SiteDeBucate » parmezan

Retete cu parmezan

 Salata de seara Salata de seara
 Se taie ingredientele si se amesteca. Ciupercile proaspete le taiem feliute si le calim in putin ulei de masline. Le adaugam in salata pe care o stropim cu zeama de la o lamiie. ...
 Tarta cu ton ,ceapa,ardei si branza. Tarta cu ton ,ceapa,ardei si branza.
Preincalziti cuptorul la 180 grade. In timp ce cuptorul se incalzeste pregatiti foietajul.eu l-am taiat cu foarfeca de bucatarie un pic mai mare decat forma de tarta si l-am asezat in forma cu hartie cu tot si l-am intepat din loc in loc cu ...
 Lasagne cu ciuperci Lasagne cu ciuperci
Se curata ceapa si ardeiul si se taie felioare, apoi se prajesc in ulei impreuna cu ciupercile feliate pana scade zeama lasata de ele. Se condimenteaza cu sare si piper. Se prepara sosul bechamel: se prajeste faina in unt, se adauga laptele rece ...
 Salata cu carne de vitel Salata cu carne de vitel
Bucatile de friptura se vor aseza intr-o marinada dupa cum urmeaza: morcovul, telina, ceapa normala se curata si se taie rondele, se zdrobesc cateii de usturoi se sareaza pipereaza se pune vinul,se introduce carnea lasandu-se peste noapte. A doua ...
 Tarta cu dovlecel,mozzarela si ciuperci Tarta cu dovlecel,mozzarela si ciuperci
In primul rand taiem dovlecelul in felii subtiri, il saram un pic si il lasam sa se moaie. Se prepara blatul amestecand toate ingredientele. Il punem intr-o tava. Adaugam branzeturile, ciupercile din conserva, scurse bine si uscate cu un prosop de ...
 Macaroane uriase umplute Macaroane uriase umplute
Se curata si se taie marunt ceapa si se pune la prajit,baconul se marunteste si el si se adauga peste ceapa,acelasi lucru se va face si cu ciupercile si apoi se lasa la racit.   in acest timp ,separat intr-un vas ,se amesteca branza dulce ...
 Ciuperci si rosii umplute la cuptor Ciuperci si rosii umplute la cuptor
Se spala ciupercile cu apa fierbinte si se curata coaja,se taie piciorusele cu grija si se pun sa se usuce.Dupa ce s-au uscat,se sareaza si se pipereaza in interiorul palariutelor. Taiem un capacel la rosii si cu o lingurita scoatem miezul pe care il ...
 Cotlet de porc cu cartofi umpluti Cotlet de porc cu cartofi umpluti
  Se iau bucatile de cotlet se sareaza si se condimenteaza cu boia pe ambele parti, dupa care se aseaza pe gratar, deasupra se pun cubuletele de unt pe care se aseaza bobitele de piper Sichuan, stelutele de anason si se adauga salvia(condiment ...
 Salata Orosi Salata Orosi
Salata se curata, spala si se taie potrivit, rosiile, portocala si ardeii se taie in cubulete, castravetii proaspeti, se taie in bare, ceapa julien. Se adauga maslinele. Este o salata in care se adauga trei tipuri de branzeturi: gorgonzolla, ...
 Rulada de porc in crusta de nuci, alune si migdale, Rulada de porc in crusta de nuci, alune si migdale,
Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare se adauga si un pic de otet ca sa nu se sfarame se lasa pana sunt aproape facuti, sa nu fie sfaramiciosi deoarece trebuiesc curatati si taiati felii pentru a se praji. Separat batem muschiuletul, ...
 Friptura Piramida Friptura Piramida
Pentru cotlet se va face o marinata speciala formata din: - 1 ceapa potrivita - 4-5 catei de usturoi - cimbru / tarhon - 1 ceasca de vin rosu demisec - 100 gr unt -4-5 boabe de piper Sichuan -1 lingurita de hot chilli -sare Cotletul: se spala si ...
 Limba cu sos mediteranean Limba cu sos mediteranean
Fierbeti limba si curatati-o de pielita. Rosiile oparite, decojite si tocate marunt caliti-le in unt, apoi adaugati limba si maslinele taiate rondele. Presarati cu cimbru, busuioc, sare si piper. La sfarsit, adaugati usturoiul taiat in felii si ...
 Biscuiti cu parmesan Biscuiti cu parmesan
Se ancalzeste cuptorul pe 190 grade C. In doua tavii se pune hartie de copt. Se amesteca otetul sau zeama de lamaie cu laptele si se lasa deoparte pentru 7 minute.Antr-un bol se amesteca: faina, malaiul, praful de copt, bicarbonatul. Untul trebuie ...
 Tarta de dovlecei Tarta de dovlecei
Amestecati graul cu patrunjelul, untul, faina, sare si 2 linguri apa. Ungeti o tava rotunda cu diametrul de 23cm cu ulei. Tapetati tava (acoperiti si marginile)cu pasta obtinuta. Coaceti foaia de tarta 25 minute, la foc potrivit. Lasati apoi tava la ...
 Lasagna cu praz Lasagna cu praz
Curatati prazul si taiati-l in bucati de 10cm. Taiati fiecare bucata in jumatate, pe lungime. Caliti prazul astfel taiat in 30gunt. Adaugati faina si sucul de lamaie si tineti tigaia pe foc inca 10 minute, amestecand mereu. Luati vasul de pe foc, ...
 Chiftelute de miel in sos Chiftelute de miel in sos
Amestecati intr-un castron carnea tocata cu 1 ou, parmezanul dat pe razatoarea mica, pesmetul, sare si piper dupa gust. Omogenizati bine compozitia obtinuta, apoi formati cu palmele umezite mici chiftelute sferice si tavaliti-le prin faina. Treceti ...
 Dressing pentru salata Cezar Dressing pentru salata Cezar
1. Intr-un castron mare din sticla, bateti cu telul sau cu mixerul usturoiul zdrobit si galbenusurile. Incepeti sa adaugati uleiul de masline, picatura cu picatura, sau in suvoi subtire, amestecand continuu, pana cand observati ca dressingul incepe ...
 Minestrone Minestrone
Telina se spala si se curata, la fel conopida, prazul si morcovii. Se taie marunt si sunculita se taie in cubulete. Ceapa se curata si se toaca marunt. Toate ingredientele se calesc in ulei. Pe deasupra se toarna supa si se fierb legumele pana ...
 Spaghete bolognese Spaghete bolognese
Prazul se taie in rondele si morcovii in cubulete. Ceapa si usturoiul se calesc putin si se pun cubuletele de morcovi si prazul. Se mai lasa 5 minute, se pune carnea si se amesteca. Se pune sare si piper dupa gust, se adauga bulionul, rosiile si ...
 Sos Bechamel Sos Bechamel
Se ia o tigaie si se pune la foc mediu. Desfacem pachetul de unt si-l turnam in tigaie. Dupa ce s-a topit untul aduagam faina, presarata putin cate putin, ca sa nu avem cocoloase. Apoi stingem cu lapte, turnat iarasi incet. La sfarsit adaugam ...
1-1011-20
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu parmezan - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z