SiteDeBucate » cacao

Retete cu cacao

 Prajitura Snickers Prajitura Snickers
Blat:Separam albusurile de galbenusuri si le mixam puternic cu cele 300 g de zahar, ca pentru bezea. Apoi adaugam peste spuma obtinuta faina amestecata cu praf de copt, cacaoa si nuca pisata.Impartim compozitia in 3 parti egale. Pe fundul unei tavi ...
 Nuci Nuci
1. Amesteci ouale cu zaharul si uleiul pana se omogenizeaza.Pui amoniacul,praful de sare si faina pana se obtine o coca moale.2.Formezi bilute si le coci in forma speciala pt nuci.Atentie,odata ce se incinge bine forma,nucile se coc foarte repede ...
 Desert Fruit Hat Desert Fruit Hat
1.Se face un aluat fraged din unt/margarina Rama , faina, zahar si 2 linguri scortisoara.Se tine la rece o jumatate de ora.2.Se incalzeste cuptorul.3.Se bate frisca Hulala cu putin zahar pudra (2 linguri), se amesteca cu bucatele de pepene galben si ...
 Prajitura Dobos Prajitura Dobos
Albusurile de ou le batem bine spuma dupa care adaugam zaharul si amestecam bine pana se formeaza o compozitie asemanatoarea ca cea a bezelelor, adaugam galbenusurile, mixam bine si turnam faina. Batem bine aceasta compozitie si ne pregatim sa ...
 Negresa Negresa
Zaharul, untul, laptele si cele 2 linguri de cacao se topesc la foc mic, pina dau in clocot. Din aceasta compozitie, se se pun de-o parte 15 linguri.In restul, dupa ce e rece, se pun 4 galbenusuri, unul cite unul, amestecind tot timpul, niste vanilie ...
 PRAJITURA RAPIDA CU PISCOTURI PRAJITURA RAPIDA CU PISCOTURI
Se prepara crema dupa instructiunile de pe plic+1 lingura de cacao+1 lingurita de ness.Se tapeteaza o forma cu folie,se adauga ciocolata rasa,un strat de piscoturi date prin cafea,un strat de crema de ciocolata,inca unul de piscoturi,altul de crema ...
 Prajitura Regina Maria Prajitura Regina Maria
Primul blat se face ca un pandispan obisnuit. Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul si cand acesta s-a dizolvat se adauga galbenusurile pe rand, faina si praful de copt.Se toarna in tava unsa si tapetata si se coace la foc ...
 Chec cu urda Chec cu urda
Toate ingredientele necesare pentru coca se pun intr-un vas in ordinea de mai sus, apoi se amesteca cu mixerul.Compozitia obtinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Crema obtinuta din urda, oua, zahar si zahar vanilat (amestecate ...
 Prajitura Rigo-Jancsi Alis Prajitura Rigo-Jancsi Alis
Prima data se prepara crema. Se pune la fiert la bain-marie, dupa fierbere se adauga cicolata rupta bucatele si nessul. Se lasa sa dea in fiert si se mentine inca 5 minute. Se lasa la racit si se baga la frigider pentru 3 ore, dupa care se va bate ...
 Chec simplu Chec simplu
Se bat ouale cu zaharul pana se obtine o spuma, se adauga praful de copt si cateva linguri de ulei si se amesteca. Se adauga treptat faina pana se obtine un aluat moale, care curge. Se toarna trei sferturi din aluat intr-o tava unsa cu ulei si faina. ...
 Chec umplut cu crema alba ca zapada Chec umplut cu crema alba ca zapada
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, cu un praf de sare.Se face un sirop din 250 gr. zahar plus 5 linguri de apa si se da in clocot. Siropul,asa fierbinte,se toarna treptat peste albusurile batute spuma,amestecandu-se ...
 Fursecuri cu cocos Fursecuri cu cocos
untul, zaharul si galbenusurile si cacao se framanta bine apoi se adauga faina si praful de copt.la nevoie se mai adauga faina cat se rezulte un aluat ce nu lipeste, dar nu prea tare.se da la rece 30 minute.se intinde o foaie subtire de 1/2 cm, se ...
 Bucatele de ciocolata Bucatele de ciocolata
Untul se freaca spuma;se adauga zaharul si se freaca in continuare.Se pun,apoi,galbenusurile(6),unul cite unul,mestecind dupa fiecare;se adauga vanilia,coaja si zeama de lamiie;se mesteca;se adauga cacaua amestecata cu citeva lingurite de lapte ...
 Negresa cu glazura de ciocolata Negresa cu glazura de ciocolata
Laptele,zahărul şi cacao se pun într-o cratiţă pe foc şi se fierb, amestecând mereu, până se obţine o cremă ca o smântână, după care se dă la răcit.Se freacă untul bine şi se amestecă cu crema de cacao. În compoziţia cu unt se ...
 Prajitura cu fanta Prajitura cu fanta
galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul pana se formeaza o crema groasa ca o maioneza.albusurile se bat spuma si se incorporeaza cu crema de galbenusuri , se adauga faina, praful de copt si cacauoa.se coace un blat in tava tapetata cu hartie de ...
 Tarta cu ciocolata si frisca Tarta cu ciocolata si frisca
Aluatul il punem in tava de tarta unsa cu putin unt si-l intepam din loc in loc cu furculita.Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit in jur de jumatate de ora.Pentru ...
 Gauffre cu nuca si cacao Gauffre cu nuca si cacao
Ouale le-am mixat cu un praf de sare,pana si-au dublat volumul. Am adaugat apoi pe rand zaharul,untul topit si racit,laptele caldut,esenta de rom,nuca amestecata cu cacaoa si la sfarsit faina si praful de copt.Cu un polonic am pus compozitia in ...
 Chec cu lamaie si portocala Chec cu lamaie si portocala
1.Amesteci bine margarina cu zaharul,zaharul vanilat,coaja de lamaie,coaja de portocala si praful de sare.2.Adaugi unul cate unul ouale,mixand bine dupa fiecare,apoi incorporezi laptele.3.La sfarsit adaugi faina amestecata cu praful de copt si ...
 Prajitura cu mere si sos de ciocolata Prajitura cu mere si sos de ciocolata
Blat:Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam bine ca pentru bezea. Urmeaza galbenusurile unul cate unul si mixam bine dupa fiecare.Amestecam apa minerala cu uleiul si turnam peste ...
 Prajitura Inghetata Prajitura Inghetata
BlatSe feaca galbenusurile cu zaharul, se adauga cacao,faina, bicarbonatul stins cu otet si la urma sa adauga albusele batute spuma tare.Se amesteca cu grija si se coace in tava bine tapetata, sau pe hirtie de copt.Dupa ce s-a copt , blatul se lasa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-88
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cacao - Pagina 68
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z