofii taiati in cubulete, condimente, lapte si foile de dafin. Simpla si delicioasa! Pofta buna! ...
 Supa de pui Supa de pui
Pieptul de pui dezosat se taie in fasii. Prazul si morcovii se taie in felii fine si se calesc in ulei. Se sting cu supa de pui. Se pune apoi pieptul de pui, mazarea si orezul. Se fierb si se amesteca din cand in cand ca sa nu se lipeasca ...
 Ciorba de vita cu iaurt Ciorba de vita cu iaurt
Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert cu apa si sare. Cand a dat in clocot, adaugati zarzavatul taiat in cuburi, ceapa maruntita si fasolea oparita si continuati fierberea. Cu 10 minute inainte de a lua oala de pe foc ...
 Ciorba de pui cu smantana Ciorba de pui cu smantana
Ceapa se toaca foarte marunt. Telina si morcovul se dau pe razatoarea mica. Ardeii se toc si ei. Se pun aceste ingrediente la fiert intr-o cratita de 5 litri plina cu apa. De ce se pune apa multa de la inceput? Pentru ca legumele sa de-a gust in ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Pulpele si legumele se pun la fiert in aproximativ 2,5 litri de apa. Se pune si o lingura de sare. Se tine la fiert pana in momentul in care carnea devine frageda. Supa se strecoara si apoi carnea si legumele se taie in mici bucati.Se lasa iar ...
 Ciorba taraneasca de vacuta Ciorba taraneasca de vacuta
1)Curatati rasolul si pieptul de vita de pielite, tendoane si eventuale aschii de os, spalati-l, apoi pieptul taiati-l in bucati potrivite. Rasolul lasati-l intreg. 2)Puneti carnea la fiert intr-o oala mare in 4 l apa cu sare. Ideal ar fi sa o ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Ceapa si usturoiul se calesc in putin unt. Se pun rosiile, bulionul, zaharul, cimbrul si se lasa pe foc timp de un sfert de ora. Se amesteca din cand in cand, se ia de pe foc si se mai lasa putin sa se raceasca. Totul se pune intr-un vas inalt de ...
 Harira Harira
Se taie carnea de miel cuburi, se toaca rosiile, telina si ceapa. Lintea si nautul se lasa la inmuiat separat, lintea 3 ore, nautul 12 ore, apoi se scurg. Separat, se caleste carnea cu ceapa, lintea, nautul, telina si rosiile. Se adauga ...
 Ciorba de fasole verde cu smantana Ciorba de fasole verde cu smantana
Caliti ceapa tocata marunt impreuna cu radacinoasele taiate in cubulete, in ulei, circa 10 minute, apoi adaugati fasolea verde taiata in bucatele. Dupa 10 minute adaugati 2,5 l apa, acoperiti oala cu capac si lasati sa fiarba la foc mic, 30 de ...
 Crema de legume cu pui Crema de legume cu pui
Curatati legumele, spalati-le bine, taiati-le in bucatele si puneti-le la fiert in 3 l apa si 1 lingurita sare grunjoasa. Fierbeti legumele 40-45 de minute, apoi scurgeti-le de apa, apa pastrati-o, dupa care pasati-le trecandule printr-o sita deasa. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-51
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu patrunjel - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z