SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu cimbru

 Pulpe de pui emancipate Pulpe de pui emancipate
Am parlit pulpele, dupa care le-am spalat, le-am crestat si le-am facut o marinada dupa cum urmeaza: 1 portocala 2 fire de ceapa 3-4 catei de usturoi sau ½ de capatana de usturoi 1 ½ cana vin rosu sare, piper, boia si un praf de ...
 Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor
Se spala carnea si se asezoneaza apoi se leaga cu ata pt friptura, legumele se curata si se taie putin mai mari iar ceapa se taie in 4 bucati. Mai intai se pun morcovii care au fost taiati fasii lungi si dupa aceea se aseaza carnea iar de jur ...
 Varza calita cu afumaturi in ceaun la cuptor Varza calita cu afumaturi in ceaun la cuptor
  Varza se toaca fidelute si se freaca cu putina sare si piper. Intr-un ceaun se pun la calit, in uleiul bine incins, carnaciorii(taiati rondele) si bucatele de kaizer. Cand incep a se rumeni adaugam ceapa taiata cubulete si ardeiul taiat ...
 Ciorba de iepure Ciorba de iepure
Pregatim carnea de iepure , taiata  in bucati potrivite ca marime, spalate bine si uscate cu un servet absorbant. Separat curatam si pregatim legumele pe care le vom pune la fiert impreuna cu iepurele .  Intr-o lingura de ulei de masline ...
 Rulouri de pui cu orez si legume Rulouri de pui cu orez si legume
  Reteta se executa in 3 etape: 1. Fileurile de pui se taie in 2 parti egale si se bat un pic, ardeii si prazul se taie longitudinal si se calesc in ulei, cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta, dupa care se trece la umplerea fileurilor cu ...
 Varza a la Cluj- varianta Bihoreana Varza a la Cluj- varianta Bihoreana
Varza murata taiata fideluta se spala bine in apa rece apoi se stoarce bine in pumni. Intr-o tigaie se pune la incins ulei in care punem varza la calit, impreuna cu mararul , cimbrul si piperul.Amestecam bine sa se caleasca varza, adaugam 1/2 cana ...
 Muschiulet umplut cu carnat Muschiulet umplut cu carnat
Taiem muschiuletul pe lungime si il batem putin. Condimentam pe una din parti cu boia, sare, piper, usturoiul pisat, cimbru si punem pe aceasta parte un carnat. Apoi rulam muschiuletul in jurul carnatului. Il intepam cu cateva scobitori pentru a fi ...
 Pulpe de pui pe pat de cartofi Pulpe de pui pe pat de cartofi
Intr-o tava se pune ulei. Se curata cartofii si se taie in cubulete. Se pun in tava, apoi se taie si morcovii si se pun pe deasupra cartofilor. Se mai adauga si o jumatate de cana de apa, cat sa nu se acopere definitiv cartofii. Pulpele se ...
 Limba cu sos mediteranean Limba cu sos mediteranean
Fierbeti limba si curatati-o de pielita. Rosiile oparite, decojite si tocate marunt caliti-le in unt, apoi adaugati limba si maslinele taiate rondele. Presarati cu cimbru, busuioc, sare si piper. La sfarsit, adaugati usturoiul taiat in felii si ...
 Hribi in sos de ceapa si vin rosu Hribi in sos de ceapa si vin rosu
Curatati ciupercile, spalati-le bine in apa rece, lasati-le sa se scurga si taiati-le in bucati mai mari. Taiati julienne ceapa curatata si spalata, apoi caliti-o 5-6 minute in 50ml ulei, dupa care adaugati 1/3 din cantitatea de ciuperci si caliti-le ...
 Frigarui de miel Frigarui de miel
Se curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge de apa si se sterge cu un servet de bucatarie. Se taie carnea in cubulete. Se pun cubuletele de carne intr-un castron,se stropesc cu uleiul si zeama de lamaie, se presara cu cimbru, ...
 Chiftelute picante de miel Chiftelute picante de miel
Carnea se toaca fin, se adauga ouale in pasta obtinuta, sare, piper si cimbrul verde tocat. Se omogenizeaza compozitia si se lasa 10 minute la rece, acoperita. Dupa acest timp, se formeaza chiftelutele si se prajesc in ulei. Se scot pe ...
 Pulpa de miel impanata la cuptor Pulpa de miel impanata la cuptor
Curatati pulpa de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet de bucatarie. Taiati fiecare catel de usturoi in 4, iar firele de cimbru si rozmarin taiati-le in segmente de circa 3 cm. |ntepati pulpa din loc in loc cu ...
 Muschiulet de porc cu mere coapte Muschiulet de porc cu mere coapte
Curatati muschiuletul de pielite si tendoane, spalati-l, presarati-l cu sare, piper si cimbru si puneti-l intr-o tava adanca, impreuna cu 50g unt si o cescuta de apa. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti muschiuletul, stropindu-l din cand in ...
 Budinca de sunca si bere Budinca de sunca si bere
Curatati, spalati si taiati in rondele ceapa si prazul. Caliti-le in unt 3 minute, apoi adaugati in vas berea. Lasati sa fiarba la foc mic. Sarati, piperati. Taiati sunca in fasii. Bateti intr-un castron ouale, adaugati smantana, cimbrul taiat ...
 Berbecut cu sos de prune Berbecut cu sos de prune
Amestecati ingredientele pentru bait si turnati-l apoi peste carnea de berbecut taiata in cubulete. Tineti carnea cu bait la rece, timp de 24 - 48 ore. Trageti carnea la tigaie, la foc puternic, timp de 1 minut. Turnati peste ea sosul de prune, zeama ...
 Pulpe de pui cu galuste Pulpe de pui cu galuste
Taiati carnea in bucatele, presarati-o cu sare, piper si cimbru si prajiti-o in ulei, pana cand se rumeneste bine pe toate partile. Amestecati intr-un castron faina cu ouale, 2 linguri ulei si 50ml apa calduta. Omogenizati bine amestecul, apoi luati ...
 Pachetele de miel Pachetele de miel
Taiati in felii de 5 - 6mm dovleceii, pe lungime. Čšineti feliile 2 - 3 minute in apa clocotita. Nu le lasati mai mult, pentru a nu se inmuia. Scoateti-le si puneti-le 3 minute in apa rece si apoi scurgeti-le de apa. Daca dovleceii sunt fragezi, nu ...
 Pulpe de pui cu gutui Pulpe de pui cu gutui
Prajiti pulpele in unt pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si scoateti-le pe o farfurie. In grasimea ramasa prajiti gutuile taiate in feliute de un deget grosime. Puneti apoi in cratita pulpele de pui si turnati peste toate un sos de zahar ...
 Friptura de porc Friptura de porc
Carnea de porc trebuie sa fie taiata in bucatele potrivite pentru a fi mai repede patrunse in interior. Se unge o tava cu ulei si se adauga bucatile de carne. Se mai pun 5 linguri de apa si se baga in cuptorul bine incins in prealabil. Dupa ...
1-1011-2021-3031-35
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu cimbru - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z