SiteDeBucate » carne de miel

Retete cu carne de miel

 Friptura de miel cu vin si tarhon Friptura de miel cu vin si tarhon
Se spala carnea, se sterge si se taie cuburi.Se pune la prajit impreuna cu ceapa tocata marunt in 2 linguri cu ulei, presarandu-se cu sare si piper dupa gust si punand cate putina apa calda pana se fragezeste.Intr-o alta cratita se pregateste sosul: ...
 Sarmalute de miel in foi de vita Sarmalute de miel in foi de vita
Se spala carnea, se sterge si se da prin masina de tocat. Se pune intr-un castron si peste ea se adauga cepele tocate marunt,orezul spalat bine si scurs,sare si piper.Se amesteca bine compozitia si se da deoparte.Urmeaza sa oparim frunzele de vita ...
 Miel cu spanac Miel cu spanac
Speli si cureti bine carnea de miel, o tai in bucati potrivite si o pui sa se rumeneasca intr-o cratita, in untul topit. Separat, pui la fiert o oala cu apa in care vei opari spanacul. Cureti ceapa, o tai marunt, o adaugi peste carne, o calesti ...
 Ostropel din carne de miel Ostropel din carne de miel
Tai carnea bucati, o inabusi in ulei, apoi o scoti si o fierbi separat cu putina supa de carne sau apa. In grasimea ramasa de la inabusit, pui ceapa tocata, faina, le prajesti putin si stingi cu putina supa in care a fiert carnea. Adaugi bulionul si ...
 Miel cu praz si masline Miel cu praz si masline
Tai carnea in bucati mici si o pui intr-o cratita cu ulei sa se inabuse. Din cand in cand, intorci bucatile de carne ca sa nu se prinda de cratita. Tai prazul in bucati de 3 cm (numai partea alba), il oparesti bine, il scurgi si il pui peste carne. ...
 Carne de miel cu paste Carne de miel cu paste
Taie carnea, ceapa, morcovii, usturoiul si prajeste-le in ulei alaturi de carne, la foc mic. Adauga piperul, sarea, zaharul brun si paharul de vin si lasa ingredientele sa fiarba in vin. Peste compozitie pune rosiile si apa, acopera cu capac si lasa ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Carnea se portioneaza. Ceapa uscata se toaca marunt. Carnea si ceapa se calesc in ulei intr-o cratita incapatoare. Peste carne si ceapa se pun, pe rand, la calit, usturoiul verde curatat si taiat bucati de circa 3 cm lungime, ceapa verde, cu cozi cu ...
 Drob in crusta de bacon Drob in crusta de bacon
Amesteci carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si patru oua crude. Calesti partea alba de lai praz taiata marunt, adaugi verdeata sil lasi la rece.Asezi feliile de bacon transversal, fundul unei forme, intercaland intre ele frunze ...
 Papricas de miel Papricas de miel
Cureti carnea de miel de pielite, o speli, o tai in bucati, o sarezi si o prajesti in ulei. Apoi scoti carnea si, in uleiul ramas, calesti ceapa, curatata si taiata marunt. Stingi apoi cu bulion desfacut in apa. Pui carnea in acest sos si potrivesti ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Tai carnea de miel in bucati potrivite, o speli si o lasi sa se scurga de apa. Prepari un sos din 3-4 linguri de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, 1 pahar apa, sare, piper, rozmarin si putin ulei. Dai carnea prin sos, o asezi in tava, pui usturoiul ...
 Frigarui de miel Frigarui de miel
   Tai carnea cubulete, o presari cu 1 lingurita de condimente pentru friptura de miel si pastrama, apoi o stropesti cu sucul de lamaie si cu ulei. Pui suplimentar chilii sau boia, daca iti place mai picant si patrunjelul verde tocat. ...
 Friptura de miel la tava Friptura de miel la tava
Cureti si pisezi usturoiul. Speli carnea, o asezi intr-un vas si o freci bine cu zeama de lamaie, cu usturoi pisat si cu cimbru.Peste carne pui felii subtiri de slanina afumata. Torni in vas uleiul si supa si pui 2 lingurite de condimente pentru ...
 Pastrama de miel Pastrama de miel
Speli carnea de miel si o portionezi. Cureti usturoiul, il pisezi si il amesteci cu vinul, foile de dafin, boabele de piper, pasta de tomate, sare, piper, busuioc si maghiran dupa gust. Pui carnea de miel in baitul pregatit si o lasi la rece pentru 3 ...
 Rulada din pulpa de miel Rulada din pulpa de miel
Dezosezi pulpa de miel din spate pe care o bati bine cu ciocanul pentru a se intinde cat mai mult. Calesti ceapa, toci apoi carnea prin sita marunta, pui in tocatura sare, piper, verdeata si omogenizezi compozitia cu 2 albusuri. Separat, bati cu ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Portionezi carnea in circa 20 de bucati. Cureti ceapa uscata si o tai marunt. Calesti carnea impreuna cu ceapa in ulei intr-o cratita incapatoare. Peste carne si ceapa, pui pe rand, la calit, usturoiul verde curatat si taiat bucati de 3 cm lungime, ...
 Miel la tava cu cartofi Miel la tava cu cartofi
Carnea se miel se spala si se portioneaza, apoi se cresteaza cu un cutit si se impaneaza cu fasii de costita afumata si bucatele de usturoi. Cartofii se curata, se spala si se taie in patru, iar ceapa se face solzisori. Legumele se calesc 10 minute ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Ceapa si usturoiul se taie cam la 4-5 cm lungime, dupa care se calesc in ulei. Se taie carnea bucati si se pune in uleiul ramas de la legume. Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa putin pe foc, sa se rumeneasca. Atunci cand este gata, se ...
 Friptura inabusita de miel  cu usturoi Friptura inabusita de miel cu usturoi
Carnea de miel se inabusa in ulei cu 100 ml de apa impreuna cu morcovii, ceapa, piper si usturoi. Treptat se adauga cate putina apa. Cand carnea e inabusita, se lasa sa se raceasca si se portioneaza. ...
 Friptura de miel la tava Friptura de miel la tava
Carnea se inabusa in cuptor, intr-o tava cu ulei si 100 ml de apa impreuna cu morcovii, telina, ceapa, usturoi, piper si sare. Se stropeste din timp in timp cu jiul format. Dupa frigare, carnea se raceste si se portioneaza ...
 stufat de miel stufat de miel
Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa , se adauga apa fiarta si se fierb inabusit. Se adauga apoi sosul brun, continuand fierberea 10 min.Separat , apa, usturoiul si ceapa verde se inabusa in 100 ml de ulei cu 10 ml de apa. ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu carne de miel - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z