SiteDeBucate » morcov

Retete cu morcov

 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se spala burta in mai multe ape si se curata cu sare pana ramane alba. Se curata si se spala legumele. Se pun la fiert burta, piciorul de vitel, legumele intregi, foaia de dafin si boabele de piper, in apa cu sare. Se indeparteaza spuma care se ...
 Ciorba de cartofi cu carnati afumati Ciorba de cartofi cu carnati afumati
Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se acopera oala si se lasa pe foc mic pana isi lasa carnatii din grasime dupa care se pun ceapa, tocata nu foarte marunt, si morcovul tocat marunt sau ras ...
 Borsul de la Carja Borsul de la Carja
Punem cozile de porc taiate la fiert cu o lingurita de sare,intre timp pregatim zarzavatul taiat marunt,cartofii in cubulete,iar carnea tocata o amestecam cu sare si piper negru si un pic de ulei si facem bilute.Cind carnea a inceput sa fiarba (nu ...
 Ciorba de pui cu smantana Ciorba de pui cu smantana
Se pune untul la incins se adauga piepul de pui taiat cubulete se lasa putin sa se rumeneasca se aduga orezul si putina apa se mai lasa 5 min si se pune morcovul impreuna cu ceapa,dupa sa calit si ceapa un pic se pune apa si zeama de la 2 lamai se ...
 Ciorba de potroace Ciorba de potroace
Carnea se spala,eventual se portioneaza si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se indeparteaza toata spuma formata se adauga zarzavatul curatat,spalat si taiat fideluta sau tocat marunt.Cand carnea si zarzavatul sunt aproape fierte se ...
 Ciorba de iepure Ciorba de iepure
Pregatim carnea de iepure , taiata in bucati potrivite ca marime, spalate bine si uscate cu un servet absorbant.Separat curatam si pregatim legumele pe care le vom pune la fiert impreuna cu iepurele.Intr-o lingura de ulei de masline calim pentru ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ 10 minute, se spumeaza si se adauga cartofii taiati cubulete mici.Urmatoarele legume care se pun in cratita sunt : morcovul,patrunjelul si telina taiate ...
 Ciorba cu tiftelute Ciorba cu tiftelute
Farsul se sareaza, pipareaza , se amesteca bine si se formeaza tiftelutele.Intr-o cratita se pune apa la fiert, cind fierbe se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba. Aparte se prajeste ceapa si morcovul si la urma punem si rosia , cind ...
 Ciorba de mazare si cartofi Ciorba de mazare si cartofi
Ceapa, morcovul, patrunjelul si pastarnacul se toaca si se calesc putin in ulei, apoi se adauga o cana de apa. Se adauga mazarea, ardeiul gras (nu se decongeleaza)si delikat-ul. Dupa ce fierb 5 min. se adauga cartofii taiati cubulete si 2 litri de ...
 Ciorba de fasole verde Ciorba de fasole verde
Se rupe cat mai marunt fasolea. Se taie marunt morcovul si ardeiul. Ceapa se pune intreaga la fiert pentru ca la sfarsit sa o putem scoate afara. Se dau toate la foc, impreuna cu osul graf afumat. Se taie felii o rosie. se pune si frunza de telina, ...
 Ciorba de oaie Ciorba de oaie
Carnea spalata se pune la fiert si cand da primul clocot varsam apa si o spalam foarte bine. Punem la fiert si lasam sa fiarba 1,5 ora, apoi adaugam ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul taiat marunt si orezul. Dupa 10 minute adaugam rosiile taiate ...
 CIORBA DE VITA DE VARA CIORBA DE VITA DE VARA
Carnea se lasa in apa la frigider 8 ore. Se spala pana ramane apa limpede si se pune la fiert la foc mic. Dupa primul clocot se spala iarasi pana ramane apa curata. Se pune la fiert pentru 1 ora, timp in care se ia spuma. Dupa 1 ora, se poate scoate ...
 ciorba de varza ciorba de varza
Se toaca varza, se rade morcovul, se toaca ceapa si ardeiul si se inabusa cateva minute. Apoi, se umple vasul cu apa. Cand legumele au fiert, se adauga sare, rosii si marar. ...
 ciorba die perisoare ciorba die perisoare
Se pune la fiert rasolul de vita si zarzavatul. Intre timp se pregatesc perisoarele: carnea se amesteca cu 2 ceape verzi, cu orezul, cimbrul, sare, ou, faina si se fac gogonele care se pun in ciorba cand apa este fiarta in clocot. Se fierb 15-20 ...
 bors de fasole verde bors de fasole verde
Se pun la fiert cu sare si ulei morcovul, patrunjelul, ceapa, taiate marunt, se pune si fasolea taiata bucati, se lasa sa dea citeva clocote, se adauga ardeiul taiat si rosiile, curatate de piele si seminte, taiate felii. Se lasa sa fiarba pina este ...
 ciorba de pui ciorba de pui
Dintr-un pui opresc jumatate de piept,spatele siaripioarele pe care le tai bucati,le spal bine.Intr-o oala de 6-7 litri punem bucatile de carne,ceapa,cartofii,rosia si dovlecelul taiate,morcovul si pastarnacul rasi pe razatoare(partea mare),apa.Cand ...
 Ciorba de vitel Ciorba de vitel
Carnea de vita se spala bine in trei-patru ape si se fierbe circa o ora. Trebuie inlaturata spuma inainte de punctul de fierbere. Intre timp se toaca zarzavatul marunt.Rosiile oparite si curatate de pielita ,se toaca marunt .Cand carnea e destul de ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se spala legumele, se taie marunt si se pun la fiert.Ingredientele pentru perisoare se amesteca bine. Se uda mainile si se fac bilute din carne. Se pun in oala la fiert cand legumele sunt aproape fierte. Se lasa la foc mare 15-20 min. Se verifica ...
 Ciorba de miel Ciorba de miel
Preparare: taiem carnea de miel bucatele mici si o clatim bine cu apa rece.Ceapa se toaca fin si morcovul se curata si se da pe razatoare. Intr-o oala mai mare calim intr-o lingura de ulei ceapa si morcovul si dupa cateva minute adaugam si bucatelele ...
 Ciorba de fasole Ciorba de fasole
1. Seara se pune fasolea la inmuiat sa se umfle;2. Se pune fasolea si ciolanul la fiert intr-o oala incapatoare;3. Dupa o ora de fiert, acoperit, la foc mic, cand se desprind pielitile de pe boabe si carnea de pe os, se adauga ceapa, zarzavatul si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-101
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu morcov - Pagina 69
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z