SiteDeBucate » pui

Retete cu pui

 Capse(specific arab) Capse(specific arab)
Se pune la prajit ceapa;dupa ce e aurie,se adauga puiul,condimentele pudra,morcovi,ardei dulce si iute,rosii.Se lasa cca 20-30 minute,acoperit,sa fie moi legumele si puiul.Se pune,apoi apa fierbinte,sare(dupa gust);apa trebuie sa fie rosiatica;daca ...
 Perisoare din carne de pui cu smantana Perisoare din carne de pui cu smantana
Carnea de pui, pielea si ceapa (calita si racita ulterior), se dau prin masina de tocat de 2 ori.La compozitia asta se pun celelalte ingrediente (ouale, faina, orezul, apa, sarea, piperul, mararul tocat si usturoiul). Orezul trebuie spalat bine ...
 FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC
Intr-o tigaie se incinge uleiul in care se adauga ficateii. Cand sunt aproape facuti se adauga ciupercile taiate in cuburi mari, ceapa taiata marunt, maslinele taiate in doua, cipolinele, 2 catei de usturoi si vinul. Cratita se acopera cu un capac si ...
 CIOCANELE DE PUI CU SOS DE SMANTANA CIOCANELE DE PUI CU SOS DE SMANTANA
Ciocanelele se spala bine,se curata de piele si se ung cu amestecul facut din miere si sosul Dijonnaise.Apoi se aseaza intr-un vas de yena in care s-a pus 1 lingura de ulei,se condimenteaza cu sare,piper si boia dupa gust.Ciupercile curatate se taie ...
 Piept de pui cu branzeturi aromate, la cuptor Piept de pui cu branzeturi aromate, la cuptor
Va propun o metoda de preparare a pieptului de pui (carne slaba, calduros recomandata de orice dietetician) care va permite sa obtineti o crusta crocanta, savuroasa, fara a ineca preparatul intr-o baie de ulei incins. Prin aceeasi metoda puteti, de ...
 Pui cu legume,la cuptor(specific arab) Pui cu legume,la cuptor(specific arab)
Toate legumele(in afara de rosii),se taie bucatele;ceapa se taie marunt;la fel si usturoiul.Se amesteca totul cu sare si condimente,dupa gust;eu pun cca 1,5 lingurita de sare;piper pun 1/4 lingurita;ienibahar tot 1/4 lingurita;cardamom tot atit;cury ...
 CIULAMA DE PUI CU MAMALIGUTA CIULAMA DE PUI CU MAMALIGUTA
Carnea de pui se spala si se taie cuburi.Morcovii,ceapa,telina se curata si se cresteaza .Usturoiul se toaca.Carnea se fierbe in apa cu sare ,se spumeaza,se adauga legumele si se mai fierbe in continuare cam vreo 30 minute.Apoi supa se strecoara,iar ...
 Pilaf cu carne de pui Pilaf cu carne de pui
Se curata ceapa si morcovul,se toaca marunt,se pune cu putin ulei si putina apa la foc.Se adauga si bucatele de carne,se mai lasa la disnstuit.Orezul se spala.Intr-o tava se pune orezul se adauga carnea cu zarzavatul,se adauga sare,vegeta si apa,se ...
 Sarmalute in foi de stevie (tei, vita, gulie) Sarmalute in foi de stevie (tei, vita, gulie)
Carnea se toaca (sau folositi carne tocata).Intr-o tigaie mai mare puneti putin ulei si incepeti sa caliti ceapa verde tocata, morcovul ras, ciupercile tocate, concentratul de costita. Adaugati verdeata tocata, ketchup (sau o rosie si un ardei tocate ...
 PUI IN SOS DE VIN ROSU PUI IN SOS DE VIN ROSU
Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie inalta. Se aseaza bucatile de pui cu pielea in jos in tigaie si se prajesc 5-7 minute pana se rumenesc. Se scot cu spumiera pe o ...
