SiteDeBucate » parmezan

Retete cu parmezan din Italia

Spaghetti al pomodoro
Daca nu ai spaghetti in casa risti sa fi surprinsa de musafiri neanuntati, asa ca mai bine asigura- te ca ai la indemana toate ingredientele necesare acestei retete pur si simplu delicioase ! ...
 Pizza proscuito cu branza Pizza proscuito cu branza
Pizza prosciuto, sau pizza cu sunca accea subtire, afumata, care se consuma cruda, este un adevarat festin, mai ales daca este combinata cu diverde tipuri de branza, care nu fac altceva decat sa ii potentieze aroma. Meria incercata! ...
 Lasagna Lasagna
De departe una dintre cele mai cunoscute retete de provenienta italiana, lasagna a prins foarte repede teren in toate colturile lumii! ...
 Paste carbonara Paste carbonara
Pastele carbonara sunt amprenta italiana in toate restaurantele si pizzeriile italiene din lume. Pastele carbonara sunt foarte populare si in Romania. ...
 Macaroni cu branza si rosii Macaroni cu branza si rosii
O mancare pregatita in stil clasic, dar mai aromata si mai bogata in vitamine, gratie morcovilor si rosiilor. Intr-o oala mare cu apa putin sarata, clocotita, se fierb macaroni pana se inmoaie, conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg si se ...
 Pui in parmezan la cuptor Pui in parmezan la cuptor
Un fel italian clasic, usor de realizat. Faptul ca puiul este copt, nu prajit ca orice pane sau snitel, va adauga savoare. Poate fi servit cu paste sau cu o salata langa. ...
 Rosii umplute Rosii umplute
Vara e minunata pentru ca rosii. Sau rosiile sunt minunate pentru ca vara? Daca m-ar intreba cineva ce mancare as lua pe o insula pustie, raspunsul meu ar fi, invariabil, acum si-n vecii vecilor, branza cu rosii. Sa profitam, zic, de dulceata ...
 Paste carbonara cu varza de Bruxelles Paste carbonara cu varza de Bruxelles
E o combinatie buna si inedita. Varza de Bruxelles usor calita e delicioasa. In plus, este un fel de mancare pe care-l veti face in 20 minute. Bateti ouale si amestecati-le cu o jumatate de cana de parmezan, busuioc si ardeiul rosu, daca folositi. ...
 Biscuiti sarati cu parmezan, rozmarin si usturoi Biscuiti sarati cu parmezan, rozmarin si usturoi
Sunt un aperitiv excelent, usor de facut si o alternativa sanatoasa la cei din comert. Sau buni de rontaiala, pur si simplu. Deliciosi si de efect! Cantitatile sunt pentru 14 biscuiti. Incalziti cuptorul la 200 de grade. Ungeti o foaie de copt ...
 Ciorba de perisoare de curcan Ciorba de perisoare de curcan
Este varianta mai usoare a ciorbei de perisoare clasice, din amestec de porc si vita, dar cu nimic mai putin gustoasa. Iar perisoarele, veti vedea, nu sunt fierte, ci… coapte. Porniti cuptorul. Intr-un bol mare amestecati carnea, ...
 Salata de paste cu verdeturi Salata de paste cu verdeturi
Poate constitui o cina usoara si sanatoasa. In plus, avand paste, e si satioasa. Vara, cand gasim rosii ”cu gust”, putem renunta la cele uscate si le putem inlocui cu rosii proaspete, de gradina. Cantitatile sunt pentru patru ...
 Chiftele de vinete in sos de rosii Chiftele de vinete in sos de rosii
Sunt perfecte pentru vegetarieni sau pentru cei care vor sa manance sanatos, pur si simplu. Se pot servi cu paste sau ca aperitiv. Porniti cuptorul la 200 de grade. Ungeti o foaie de copt cu ulei si intindeti-o intr-o tava. Intr-o tigaie ...
 Conopida la cuptor Conopida la cuptor
Poate nu va omorati dupa mancarea de conopida sau dupa conopida fiarta, dar sunt sase mari sa va placa preparata astfel. Capata un gust usor caramelizat, ca de nuci. Si constituie o excelenta garnitura pentru fripturi, de porc sau... ...
 File de curcan in crusta de parmezan File de curcan in crusta de parmezan
Sarati si piperati fileurile. Amestecati pesmetul cu parmezanul intr-un bol. In alt bol bateti albusurile. Dati fileurile prin ou, apoi prin amestecul de pesmet, indepartand surplusul. Puneti la incins o tigaie nonaderenta. Adaugati untul si ...
 Rulouri de pui cu spanac si ricotta Rulouri de pui cu spanac si ricotta
Rulouri de piept de pui (rollatini) umplut cu spanac si acoperit de ricotta si sos de rosii si mozzarella topita. Delicios! Iti promit ca toata familia va fi incantata. Sunt foarte satioase, iar o salata ca garnitura este suficienta. Cantitatile sunt ...
 Supa straciatella cu spanac Supa straciatella cu spanac
Supa straciatella este un fel clasic al bucatariei italiene si contine supa de pui, ou, parmesan, spanac proaspat si orzo (paste mici in forma de boabe de orez). Dureaza cam jumatate de ora prepararea ei, asa ca poate fi gata in orice seara cand ...
 Degetele de mozzarella pane Degetele de mozzarella pane
O gustare pe care cei mici o vor adora. Pontul meu este sa nu o facem prajita, precum cascavalul pane, ci la cuptor. Tot se va topi, nu va temeti! Se consuma imediat ce se scot din cuptor intrucat, daca se racesc, se vor intari. Nu uitati ca ...
1
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu parmezan din Italia
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z