SiteDeBucate » piper boabe

Retete cu piper boabe

 Varza noua cu marar si afumatura Varza noua cu marar si afumatura
Se curata varza de foile exterioare, se spala, se absoarbe apa, se taie bucati mari care se toaca marunt, se sareaza. Bucatile de afumatura se taie felii subtiri si se pun la prajit in uleiul incins in vasul pentru gatit. Dupa ce au devenit crocante ...
 Scoici cu legume Scoici cu legume
Spalati bine scoicile in apa rece si puneti-le la fiert in apa cu 1 lingurita sare. Curatati, spalati si taiati in cubulete morcovul, ardeiul gras si ceapa, iar tulpina de telina taiati-o in feliute. Puneti intr-o tigaie mare uleiul, legumele toate ...
 Orez bulgaresc Orez bulgaresc
Legumele se spala si se curata. Ceapa si ardeiul se taie cubulete, iar morcovul se da prin razatoare. Apoi se calesc in uleiul incins circa 5 minute. Se adauga rosiile taiate cubulete si se mai calesc 5 minute. Se pune si orezul si se amesteca, ...
 Orez cu praz Orez cu praz
Prazul se spala si se taie rondele. Morcovul se da prin razatoare, apoi se caleste 5-8 minute in ulei, impreuna cu prazul. Dupa aceea se adauga orezul, se tine pe foc inca 5 minute, amestecandu-se bine, apoi se stinge cu apa si se lasa la foc mic. La ...
 Orez cu prune Orez cu prune
Ceapa se curata si se taie marunt, apoi se amesteca bine cu morcovul si telina date prin razatoare. Legumele se calesc in ulei, apoi se adauga orezul bine spalat si se mai lasa pe foc 2 minute. Se stinge cu apa (de doua ori cantitatea orezului). ...
 Varza calita simpla Varza calita simpla
Varza se taie fideluta, rosiile se feliaza, ardeiul se face cubulete, ceapa se toaca si morcovul se da prin razatoare. Ceapa se caleste in ulei impreuna cu morcovul si ardeiul, pana se formeaza o pasta de legume. Se adauga apoi varza, treptat. Dupa ...
 Macrou la cuptor Macrou la cuptor
Macroul se portioneaza cat este inca inghetat, indepartandu-se capul si coada. Apoi se lasa la dezghetat si se curata. Se spala in multa apa si se asaza intr-un vas. Se toarna deasupra uleiul si putin otet, astfel incat sa acopere pestele in ...
 Plachie de peste Plachie de peste
Rosiile se curata de coaja, se toaca si se amesteca bine cu ardeiul iute maruntit. Se calesc impreuna in ulei incins, pana se obtine un sos gros. Se adauga apoi condimentele, vinul si usturoiul tocat. Se mai lasa cateva minute pe foc, apoi se da ...
 Caltabos Caltabos
Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in untura. Carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca bine cu ceapa prajita si orezul. Se condimenteaza dupa gust cu sare si cimbru. Se umple intestinul cu aceasta compozitie, ...
 Pilaf de pasare Pilaf de pasare
Se ia o gaina fiarta (eventual ramasa de la supa de pasare) si se portioneaza. Orezul se spala, ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt, iar morcovul se da prin razatoare.Legumele se calesc in ulei incins. Dupa ce acestea se inmoaie, se adauga ...
 Ciolan cu fasole Ciolan cu fasole
Pui la fiert ciolanele de porc in apa, pui piper boabe, 2 foi de dafin si sare, dupa gust.Le fierbi aproximativ o ora si jumatate.Intre timp, speli fasolea in cateva ape si o pui la fiert, la foc mic.In timpul fierberii, schimbi apa o data sau de ...
 Pui cu legume in aspic Pui cu legume in aspic
Facem o supa din ingredientele enumerate mai sus, scoatem pieptul de pui si morcovul, adaugam sarea, zaharul si vinul, mai dam un clocot si lasam sa se racoreasca putin. Dizolvam gelatina in apa rece si o amestecam in supa strecurata, punem putin pe ...
 Piftie de cocos Piftie de cocos
Carnea se curata bine, se asaza intr-o oala adanca, se acopera cu apa cam 5 cm, se strange spuma, se adauga morcovul, ceapa, dafin,piper boabe, 4 catei de usturoi, se da la foc foarte mic, abia sa se vada cand fierbe (7-8 ore). Cand apa a scazut, se ...
 Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean
Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare, adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.Eu am fiert limba la oala sub presiune.Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa care se curata de ...
 Piftie de ciolan afumat Piftie de ciolan afumat
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l in apa fierbinte.Puneti-l la fiert in apa rece cat sa acopere bine, cam 3 litri, intr-o oala cu capac. Se fierbe aproximativ 90 de minute, apoi ...
 Tacos cu pui Tacos cu pui
Taiati pieptul de pui in doua ca sa fiarba mai repede, acoperiti-l cu apa, adaugati dafinul, 1/2 lingurita sare si piperul boabe si fierbeti cca 30 minute.Scoateti carnea din supa si retineti 1 cana supa. Desfaceti pieptul fasiute.Intr-o tigaie ...
 Oua umplute si oameni de zapada Oua umplute si oameni de zapada
1.Se pregatesc ingredientele 2.Se face maioneza: se pun 3 galbenuşe si o lingură de muştar. Se pune ulei treptat, până se leagă maioneza3.Pentru oamenii de zăpadă (eu am făcut 4) se taie baza ouălor si se scoate gălbenuşul cu o ...
 slanina fiarta slanina fiarta
Slanina se sareaza din abundenta si lasam sa stea asa cateva ore bune . Eu de obicei o las de la o zi la alta. Se scutura de sare si se pune la fiert in apa fierbinte la care adaugam : piper boabe,foaie de dafin, usturoi 1 capatana si se lasa la ...
 Seppie  si sardine umplute Seppie si sardine umplute
Sepiile se spala bine si se curata eventual de osul central(in cazul in care sunt proaspete),daca sunt congelate se dezghiata bine,se spala si se scurg;sardinele se curata de capete si de sira spinarii,se spala si se scurg;Separat se toaca semintele ...
 Somon marinat cu seminte de anason(anice) Somon marinat cu seminte de anason(anice)
Somonul se spala bine se curata de intestin,se taie pe jumatate in lungime,se inlatura capul si se scoate osul central,se fileteaza in modul acesta se obtin 2 filete(nu se inlatura pielita);Intr-un vas amestecam sarea groasa cu cea fina,adaugam ...
1-1011-12
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piper boabe - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z