 Tocanita de pui cu mamaliguta Tocanita de pui cu mamaliguta
Ceapa taiata marunt se pune la calit impreuna cu rosiile taiate cubulete, se adauga apoi carnea si se potriveste gustul de sare si piper. Se adauga patrunjel verde tocat si o cana cu apa, apoi se lasa sa fiarba carnea bine. Se face mamaliguta: la 1 l ...
 Orez de pui a Portuguesa Orez de pui a Portuguesa
1)Se fierbe puiul cu morcovi si bucata de bacon, in apa condimentatã cu foile de dafin, ardeiul iute (optional),1 ceapã intreagã, sare si piper.Scoate carnea fiartã, baconul si morcovi.Pãstreazã supa.2)Cãleste ceapa si usturoiul tocat in ...
 Pui cu Varza de Bruxelle (Jardineira com Couves-de-Bruxellas) Pui cu Varza de Bruxelle (Jardineira com Couves-de-Bruxellas)
Am fugit cât am putut luna August de bucãtãrie...dar sotul fãrã "zamã" nu poate.*Varza de Bruxelle (Brassica Olaracea) este bogatã in minerale, contine vitaminele A si B ambele importante pt. vedere si piele.*Cum are putine calori este ...
 Volovan acompaniat de crochete de piure(Vol-au-vent,denumirea originala a acestei mincari) Volovan acompaniat de crochete de piure(Vol-au-vent,denumirea originala a acestei mincari)
Se pune puiul la fiert impreuna cu ceapa taiata in doua,foile de dafin si morcovul,nu uitind de pus sare.Se lasa la foc iute pina da in clocot se spumuieste si se da la foc mic cca.o ora,dupa care se scoate si se lasa la racit pentru ca dupa aia sa ...
 Mancarica de ficatei Mancarica de ficatei
Se toaca ceapa solzisori si se pune la prajit in uleiul incins pana devine aurie, apoi se pun ficateii si se prajesc pana se duce toata apa si sangele din ei. Se pune apoi sucul de rosii ( pe care am uitat sa-l pun in poza) si se mai fierbe putin. Se ...
 Orez la cuptor cu friptura de pui Orez la cuptor cu friptura de pui
Am avut un pui de tara pe care l-am impartit in doua. Din tacamuri am facut un borsulet de dovlecei, iar din piepti si pulpe am facut un orez cu fripturica. Am luat pieptii si pulpele si le-am taiat cum am spus la ingrediente si le-am pus la fiert in ...
 Piccata a la Catalina Piccata a la Catalina
Se transeaza pieptul de pui in felii (ca pt snitele).Se amesteca faina cu sare si ierburile provence uscate.Se pune untul la topit in oala sau tigaia in care o sa pregatim mancarea.Cand s-a topit untul,dam feliil de pui prin amestecul de ...
 Pulpa de pui umpluta cu spanac Pulpa de pui umpluta cu spanac
Pulpele se dezoseaza partial, separat se trage spanacul in tigaie cu ustroiul si ceapa; dupa care se pune pe feliile de sunca presata , se ruleaza si se pun in locul osului. Pulpele se prind cu scobitori, se trag in tigaie dupa care se introduc la ...
 Pui cu sos de smantana si mamaliguta Pui cu sos de smantana si mamaliguta
Carnea se taie in bucati potrivit de mari si se rumenesc in putin ulei pe toate partile.Se scoate carnea rumenita pe o hartie absorbanta iar in uleiul ramas adaugam ceapa taiata marunt , o calim pina devine sticloasa.Galbenusurile le amestecam cu ...
 Tocanita din ficat de pasare Tocanita din ficat de pasare
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil si patrunjelul.Scoatem ficatul din lapte pe un servet de hartie.Luam o tigaie, mai adanca, adaugam uleiul, punem ceapa la dinstuit cam 5’ la foc mic, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-146
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu pui - Pagina 116
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z