SiteDeBucate » Sosuri

Retete Sosuri cu parmezan

 Sos pesto rosu Sos pesto rosu
Puneti busuiocul, patrunjelul, semintele de pin si usturoiul taiat marunt, rosiile uscate, pasta de rosii si uleiul de masline intr-un blander pina se amesteca bine si compozitia este destul de omogena Adaugati parmezanul si condimentele si mai ...
 Sos pesto clasic Sos pesto clasic
Puneti busuiocul intr-un mojar impreuna cu semintele de pin, usturoiul si putin ulei Zdrobiti-le cu un pisalog pentru a obtine o pasta. Adaugati treptat uleiul ramas, apoi adaugati parmezanul si asezonati dupa gust cu sare si piper Ca o alternativa ...
 Sos beschamel Sos beschamel
Ceapa se curata si se taie cubulete. Untul se topeste intr-o craticioara, apoi se adauga ceapa si se lasa putin la inmuiat. Se adauga faina, se amesteca cu un tel, apoi se adauga laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu sa nu se formeze ...
 Dressing pentru salata Cezar Dressing pentru salata Cezar
1. Intr-un castron mare din sticla, bateti cu telul sau cu mixerul usturoiul zdrobit si galbenusurile. Incepeti sa adaugati uleiul de masline, picatura cu picatura, sau in suvoi subtire, amestecand continuu, pana cand observati ca dressingul incepe ...
 Sos Bechamel Sos Bechamel
Se ia o tigaie si se pune la foc mediu. Desfacem pachetul de unt si-l turnam in tigaie. Dupa ce s-a topit untul aduagam faina, presarata putin cate putin, ca sa nu avem cocoloase. Apoi stingem cu lapte, turnat iarasi incet. La sfarsit adaugam ...
 Sos Pesto Sos Pesto
Busuiocul se spala, se scot frunzele de pe tija, se pun pe un prosop sau pe hartie abosrbanta pentru a indeparta apa de la procesul de spalare, trebuie sa fie uscate. Usturoiul se curata si se taie marunt. Se pun intr-un vas, se adauga sare si se ...
 Pesto de busuioc Pesto de busuioc
Se spala busuiocul bine si se usuca pe un prosop de bucatarie, prin tamponare. Intr-un robot de bucatarie se mixeaza: semintele de pin, parmezanul si catelul de usturoi.Se adauga busuiocul,putin cate putin,uleiul,iar la sfarsit cubuletul de unt. ...
 Sos Bechamel Sos Bechamel
Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca energic apoi se adauga laptele putin cate putin amestecand continuu. Se condimenteaza si se fierbe la foc potrivit 10 minute sau pana se ingroasa. La sfarsit se adauga parmezanul. ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Sosuri cu parmezan
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z