SiteDeBucate » morcov

Retete cu morcov

 Salata cu fasole boabe Salata cu fasole boabe
Lasi fasolea la inmuiat cu o seara inainte.O spelli bine si o fierbi, schimbandu-i apa de doua ori.In a treia apa, adaugi ceapa alba, morcovul, telina, radacina de patrunjel ( intregi ) si foerbi pana cand boabele de fasole sunt bine ...
 Ciorba cu afumatura Ciorba cu afumatura
Alegi fasolea, o speli in mai multe ape si o lasi acoperita cu apa rece de seara pana dimineata.A doua zi, scurgi fasolea, o clatesti si o fierbi in doua ape pe care le scurgi.In cea de-a treia apa, fierbi fasolea pana cand este aproape gata.Separat, ...
 Iahnie cu carnati Iahnie cu carnati
Fierbi fasolea, inmuiata cu o seara inainte, in doua ape arunca, iar in cea de-a treia apa adaugi zarzavaturile intregi si foaia de dafin.Tai carnatii in bucati de 3 cm, ii crestezi in cruce la capete si ii prajesti intr-o tigaie cu putin ulei.Scoti ...
 Sos de rosii II Sos de rosii II
Ceapa, usturoiul, telina, se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare. Intr-o craticioara se pun la incalzit untul si uleiul, se adauga legumele. Se amesteca 4-5 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga rosiile maruntite si sosul lor, sare si ...
 Salata de primavara II Salata de primavara II
Ouale se fierb 7-8 minute. Mazarea se fierbe 10 minute. Morcovul se curata si se taie fasii subtiri cu cutitul de curat legume. Pe o farfurie se pune un pat de salata verde, se adauga mazarea scursa, fasiile de morcov, ridichiile taiate bucatele sau ...
 MACROU CU LEGUME LA CUPTOR, IN FOLIE DE ALUMINIU MACROU CU LEGUME LA CUPTOR, IN FOLIE DE ALUMINIU
Macroul se curata, se spala si se condimenteaza dupe gust, apoi se unge cu putin ulei de masline si se aseaza pe folia de aluminiu unsa cu ulei in prealabil pentru a nu se lipi macriul de ea. Legumele se curata, se spala si se taie rondele( mai putin ...
 Paine cu morcov si ardei (masina de facut paine) Paine cu morcov si ardei (masina de facut paine)
Punem apa in forma de la masina de facut paine,adaugam uleiul,faina,sarea,drojdia,morcovul dat prin razatoarea mica si ardeiul rosu taiat mic,potrivim masina la 1 kg,dam culoarea paini cat de rumenita o dorim,apoi ai dam drumu.Painea o putem minca cu ...
 Placinta cu varza si carnati de vita Placinta cu varza si carnati de vita
Se curata ceapa se taie si se caleste,apoi morcovul curatat,ardelul,gogosarul curatat si taiat cubulete,apoi carnatul de vita si varza.Se adauga putina apa si se lasa sa scada; se adauga sare,piper,maraul si cimbru dupa gust.Se lasa sa se ...
 Puisori( pentru decor) Puisori( pentru decor)
Branza telemea se rade si se amesteca apoi cu branza de vaci si untul. Amestecam bine si asezonam.Morcovul ras il stoarcem bine de suc, printr-un tifon . Amestecam branza cu sucul de morcov si cu foarte putin sofran.Din compozitia obtinuta facem ...
 Oameni de zapada Oameni de zapada
Se amesteca in proportii variabile, dupa dorinta, ingredientele, pina se obtine o pasta uniforma si maleabila.Se fac bulgari de brinza care se fixeaza cu scobitori. Se orneaza cu bucatele de gogosar, masline, morcov, pentru caciula, ochi, nas. Se ...
 Pate de ficat de pui Pate de ficat de pui
Se fierbe ficatul de pui in apa cu putina sare, morcovul si cateva frunze de ceapa verde, aproximativ 20-25 minute.Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in 50 grame margarina (unt). Se topeste restul de margarina si se amesteca cu ficatul dat pe ...
 Limba rasol cu ciuperci si sos Limba rasol cu ciuperci si sos
Se pune la fiert limba in 3l de apa cu 1 lingurita de sare si legumele curatate. Trebuie sa fiarba cam 90 minute.In timp ce fierbe, pregatiti umplutura de ciuperci si decorurile.Se toaca ceapa verde si ciupercile si se pun la calit in ulei, cu sare, ...
 Drob de miel Drob de miel
Tineti maruntaiele in apa rece cel putin 10 minute, apoi spalati-le in mai multe ape, storcand foarte bine plamanii de fiecare data, pana iese sangele. Puneti-le apoi la fiert in 3 l apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si adaugati ...
 Rulouri de pui cu unt, patrunjel si lamaie, cu garnitura de trandafirasi de cartofi prajiti ( Irezistibil !!!) Rulouri de pui cu unt, patrunjel si lamaie, cu garnitura de trandafirasi de cartofi prajiti ( Irezistibil !!!)
Pieptul de pui se spala si se feliazaFeliile se bat usor , se adauga piper si sare, si se ung cu unt peste care se pune patrunjelul si zeama de lamaie.Se ruleaza, si se trec succesiv de 2-3 ori prin ou si pesmet. Se prajesc in uleiul incins.Cartofii ...
 Aperitive haioase din mezeluri si legume Aperitive haioase din mezeluri si legume
Pt.masinuta din mezeluri: se aseaza baza dintr-o felie de paine si o felie de cascaval.peste ele se aseaza o felie de salam Palaciego si apoi felia de sunca presata.Se decupeaza o forma din felia de sunca si apoi taiem cu cutitul pe langa ea forma ...
 Racitura de porc Racitura de porc
Picioarele,urechile,coada,capul se spala si se razuie foarte bine.Picioarele se pot taia in doua pe lungime,iar capul se portioneaza in bucati mai mici.Ceapa si morcovul se curata,se spala si se taie pe jumatate.Carnea se fierbe la foc potrivit , se ...
 Aperitiv cu curcan (chec de carne) Aperitiv cu curcan (chec de carne)
Puneti cartofii la fiert, taiati cubulete mici, cam 15 minute. Intre timp puneti la calit in 4 linguri de ulei intr-o tigaie antiaderenta ceapa si ardeiul tocate, spanacul taiat marunt, morcovul dat pe razatoarea mica si ketchup. Caliti 4-5 minute la ...
 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate) 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate)
chiftelele cu susan: se amesteca carnea tocata cu 1 cartof fiert dat pe razatoare, cu condimentele si oul batut, se dau prin faina si apoi prin susan si se prajesc in tigaia cu ulei.Checul aperitiv:se amesteca ouale batute cu cascavalul ras,rondelele ...
 rulada de pui invelita in bacon rulada de pui invelita in bacon
se ia fiecare pulpa, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se umple cu piept de pui taiat fasii si cu diferita umpluturi( masline pe morcov, fistic, stafide). Pe o folie de aluminiu se pune ulei de masline, se aseaza ...
 Vinete umplute Vinete umplute
Vinetele se spala, se usuca si se taie in jumatati, se scobesc si se freaca cu sare lasindu-se la scurs lichidul rezultat (vinetele se intorc cu scobitura in jos).Carnea se rumeneste in ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper.Miezul de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-101
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu morcov - Pagina 62
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z