SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu cimbru

 Sarmalute dobrogene in oala de lut Sarmalute dobrogene in oala de lut
Un vas de ceramica smaltuita cu capacTrebuie sa incercati, savoarea sarmalelor fierte in oala de lut este de ne descris,se fierb la foc mediu 4 orepreparare:se desfac verzele si se aleg frunzele bune de impachetat,restul se toaca.In vasul de lut se ...
 Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata
Se taie felii ardeii si ceapa, iar usturoiul se toaca nu foarte marunt. Acestea se pun la prajit intr-o tigaie in care am pus 3 linguri de ulei. Se feliaza sunca, si se adauga peste legume. Se continua prajirea inca cca 30 min., iar cind incepe sa se ...
 FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC
Intr-o tigaie se incinge uleiul in care se adauga ficateii. Cand sunt aproape facuti se adauga ciupercile taiate in cuburi mari, ceapa taiata marunt, maslinele taiate in doua, cipolinele, 2 catei de usturoi si vinul. Cratita se acopera cu un capac si ...
 Masa taraneasca !!! Masa taraneasca !!!
Fasolea se spala si se lasa la inmuiat de pe o zi pe alta.Se face focul cu lemne de esenta tare (salcam)Se spala legumele.Ceapa se toaca marunt.Ardeiul julien.Morcovii se taie feliute.Rosiile se decojesc si se toaca.Usturoiul se curata si se taie ...
 Pui cu legume,la cuptor(specific arab) Pui cu legume,la cuptor(specific arab)
Toate legumele(in afara de rosii),se taie bucatele;ceapa se taie marunt;la fel si usturoiul.Se amesteca totul cu sare si condimente,dupa gust;eu pun cca 1,5 lingurita de sare;piper pun 1/4 lingurita;ienibahar tot 1/4 lingurita;cardamom tot atit;cury ...
 PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI
Pulpele se spala,se zvanta,se taie pe jumatate si se prajesc .Cartofii noi se curata,se spala si se fierb intregi in apa rece cu un praf de sare si putin busuioc.Intr-o cratita se toarna sucul de rosii, ceapa, usturoiul tocate cat mai marunt,se ...
 RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE
Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna cu ceapa,un morcov si o parte din condimente.Se fierbe pana cand cade carnea dupa os.Se poate fierbe si in oala sub presiune. Dupa ce carnea a ...
 Musaca de cartofi Musaca de cartofi
Ceapa se toaca marunt,morcovul se rade;se pun la calit impreuna in uleiCartofii se curata de coaja si se taie felii subtiriCind ceapa este putin colorata,se adaugacarnea,sa ia gust bun,pana se coloreaza,se sareaza si pipereaza,se stinge cu vin,se ...
 PUI IN SOS DE VIN ROSU PUI IN SOS DE VIN ROSU
Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie inalta. Se aseaza bucatile de pui cu pielea in jos in tigaie si se prajesc 5-7 minute pana se rumenesc. Se scot cu spumiera pe o ...
 Tochitura de vanat Tochitura de vanat
Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins in cratita in care pregatim mancarea.Se calesc maruntaiele pana devin albicioase pe toate partile apoi se adauga putina apa calda peste ele si se ...
 Varza a la Cluj Varza a la Cluj
se toaca varza marunt,marunt,se pune ceapa tocata intr-o tigaie mai mare la dinstuit cu putin ulei si apa (eu pun apa de la inceput si completez cat e nevoie),se lasa 10-15 minute,se adauga carnea,1 mana de orez fiert in prealabil separat in ...
 Stufat cu limba de porc Stufat cu limba de porc
Mie imi place stufatul de miel, am incercat sa-l prepar si cu alte feluri de carne. Cel cu limba este exceptional.Tineti limbile in apa rece cel putin 10 minute, sa iasa sangele. Puneti limba la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Cand ...
 Ceafa de porc inabusita Ceafa de porc inabusita
Portionam carnea in felii de aprox. 1-1,5cm grosime. Curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt. Intr-o tigaie mai incapatoare, punem uleiul la incins. Adaugam ceapa si usturoiul, calim 2’ si adaugam bucatile de carne. Le lasam cam 5’ apoi le ...
 Rata salbatica cu varza Rata salbatica cu varza
Se curata rata de pene , se parleste pe flacara, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece pana iese spuma,dupa care se arunca prima apa si se spala din nou continuandu-se fierberea la foc mic. (Fezandarea ratei se face in pene).Pentru ...
 Sarmale cu carne de porc in foi de varza murata Sarmale cu carne de porc in foi de varza murata
Foile de varza se spala,se taie cotoarele si daca varza este prea acra sau prea sarata se mai tin foile in apa cca 20-30 de minute. Se folosesc intregi sau pe jumatate in functie de marimea foilor de varza. Carnea se amesteca cu ...
 Sarmale Sarmale
Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei dupa care se pune peste carnea tocata. Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine. Se impacheteaza in foi de varza. Pe fundul vasului se pune putina varza tocata apoi sarmalele. Intre sarmale se ...
 Ficatei de pui  la Dubletta Ficatei de pui la Dubletta
Spal ficateii, las la scurs. Incing uleiul in Dubletta, adaug ficateii, usturoiul, foaia de dafin, cimbrul si piperul. Las sa se caleasca, adaug 30 ml vin, las sa scada sosul, la final adaug sare dupa gust.Servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi, ...
 Fricando cu ciuperci Fricando cu ciuperci
Carnea se taie in bucatele potrivit de mari iar legumele se taie in fasii.Se pune la incalzit uleiul si se calesc legumele pina devin sticloase.Se adauga carnea imvartind mereu pina isi schimba culoarea.Adaugam o cana cu apa , pasta de ardei, ...
 Pui a la Nicoise - Poulet Nicoise Pui a la Nicoise - Poulet Nicoise
Taiati puiul in portii. Scoateti pielea daca vreti sa nu fie prea grasa mincarea.Taiati ceapa si usturoiul.Taiati rosiile in cubulete.Puneti supa de pui la incalzit.Intr-o cratita puneti uleiul de masline si frigeti carnea de pui pe toate partile. ...
 Sarmale in vas roman Sarmale in vas roman
Se amesteca cele doua feluri de carne tocata si se mai dau o data prin masina de tocat, impreuna cu ceapa calita.Se adauga orezul spalat si scurs de apa si un varf de cutit cu piper si sare daca este cazul.Varza cruda se opareste si i se taie ...
1-1011-2021-3031-35
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu cimbru - Pagina 28
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z