SiteDeBucate » cacao

Retete cu cacao

 Prajitura excelenta Prajitura excelenta
Amesteci la bain-marie frisca lichida cu zaharul si cacaoa. Iei vasul de pe foc si adaugi ciocolata rupta bucatele, amestecand continuu pana se dizolva. O lasi sa se racoreasca, dupa care o pui la rece. Scoti crema, o lasi la temperatura camerei pana ...
 Tiramisu Tiramisu
Freci spuma galbenusurile cu zaharul, apoi le pui la bain-marie, adaugi treptat 150 ml vin amestecand continuu, pana se ingroasa crema. O lasi la racit.Bati frisca, incorporezi branza mascarpone, crema de galbenusuri si amesteci usor cu o lingura de ...
 Tort vesel Tort vesel
Bati albusurile spuma, adaugi zaharul mixand in continuare. Adaugi apa si galbenusurile frecate cu uleiul si amesteci cu o lingura de jos in sus pana incorporezi totul in albusuri. Pui cate putin din faina amestecata cu cacaoa si praful de copt pana ...
 Budinca de lapte Budinca de lapte
Topesti  untul  intr-o craticioara, adaugi faina, amesteci, pui si laptele si fierbi sosul cateva minute. Intre timp, bati albusurile spuma cu zaharul tos. Adaugi in sos mai intai galbenusurile, apoi albusurile si stafidele si amesteci cu ...
 Taitei cu nuca Taitei cu nuca
Fierbi taiteii impreuna cu sarea si uleiul, respectand timpul de pe ambalaj, ii scurgi si ii amesteci cu 30 g zahar, 50 g unt, cacaoa si susanul. Bati albusurile spuma cu zaharul ramas.In pastele racite, adaugi galbenusurile, apoi 3/4 din spuma de ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
Prajesti miezul de nuca pentru 10 minute in cuptor. Cand s-a racit, il tai marunt, cu un cutit.Tai rahatul in cubulete si il topesti intr-o cratita cu peretii grosi, impreuna cu 4 linguri apa, amestecand continuu.Adaugi cacaoa, mierea si nucile si ...
 Turta dulce Turta dulce
Prepari o infuzie concentrata, folosind apa fierbinte si pliculetele de ceai de tei. Caramelizezi putin zaharul si il stingi cu ceaiul de tei. Amesteci pana cand obtii un sirop.Dupa ce s-a racit siropul de tei si zahar ars, incorporezi treptat ...
 Cozonaci impletiti Cozonaci impletiti
Intr-un vas mai mare pui un pumn de faina peste care torni 200 ml lapte clocotit si amesteci rapid cu o furculita ca sa desfaci cocoloasele si sa obtii o pasta groasa. Lasi la racit. Intre timp, freci drojdia cu o lingura de zahar pentru a se ...
 Tort Parfe Tort Parfe
Freci untul cu zaharul bine de tot, adaugi galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Adaugi si esenta de rom. Ungi cu unt o cratita de 3 kg. Pe marginea cratitei si pe fundul ei asezi piscoturile pe care le-ai inmuiat intai in lapte. Torni o ...
 Tiramisu la pahar Tiramisu la pahar
Amesteci branza de vaci cu mascarpone, zaharul, zaharul vanilat si cu scortisoara.lei 6-8 pahare (depinde de marime) cu picior sau boluri de inghetata si pui cate un strat de fursecuri. Le stropesti apoi cu cafeaua in care ai pus crema de whisky, ...
 Rulada cu banane Rulada cu banane
Frecati margarina cu zaharul. Adaugati galbenusurile, sarea si faina turnata putin cate putin. Puneti apoi albusurile batute spuma. Coaceti compozitia, scoateti-o din tava si umpleti-o cu bananele sfaramate cu furculita si amestecate cu cacaoa. ...
 Rulada cu nuca la rece Rulada cu nuca la rece
Bati albusurile spuma cu zaharul pudra, apoi incorporezi nuca prajita si macinata si cacaua. Intinzi compozitia pe o folie de plastic sau aluminiu unsa cu margarina pentru creme si pudrata cu zahar. Intre timp, faci crema: pui galbenusurile la fiert ...
 Prajitura de criza Prajitura de criza
Intr-un vas pui 1/2 kg faina, 1 praf de copt stins cu otet, un varf de lingura de amoniac pentru prajituri, 4 linguri de zahar, 2 linguri margarina, 1 budinca de vanilie si 1 lingura de ulei. Amesteci bine pana iese un aluat bine omogenizat, ca de ...
 Figurine cu visine Figurine cu visine
Sfarami bine biscuitii, apoi ii inmoi in lapte, pui zaharul si cacaua si amesteci bine pana se omogenizeaza. Nuca maruntita o prajesti apoi si o adaugi peste compozitie alaturi de semintele de floarea soarelui si de alune. Amesteci, apoi adaugi ...
 Chec oparit Chec oparit
Pui intr-o cratita 2 cani de zahar cu 10 linguri de apa si le lasi pe foc pana se formeaza un sirop. Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma tare,  apoi  adaugi putin cate putin din siropul clocotit si bati continuu. ...
 Ciocolata de casa in foaie de napolitana Ciocolata de casa in foaie de napolitana
Pui intr-un ceaun apa cu zaharul, amesteci pana se dizolva zaharul si dai focul la minim. Lasi sa clocoteasca cateva minute, sa se ingroase ca un sirop. Adaugi apoi untul, amesteci bine si opresti focul. Pui laptele praf si cacaua si bati bine cu ...
 Chec cu smantana Chec cu smantana
Freci untul cu zaharul, pana se albeste si devine spumos. Adaugi treptat ouale batute separat, nuca macinata, esenta de vanilie si apoi faina, in care ai amestecat praful de copt si pudra de ghimbir, alternand cu smantana.Adaugi in compozitie si ...
 Cappucino special Cappucino special
Umpli 3 sferturi o ceasca cu lapte proaspat, adaugi zahar dupa gust si spumezi cu ajutorul mixerului.Adaugi cafeaua espresso calda si frisca.Presari deasupra pudra de cacao sau scortisoara.Pe timp de vara servesti acest cappucino cu 2 cuburi de ...
 Briose cu ciocolata Briose cu ciocolata
Se amesteca faina cu cacaua si praful de copt.Intr-un alt recipient se amesteca zaharul cu untul topit, apoi se toarna laptele.Se pune amestecul obtinut in bolul cu faina si se amesteca bine pana cand se obtine o compozitie omogena.Se toarna ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
Miezul de nuca se marunteste, iar zaharul pudra se dizolva in putina apa. Rahatul se taie in bucatele mici, iar margarina se freaca spuma. Se pun toate ingredientele de mai sus intr-un vas si se amesteca pana la omogenizare, cu o lingura de lemn. Se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-88
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cacao - Pagina 51
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z