SiteDeBucate » miere

Retete cu miere

 Salata de fructe Salata de fructe
Fructele se curata de coaja si se taie in felii, mierea se amesteca cu putina zeama de lamaie. Fructele se pun intr-un vas si se amesteca bine cu mierea. Cand se serveste se orneaza cu frisca. ...
 Placinta cu branza si zmeura Placinta cu branza si zmeura
Untul se freaca cu zahar si se incorporeaza treptat faina. Se framanta foarte bine si se lasa aluatul o ora la rece. Se intinde si se decupeaza cu un pahar. Formele se aseaza intr-o tava, se lasa la rece putin apoi se pun la cuptor si se coc ...
 Tort rapid cu mere Tort rapid cu mere
Biscuitii se rup in bucati mici. Merele se dau prin razatoare. Intr-un vas se amesteca toate ingredientele. Compozitia obtinuta se pune pe un platou rotund si i se da forma de tort. Pe deasupra se pune frisca. ...
 Ceai alb cu scortisoare Ceai alb cu scortisoare
Se fierbe 250ml lapte, dupa 5 min. se toarna un plic negru in lapte, se mai lasa 4 min. dupa ce fierbe se presara scortisoara praf sau bete. De preferinta se indulceste cu miere. Este delicios! ...
 Suc de pepene rosu Suc de pepene rosu
Este mult prea cald vara asta. Daca tot a aparut pepenele rosu ma gandesc ca ar fi bine sa va recomand si o reteta de suc racoritor. Se amesteca miezul de pepene rosu cu gheata si mierea. Se serveste in pahare inalte si daca se doreste se ...
 Pui cu sirop de catina Pui cu sirop de catina
Pieptul de pui se caleste in unt, se adauga 1 lingurita miere dupa care smantana. La sfarsit, se pun sucul de catina, sucul de lamaie si sare dupa gust. Se serveste cu garnitura de........ ...
 Prajitura cu morcovi si migdale Prajitura cu morcovi si migdale
Curatati si spalati morcovii, stergeti-i si radeti-i pe razatoarea cu ochiuri mici. Separat, frecati galbenusurile cu zaharul pana cand obtineti o compozitie spumoasa, cremoasa. Adaugati coaja rasa de la lamaia spalata si stearsa. Adaugati 180g ...
 Prajitura cu ananas Prajitura cu ananas
1. Ananasul se toaca marunt, se pune intr-o strecuratoare si se presara cu o lingura ca sa se elimine sucul. 2. Untul se pune intr-un bol impreuna cu zaharul tos, zaharul vanilat, un praf de sare si ouale. 3. Se mixeaza pana capata aspectul unei ...
 Budinca de banane si ananas Budinca de banane si ananas
Zdrobiti banana pana se face piure si amestecati-o intr-un castron cu pesmetul, oul, laptele, mierea, 1 lingura zahar, scortisoara, cuisoarele, nucsoara, siropul din compot de ananas. Cand compozitia s-a omogenizat, adaugati bucatelele de ananas si, ...
 Prajitura de toamna Prajitura de toamna
Fierbeti laptele in care ati adaugat mierea, zaharul LEMARCO, untul, laptele si bicarbonatul. Cand compozitia incepe sa se ingalbeneasca luati-o de pe foc si lasati-o putin la racit, apoi turna- ti-o peste oul batut. Bateti bine amestecul si adaugati ...
 Siropul de ceapa cu lapte si miere Siropul de ceapa cu lapte si miere
Se fierbe ceapa si laptele. Se strecoara si, dupa ce s-a racit, se amesteca bine cu mierea. Acesta este un bun tratament contra teniei. Copiii pot sa bea cate 2 – 3 – lingurite in fiecare seara, timp de 1 saptamana. Adultii pot lua ...
 Mucenici moldovenesti Mucenici moldovenesti
Cerneti faina intr-un castron. In mijlocul ei faceti o adancitura in care puneti drojdia dizolvata in putin lapte amestecat cu 1 lingura zahar. Lasati vasul la loc cald pana cand maiaua isi dubleaza volumul. Adaugati apoi in vas restul de lapte ...
 Salata de patrunjel Salata de patrunjel
Verdeturile se spala bine, se taie marunt si apoi se pun intr-un vas. Ceapa verde si usturoiul se taie cat mai fin si se da si telina prin razatoare si se freaca cu mana cu putina sare. Se pune peste verdeturi. Se pregateste un sos din miere, ...
 Colacei fierti Colacei fierti
Amestecati intr-un vas drojdia cu putin zahar, cu 1 lingura faina si cu 1 paharel lapte cald. Lasati amestecul la loc cald, sa creasca. Amestecati jumatate din faina cu laptele cald, cu atentie, pentru a nu se forma cocoloase. Cand ati obtinut o ...
 Braduleti cu gem de caise Braduleti cu gem de caise
Topiti untul si amestecati-l intr-un castron mare cu laptele in care s-a topit zaharul, mierea, ouale, coaja de lamaie, scortisoara, sarea si, la final, faina amestecata bine cu praful de copt. Omogenizati bine aluatul, apoi intindeti din el o foaie ...
 Vin de smochine Vin de smochine
Fierbe 2 l apa si las-o la racit. Pune smochinele si stafidele intr-o oala si toarna apa, cat sa le acopere. Lasa-le peste noapte sa se rehidrateze. A doua zi, scoate smochinele si stafidele si taie-le: smochinele in 6-8 bucatele si stafidele in ...
 Cocktail de fructe Cocktail de fructe
Ingredientele se amesteca si se adauga cateva cuburi de gheata si miere dupa gust. Puteti sa folositi si cateva cirese ca decor Este excelent rece. ...
 Vinul de ceapa Vinul de ceapa
Ceapa, mierea si vinul alb se lasa la macerat 48 de ore, dupa care se filtreaza. Se beau 3 – 4 linguri pe zi, inainte de masa. Este extrem de util la eliminarea edemelor cardiace. ...
 Trandafiri de toamna Trandafiri de toamna
1. Puneti faina intr-un castron, faceti in mijlocul ei o adancitura. Bateti galbenusurile adaugand 50g zahar, 6 linguri miere, coaja rasa de lamaie, uleiul siputina sare. Turnati amestecul in castronul cu faina si amestecati cu o lingura de ...
 Prajitura cu ghimbir si pere caramelizate Prajitura cu ghimbir si pere caramelizate
1.Preparati mai intai topping-ul: puneti untul intr-o tava rotunda cu diametrul de 23cm. Tineti tava la cuptor 3 – 4 minute pana cand untul se topeste. Presarati peste untul topit zaharul, in strat uniform. Curatati perele si taiati-le in felii ...
1-1011-2021-3031-4041-45
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu miere - Pagina 24
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z