SiteDeBucate » carne de miel

Retete cu carne de miel

 Fiptura de miel Fiptura de miel
Se prepara baitul(in zona mea asa se spune) inr-un castron.Adaugam otet sau vin alb,sare,ulei de masline,usturoiul taiat ,2-3 felii de lamaie,morcovul taiat rondele,patrunjelul taiat marunt,boabele de piper,frunzele de dafin ,sare si un pic de zeama ...
 Dovlecei  umpluti si sarmalute din frunze de vita de vie(specific arab) Dovlecei umpluti si sarmalute din frunze de vita de vie(specific arab)
Dovleceii se golesc de miez;frunzele(nu batrine,aspre si tari),se dau in citeva clocote;cind se fierb, nu se pun toate o data;250 g se impart cam la 4-5 si apoi se dau in clocot.Orezul,curatat de impuritati,se pune in apa calduta;se lasa 30 ...
 Mincare de spanac cu carne de miel(specific arab) Mincare de spanac cu carne de miel(specific arab)
Se fierbe carnea cu sare, ceapa, condimente.Cind carnea e fiarta,se pune intr-o cratita;se pune peste ea zeama in care a fiert,strecurata,cit sa o acopere putin.Se pune pe foc;cind fierbe, se pune spanacul;se fierb cca 10 minute, apoi se pune ...
 Tocanita de miel Tocanita de miel
Calim ceapa si morcovii, peste care adaugam bucatile de carne si lasam la fiert. Cand este gata facem un sos din smntana si faina si o adaugam peste carne, dupa care mai lasam cateva minute pe foc, iar la sfarsit adaugam patrunjel. Se poate servi cu ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Carnea se spala,se portioneaza si se caleste in ulei incins,dupa ce s-a rumenit se presara putina faina,se amesteca repede si se stinge cu apa fierbinte.Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pana se inmoaie.Ceapa si usturoiul se curata,se spala si se ...
 SOS VINATORESC SOS VINATORESC
Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin ,se scoate in alt vas unde se mai inabusa cu putina apa , acoperita cu capac.In grasimea ramasa se calesc ceapa ,morcovul si telina , toate taiate in ...
 Tocana de miel cu legume de primavara Tocana de miel cu legume de primavara
1.Se curata legumele, cu exceptia dovlecelului.Se spala legumele si se taie cubulete.2.Intr-cratita,se pune uleiul, cca. 3 linguri,se adauga ceapa, se caleste 5 minute, apoi se adauga carnea de miel,cubuletul "Maggi",condimentele pentru carne de miel ...
 SARMALUTE CU CARNE DE MIEL SARMALUTE CU CARNE DE MIEL
Carnea de miel se curata, se parleste la aragaz pentru a se arde firele de par ramase, se toaca prin masina de tocat.Orezul se alege, se spala in 2-3 ape, se caleste in putin ulei, dupa care se scurge si se pune intr-un vas mai mare.Se amesteca ...
 friptura de miel friptura de miel
intr-un castron potrivit se amesteca vinul cu o cana apa si toate condimentele.se pune carnea de miel taiata in bucatele mici si se lasa la macerat 2-3 ore,dupa care se toarna intr-o tava,se adauga uleiul,se acopera cu folie de staniol,se da la ...
 Stufat cu carne de miel Stufat cu carne de miel
Carnea se portioneaza, se spala, se scurge si se inabusa in ulei cu adaos de apa; se da sare si piper. Cind s-a inabusit se scoate in alt vas. Ceapa uscata se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in sosul de la carne. Se adauga faina ...
 Drob de miel (Cighir) Drob de miel (Cighir)
Se fierb maruntaiele in citeva clocote. Se dau carnurile prin masina de tocat impreuna cu ceapa, verdeata, piinea, iar ficatul si rinichii se taie cuburi. Se amesteca cu ouale, smintina, sare piper, verdeata si un paharel mic coniac. Se unge o tava ...
 Saslik Saslik
...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu carne de miel - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z