SiteDeBucate » Mancaruri » Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Categoria Mancaruri

Ingrediente - Tocanita din ficat de pasare

500g ficat de pui 3 cepe 1 legatura patrunjel verde 4-5 catei de usturoi 1 lingura pasta de ardei (picanta, daca va place) 1 lingura pasta de rosii 200ml lapte rece 2 linguri ulei Sare si pipe
Mod de preparare - Tocanita din ficat de pasare
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30a. Maruntim ceapa, usturoil si patrunjelul.
Scoatem ficatul din lapte pe un servet de hartie.
Luam o tigaie, mai adanca, adaugam uleiul, punem ceapa la dinstuit cam 5a la foc mic, adaugam ficatul , usturoiul, pasta de ardei, pasta de rosii si piper. Amestecam si lasam la foc mic, sub capac cam 20a, adaugam patrunjelul si condimentam cu sare cat este nevoie si gata tocanita.
Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de garnituri : orez, legume, cus-cus, mamaliguta, cartofi sau simpla. Eu am servit-o langa un piure moale, de cartofi, garnisit cu ardei kapia in otet.
Pofta buna!
Timp de preparare: 1 ora minute
Complexitate: redusa


Comentarii
ertep elisav (08/02/2013 15:08:41)
excelent
ertep elisav (08/02/2013 15:07:11)
foarte buna


Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 2.5 / 5
3 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Tocanita din ficat de pasare
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z