Pilaf cu legume
Speli orezul in multe ape, il calesti in ulei pana devine sticlos, adaugi doua cani cu apa si lasi sa fiarba la foc mic. Cureti si tai dupa dorinta legumele si ciupercile, le sotezi in ulei si le condimentezi cu sare si piper.Cand orezul este ...
Orez cu prune
Ceapa se curata si se taie marunt, apoi se amesteca bine cu morcovul si telina date prin razatoare. Legumele se calesc in ulei, apoi se adauga orezul bine spalat si se mai lasa pe foc 2 minute. Se stinge cu apa (de doua ori cantitatea orezului). ...
Pilaf cu legume
Legumele se spala si se curata, apoi ceapa se taie solzisori, ardeiul gras se taie fideluta, rosiile -cubulete, iar morcovul si dovleceii se dau prin razatoare. Ceapa, morcovul, ardeiul si dovlecelul se calesc 5 minute in ulei incins. Se stinge cu ...
Vinete umplute
Vinetele se spala, se decojesc si se taie longitudinal. Cu o lingurita, se scobesc in interior jumatatile de vinete. Miezul astfel obtinut se toaca marunt, ceapa se curata si se marunteste, la fel ca rosiile decojite, iar morcovul se da ...
1