SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu patrunjel

 Ciorba de salata verde-reteta bunicii Ciorba de salata verde-reteta bunicii
Se spala bine salata si se taie pestisori,se taie carnatul cit mai maruntSe rade ceapa mare si morcovul,se pun toate la foc mic in 2l apa cam 45 minute;Se face o omleta din 3 oua,sare boia s se rumeneste bine pe ambele parti,dupa care se taie ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Se pune la foc o oala cu apa,cand fierbe se pune carnea taiata bucatele potrivite(eu folosesc spatele si aripioarele la ciorbe),se spumuieste bine,se adauga ceapa,morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt,putina sare si vegeta (eu mai pun cate ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei pana se inmoaie putin. Se adauga ardeiul(gras si iute) taiat tot cubulete peste care se adauga restul de zarzavat pana ce uleiul capata putina culoare, mai ales de la morcov.Se stinge cu trei litri de ...
 CIORBA DE DOVLECEI CIORBA DE DOVLECEI
Se pun la fiert in apa rece cu sare si ulei, ceapa tocata marunt, morcovul dupa preferinta :dat pe razatoarea mica sau taiat rondele, radacina de patrunjel taiata cuburi mici.Se lasa sa fiarba aceste legume dupa care se adauga ardeiul taiat ...
 Ciorba de afumatura Ciorba de afumatura
Se spala ciolanul si se pune la fiert in 2-2,5 l apa rece. Se fierbe incet pana cand carnea se inmoaie. Apoi se scoate ciolanul, zeama se pastreaza. Carnea se lasa sa se raceasca, se scoate osul si se taie bucati mici. Ceapa taiata marunt se ...
 ciorba de legume cu perisoare ciorba de legume cu perisoare
Carnea se amesteca cu oul, sarea piperul macinat, frunzele de patrunjel taiate marunt (3 ramurele).Zarzavatul se curata, se spala si se toaca marunt.Se pune zarzavatul la inabusit in 2 linguri ulei pentru aprox 5 minute, se adauga 2 litri de apa,se ...
 Ciorba de fasole pastai Ciorba de fasole pastai
Se curata ceapa,morcovul,gogosarul se spala si se tau marunt apoi se pun sa se caleasca putin cu cele 4 linguri de uleisi cu o lingurita de boia .Separat se pune apa la fiert,cand a inceput apa sa fiarba se adauga legumele incalzite in ulei si se ...
 Ciorba de pui cu galusti Ciorba de pui cu galusti
Care dintre noi nu are o mancare preferata?Sau acel ceva care iti aduce aminte de o persoana draga in ciuda faptului ca e plecata la ingerasi de ceva vreme.Astfel m-am gandit sa scriu aici cum facea bunica mea ciorba(supa) de pui cu galusti.In ciuda ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de patrunjel,orezul,sare si piper dupa gust.In oala in care vom gati ciorba calim morcovii rasi prin razatoare(partea mare),dupa care adaugam celelalte ...
 Ciorba de miel Ciorba de miel
-se fierbe carnea de miel,(eu am fiert0o la oala cu presiune)dupa ce a fiert, adaugam legumele radacinoase ,maruntite sau date pe razatoare si le fierbem si pe ele cam 15-20 de minute(la oala cu presiune sunt gata in 6 minute ).Carnea o scoatem,o ...
 Bors cu somon si crap Bors cu somon si crap
Se caleste ceapa in uleiul de masline,se taie radacinoasele si se pun peste ceapa.Se adauga sucul de rosii,peste care se toarna un l de apa.Se lasa sa fiarba 20 min.,se adauga pestele.Se fierbe cca.15 min.dupa care se adauga borsul fiert inaite.Se ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se formeaza o spuma, care va trebui din cand in cand indepartata; dupa ce ramane apa curata se adauga legumele, se acopera cu un capac si se lasa la ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Am folosit burta proaspata(prefer cea congelata)curatata bine de grasime,taiata,putin dura.Am frecat-o bine cu sare mare,suc de lamaie,otet(in caz ca burta e f dura,se lasa de seara pana dimineata frecata cu sare,otet,lamaie in apa cu o lingura de ...
 Bors  de curcan Bors de curcan
Pulpa de curcan se pune la fiert in 4 litri de apa rece , intr-o oala sub presiune, pentru a fierbe mai bine si mai repede. Dupa o jumatate de ora de fiert, se scoate pulpa, se strecoara zeama si se transfera intr-o alta oala , de ciorba. Se curata ...
 Ciorba cu carne de vita si legume Ciorba cu carne de vita si legume
Proces TehnologicCarnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile de patrunjel se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se toaca marunt, varza se taie bucati mai mari. Ardei se taie fasii, iar cartofii se curata, se ...
 Ciorba de fasole verde Ciorba de fasole verde
Se curata si se taie morcovii cubulete, ardeiul, ceapa si se calesc in ulei. Se adauga boiaua de ardei, se toarna apa si se lasa la fiert. Cand incepe sa fiarba morcovul, se adauga fasolea verde curatata si taiata bucatele. Dupa ce s-a fiert fasolea ...
 Ciorba Ciorba
Se lasa la foc mic si dupa aceea va spun:-Pofta buna! ...
 CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE
Punem la fiert carnea bine spalata si portionata in 3-4 litri apa. Cand carnea e aproape fiarta adaugam zarzavatul taiat dupa preferinta si continuam fierberea. Usturoiul se adauga intreg, iar dupa fierbere se scoate din ciorba. Cand zarzavatul este ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Taiem carnea cuburi si o punem la fiert in 3,5 l apa rece. Cand se formeaza spuma o strangem cu o spumiera si lasam sa fiarba carnea in continuare.Pe la jumatatea fierberii adaugam legumele taiate, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Dupa ce ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita cu 4-5 l apa.Separat se amesteca carnea cu oul,verdeata,orezul si bineinteles sare si piper dupa gust.Din compozitia rezultata se fac bilute in mana ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-51
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu patrunjel - Pagina 35
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z