SiteDeBucate » miere

Retete cu miere

 Empanadillas cu nuci si miere Empanadillas cu nuci si miere
Nuca macinata se amesteca cu mierea.Pe jumatate din cercurile de foietaj se pune cam o lingurita plina din nuca preparata .Se indoaie si se preaseaza marginile cu o furculita.Se prajesc in ulei pana se rumenesc.Se scot pe un servetel sa se scurga ...
 TURTA DULCE TURTA DULCE
Caramelizam trei linguri de zahar, peste care adaugam o ceasca de apa, asteaptam pana se topeste zaharul caramel si lasam deoparte la racit. Cele 5 galbenusuri de ou se bat cu zaharul pana acesta se topeste, apoi se adauga mierea, siropul de zahar ...
 gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida
se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede pana se desprinde aluatul de pe vas.vasul se da la o parte si dupa ce s-a racit putin se adauga pe rand ouale amestecand bine dupa fiecare.cu o ...
 Baclava Baclava
Foile congelate se scot cu 1-2 ore inainte de a incepe prepararea baclavalei.Nucile se macina, dupa care se amesteca cu scotisoara si 2-3 linguri de zahar.Se topeste margarina.Se unge tava, se ia o foaie, se pune in tava, se unge din nou.Se pun 3 ...
 Banane prajite Banane prajite
Luam o lipie, punem o banana curatata si o rulam strans, o prindem cu trei scobitori si o taiem in trei bucati. Procedam la fel si cu celelalte. Intre timp se incinge uleiul in fripteuza, le prajim pe rand, cu grija sa nu se arda( se prajesc foarte ...
 Baclava Baclava
Umplutura:Se amesteca 250gr.zahar,400gr.nuci tocate cu cutitul,100gr.nuci tocate la masina,un pliculet zahar vanilinat si pesmetul.Siropul:Intr-o craticioara se amesteca 250gr.zahar,un pliculet zahar vanilinat,100gr.de miere,350ml.apa.Siropul ...
 Prajitura cu gem de post Prajitura cu gem de post
Amesteca toate ingredientele, mai putin gemul, pana se formeaza o compozitie omogena .Adauga gemul si amesteca incet cu o paleta de lemn [lingura] pana se incorporeaza gemul foarte bine . Tapeteaza o tava cu foaie de copt, daca nu ai se unge tava cu ...
 Acoperis de casa Acoperis de casa
Faina , untura si zaharul se amesteca si se adauga ouale, laptele, praful de copt stins cu zeama de lamaie, si cele 3 linguri de miere de albina topite.Totul se amesteca bine pana se omogenizeaza. Coca astfel obtinuta se imparte in 2 bucati.Dintr-o ...
 TURTA DULCE TURTA DULCE
2 oua intregi si 2 galbenusuri se freaca cu mierea si 100g zahar pana se fac spuma.Se adauga bicarbonatul stins,faina,scortisoara,se face un aluat potrivit de tare,din care se fac bilute sau diferite forme.Se dau la cuptor la foc potrivit pana isi ...
 Tiramisu Tiramisu
Fisca se bate, se amesteca cu mascarpone si cu mierea.Se face cafeaua, se raceste si se pune in ea 50 ml tarie, sau cateva picaturi de esenta migdale.Fiecare piscot se trece prin cafea, se aranjeaza pe tava si se pune un strat de frisca amestecata cu ...
 Cozonac cu ciocolata si nuca. Cozonac cu ciocolata si nuca.
Drojdia cu zaharul si 1/4 de apa calduta se amesteca si se lasa sa creasca 10 minute.Intr-un bol se pune 900 gr de faina se adauga ouale batute si drojdia si se framinta aluatul se adauga apa si uleiul treptat si coaja de lamaie.Se framinta aluatul ...
 Fondant Fondant
1.se dizolva zaharul in apa2. se fierbe avand grija sa spalam marginile vasului cu o pensula inmuiata in apa3. cand este aproape legat se adauga glucoza lichida(mierea)4.se ia proba in apa rece,turnand cateva picaturi5.Daca se strange ca o bomboana ...
 Desert rapid cu mere Desert rapid cu mere
Speli marul il stergi de apa si tai marul cu coaja in felii subtiri pe care le asezi pe un patou una langa alta eu scobesc marul scot cotorul si il tai in cercuri in mijlocul fiecarui cerc de mar pun o jumatate de miez de nuca. Pun miere de albine ...
 Paste cu nuca Paste cu nuca
Se fierb pastele, se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. Se impart in 4 boluri, se adauga cate doua linguri de miere, doua de nuca, se amesteca si se orneaza cu bombonele.Pofta buna! ...
 PRAJITURA CU NUCA DE COCOS PRAJITURA CU NUCA DE COCOS
Se freaca f.bine zaharul cu uleiul;se pune apoi oul si mierea de albine.Dupa ce compozitia s-a omogenizat,se pune cam jumatate din cantitatea de lapte;se pune pe urma faina(cernuta cu praful de copt);se mesteca bine,apoi se pune a 2-a jumatate de ...
 Prajitura tavalita Prajitura tavalita
Blatul:se amesteca oul cu laptele si zaharul pana se topeste,se adauga mierea,vanilia,faina si praful de copt si se da la cuptor.Dupa ce sa copt se scoate se lasa la racit si apoi se taie in patratele.Glazura:se topeste untul(margarina)si apoi se ...
 BRIOSE BRIOSE
Se pun stafidele la inmuiat in esenta de rom si apa calduta cat sa le acopere.Se pun ouala, zaharul si un praf de sare intr-un bol si se mixeaza pe foc. Cand zaharul s-a dizolvat si compozitia a inceput sa se ingroase, se stinge focul, lasi putin sa ...
 Bomboane Brigadeiro Bomboane Brigadeiro
Se pun ingredientele intr-o craticioara la foc mic si se amesteca continuu 25 de min,pana se caramelizeaza.Apoi se rup bucatele mici biscuitii si se amesteca in compozitie. Se lasa sa se raceasca, se modeleaza bilute mici si se tavalesc prin miez de ...
 BACLAVA BACLAVA
Se unge o tava cu untul sau margarina, se pune o foaie de foetaj, se pune nuca amestecata cu 1oo g zahar si se pune cealalta foaie de foetaj. Se taie in bucatele mici si se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade. Cand baclavaua s-a rumenit se ...
 Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta
Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste, faina incorporata cu praful de cop, dizolvat in zeama de lamaie. Framantam cu nadejde, turnand din cand in cand ulei, dupa cerintele aluatului, pana ...
1-1011-2021-3031-4041-45
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu miere - Pagina 31
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z