SiteDeBucate » Conserve si Muraturi

Retete Conserve si Muraturi cu gogosar

 Zacusca cu gogosari Zacusca cu gogosari
A venit vremea conservelor si muraturilor si orice gospodina care se especta isi va pune propriile preparate pentru iarna, indiferent cat este de munc cu ele, satisfactia de a-ti vedea camara ca o farmacie nu poate fi depasita de nici o conserva din comert. ...
 Zacusca cu mere si morcovi Zacusca cu mere si morcovi
Din cantitatile folosite pentru acesta zacusca (adica 6 bucati din fiecare ingredient) vei obtine aproximativ 10 borcane de 400 de ml. ...
 Zacusca cu ardei kapia si fasole Zacusca cu ardei kapia si fasole
Aceasta zacusca ete preparata in special in Ardeal, fiind considerata o delicatesa de catre gospodinele din zona. ...
 Zacusca cu telina Zacusca cu telina
Desi in general ingredientele pentru zacusca sunt din aceeasi sfera si procedeul ste foarte asemanator, ajunge sa schimbi un singur ingredient pentru ca tot gustul sa difere. Astfel, de la an la an merita sa incercati noi tipuri de zacusca. ...
 Salata de legume pentru iarna Salata de legume pentru iarna
Salata de legume poate fi folosita atat ca atare, ca si garnitura pentru fripturi dar si tocata, ca si baza pentru tocanite sau mancaruri. Cu siguranta ii veti gasi multe intrebuintari o data ce il vei avea pe rafturile din camara. ...
 Muraturi asortate Muraturi asortate
Diversele retete de muraturi se axeaza fie pe legumele murate individual, fie pe diverse combinatii, insa muraturile care reprezinta cu adevarat imaginea toamnei ca fiind cel mai bogat anotmi, cunt su siguranta muraturile asortate. Viu colorate si delicioasa, muraturile asortate sunt garnitura perfecta pe timp de iarna, si mai mult decat atat, sunt foarte sanatoase. ...
 Zacusca Zacusca
Vinetele, gogosarii, ardeii capia copti se curata si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Ceapa se curata si se da prin masina de tocat. Intr-o cratita mai mare (10 l.) se pune uleiul si ceapa la inabusit. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga vinetele, ...
 Tocana de legume Tocana de legume
am tocat ceapa(am lasat-o peste noapte in apa rece,si la curatare n-am risipit nicio lacrimuta:))) si morcovul(de fapt robotul a tocat.....nu eu:d) le-am pus in uleiul incalzit pt 5minute-atat,apoi am adaugat  restul legumelor,toate curatate, ...
 Salata de ardei iuti cu gogosari si ceapa Salata de ardei iuti cu gogosari si ceapa
Tai ardeii iuti,gogosarul si ceapa,le presari cu sare si le lasi o ora si jumatate.Intre timp se pune la foc intr-un vas apa ,sarea,zaharul,otetul,frunzele de telina cu piperul si foile de dafin si se fierbe 15 minute.Se lasa solutia sa se ...
 Gogosari in otet Gogosari in otet
Gogosarul se spala, se scoate cotorul si se taie felii late de doua-trei degete. Hreanul se curata si se taie in bucati de cca 5-6 cm. Morcovul de taie rondele.  Conopida se desface buchetele . Intr-o oala mare se amesteca  1 litru cu otet ...
 Vegeta de casa Vegeta de casa
Cantitatile le puneti in functie de cum va plac legumele.Eu am pus  in mod egal(mai putin verdeata ,am pus mai putina).Radacinoasele le dam pe razatoarea cu ochiuri mari.Verdeata o tocam si la fel procedam si cu ardeii. Amestecam toate ...
 Zacusca cu fasole pastai Zacusca cu fasole pastai
Legumele se spala. Ceapa se toaca marunt si se opareste, apoi se scurge. Kapia si gogosarul se desfac si se curata de cotoare si orice urma de seminte sau pete care fermenteaza, apoi se dau pe masina de tocat. Fasolea se curata de codite, se fierbe ...
 Tocana de legume pt iarna Tocana de legume pt iarna
Se curata ardeiul sau gogosarul se taie feliute subtiri Ceapa se taie pestisori. Morcovul se taie rondele subtiri. Orezul se fierbe separat pe jumatate. Se amesteca ardeiul,ceapa,morcovul si orezul , se pun toate la calit cu uleiul ,sare ,foile de ...
 Gogosari murati Gogosari murati
Se pune saramura la foc cu toate ingredientele si dupa primele clocote se aseaza pe foc 1/4 din cantitatea de gogosar. Se scufunda de 2-3 ori cu paleta, se scoate gogosarul taiat si se scoate intr-o cratita. Continuam cu inca 1/4 din cantitate, ...
 Zacusca de vinete Zacusca de vinete
Vinetele se coc, se curata si se lasa la scurs o zi. Gogosarii se spala, se curata de seminte si se toaca la robotul de bucatarie sau la masina de tocat. Ceapa de asemenea se curata si se toaca marunt. De preferat se foloseste un tuci sau o cratita ...
 Legume si zarzavaturi cu sare pentru ciorbe Legume si zarzavaturi cu sare pentru ciorbe
Trebuie sa avem de toate in camara iarna asta, pentru ca nu stim ce ne asteapta cu criza perpetua. M-am gandit sa pun si niste legume, zarzavaturi si verdeturi tocate, cu sare, pentru ciorbe.Curatati si spalati radacinoasele, curatati cepele, ...
 Zacusca de fasole Zacusca de fasole
Se fierbe fasolea foarte bine . Eu am lasat-o cu o seara inainte in apa pentru a se inmuia si am fiert-o a doua zi , de dimineata . Ceapa si gogosarul se spala , se curata si se trec prin masina de tocat carne prin sita medie sau mica apoi se ...
 Zacusca Zacusca
Vinetele se coc, se curata si se lasa la scurs o zi.Gogosarii se spala, se curata de seminte si se toaca la robotul de bucatarie sau la masina de tocat. Ceapa de asemenea se curata si se toaca marunt. De preferat se foloseste un tuci sau o cratita in ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Conserve si Muraturi cu gogosar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z