SiteDeBucate » morcov

Retete cu morcov

 Clatite cu pui cu sote de legume (Irezistibil !!!) Clatite cu pui cu sote de legume (Irezistibil !!!)
Din ou , apa minerala, 1 lingura ulei, 1 lingurita mustar,faiana si condimente se face o coca de clatite.Se da la rece pina preparam compozitia pentru umplutura.Se pune la fiert pieptul de pui cu un praf de sare, dupa ce a fost spalat in ...
 Pachetele de vara Pachetele de vara
1. Carnea, impreuna cu coriandrul si piperul, se prajeste in 2 linguri de ulei, intr-o tigaie antiaderenta. 2. Morcovul, cepele, usturoiul si varza se toaca marunt si ele, dupa care se adauga in tigaie peste carne. Se caleste totul pana cand legumele ...
 Piftie cu mujdei Piftie cu mujdei
Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare, impreuna cu morcovul. Apa trebuie sa depaseasca cu o palma nivelul carnii. Morcovul se scoate dupa ce s-a fiert, iar carnea se fierbe in continuare la foc redus, cca 3 ore, pana cand se ...
 Chiftelute cu morcov ras Chiftelute cu morcov ras
Carnea tocata se amesteca cu morcovul ras, usturoiul si ceapa tocate marunt, dupa aceea se adauga sare, piper, marar verde daca e vare si un ou. Se amesteca compozitia iar dupa aceea se formeaza bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei. ...
 Limba de porc rasol cu hrean Limba de porc rasol cu hrean
Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare...Dupa ce se ia spuma adaugam o ceapa,jumatate morcov,cateva felii de telina pentru gust si lasam sa fiarba bine.Se pot fierbe si la aburi.Cand bucatile de limba sunt ...
 Piftie de cocos Piftie de cocos
Carnea se curata bine, se asaza intr-o oala adanca, se acopera cu apa cam 5 cm, se strange spuma, se adauga morcovul, ceapa, dafin,piper boabe, 4 catei de usturoi, se da la foc foarte mic, abia sa se vada cand fierbe (7-8 ore). Cand apa a scazut, se ...
 Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie) Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)
Limba se opareste si se curata .Se curata legumele si se spala.Limba se pune la fiert in apa impreuna cu morcovul, ceapa, piperul, sare, si foaia de dafin.Se face maioneza din galbenusul de ou, 1 lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie, si uleiul ...
 Racituri Racituri
Rasolul de porc si pulpele se curata, se spala si se fierb la foc potrivit intr-un vas cu apa descoperit. La mijlocul timpului de fierbere se adaugazarzavatul curatat, spalat, taiat bucati mari si o lingura de sare. Cind se desprinde carnea de pe os, ...
 Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean
Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare, adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.Eu am fiert limba la oala sub presiune.Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa care se curata de ...
 Mingiute de pui cu susan Mingiute de pui cu susan
Morcovul taiat marunt, ceapa data pe razatoare, usturoiul si patrunjelul tocat fin se amesteca cu carnea, oul si pesmetul.Se condimenteaza amestecul cu piper si cimbru si se sareaza dupa gust.Cu mainile umede se formeaza sfere care se rostogolesc ...
 Aperitiv COADA DE PAUN Aperitiv COADA DE PAUN
Se taie felii lungi de castravete ce vor constitui coada paunului.Se orneaza cu baghete de morcov,cuburi de sunca presata, rondele de masline, triunghiuri de cascaval si bucati de ceapa rosie.Corpul paunului se face din rosie taiat putin la baza ca ...
 Carne  cu salsa de ton Carne cu salsa de ton
Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3 ore, depinte de carne, si lasati-o sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire o scoateti si o taiati feliute subtiri cu un cutit foarte ascutit. ...
 Piftie de ciolan afumat Piftie de ciolan afumat
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l in apa fierbinte.Puneti-l la fiert in apa rece cat sa acopere bine, cam 3 litri, intr-o oala cu capac. Se fierbe aproximativ 90 de minute, apoi ...
 Rulada din piept de pui umpluta Rulada din piept de pui umpluta
Se taie pieptul de pui felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim si ungem cu mustar. Stropim cu sare si piper asezam la mijloc cate un sfert de castravete murat , cascavalul taiat betisoare, carnaciorii, ...
 Patti Patti
Se fierbe soia si se da prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente, apoi se calesc bine intr-o tigaie de teflon cu putin ulei.Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata coaja, se zdrobesc bine si se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ...
 Pulpe umplute Pulpe umplute
Se trage pielea de pe pulpe,taindu-se osul dar lasand o bucata mica de os(pentru a se putea apuca,se va inveli in staniol).Carnea de pe os impreuna cu pieptul de pui(se poate pune si carne de porc)se da prin robot.La carnea tocata se adauga ceapa ...
 Crochete de pui cu legume Crochete de pui cu legume
Se curata morcovul, cartoful si telina. Se spala legumele si se dau prin masina de tocat impreuna cu pieptul de pui. Se amesteca compozitia cu albus, sare si patrunjel.Se fac crochete de marimea unui deget.Se coc la cuptor intr-o tava cu hartie de ...
 aperitiv pentru masa de craciun aperitiv pentru masa de craciun
Se taie toate ingredientele felii potrivite dupa care se orneaza platoul pe un pat de frunze de salata ca in fotografia alaturata.Pofta Buna. ...
 orez exotic orez exotic
Cirnaciorii se pun la prajit, cind sint gata se scot pe o farfurie.Legumele si ciupercile taiate marunt se pun la inabusit si ele pt 2 minute, se amesteca, se adauga si orezul se amesteca in continuare, se pun cirnaciori si restul de ingrediente ...
 Drob de miel Drob de miel
Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel la foc mic. Cind sint gata se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat cu o ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-101
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu morcov - Pagina 63
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z