Omleta cu piept de pui si ciuperci
Se spala carnea, se sterge si se taie cuburi de 1 cm, apoi se sareaza, pipereaza. Se curata ardeiul, ciupercile, usturoiul si se taie felii. Intr-o tigaie sau in alt vas care se poate pune in cuptor se incinge untul pe foc mic si se prajesc 2-3 ...
Rulada de ou
Amesteca trei galbenusuri cu faina, laptele, branza sfaramata bine, smantana si un strop de piper. La final, adauga albusurile, batute spuma cu un praf de sare.Unge tava de aragaz cu unt, acopera cu hartie de pergament si rastoarna compozitia de ou. ...
Miniomlete cu verdeata
Bati ouale cu sare, piper si faina. Treptat, torni laptele, adaugi verdeata tocata fin si sunca de pui, taiata cubulete. Intr-o tigaie, pui uleiul si torni aluatul cu un polonic mic, formand mici omlete, pe care le lasi sa se rumeneasca pe ambele ...
Oua umplute
Amesteci maioneza cu galbenusurile, mustarul si pateul de ficat, pana formezi o pasta. Apoi formezi din pasta bilute pentru capete si le ornezi cu boabe de piper (pentru ochi) si ardei (pentru gura si nas). Restul de amestec il pui pe albusuri si ...
1