SiteDeBucate » Aperitive » rulada de pui invelita in bacon

rulada de pui invelita in bacon

Categoria Aperitive

Ingrediente - rulada de pui invelita in bacon

6 pulpe pui dezosate, 500 g bacon feliat, morcov, fistic, stafide, masline fara samburi, piept de pui, sare si piper.
Mod de preparare - rulada de pui invelita in bacon
se ia fiecare pulpa, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se umple cu piept de pui taiat fasii si cu diferita umpluturi( masline pe morcov, fistic, stafide). Pe o folie de aluminiu se pune ulei de masline, se aseaza baconul (felie langa felie) si rulada din pulpa. Se ruleaza foarte strans si se pun la fiert 30 de minute.Dupa ce au fiert se scot din folia de aluminiu, se pun pe o tava si se introduc la cuptor cca 20 min . Se pot servi calde sau reci.
Timp de preparare: 1 ora si 30 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta rulada de pui invelita in bacon
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z