SiteDeBucate » cacao

Retete cu cacao

 Tort de ciocolata amara Tort de ciocolata amara
Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria) pina se topesc.Intre timp galbenusurile, zaharul si laptele se amesteca bine cu mixerul pina devin o crema spumoasa. La aceste ingrediente se adauga ...
 Chec surpriza Chec surpriza
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat galbenusurile cu 1/2 cana zahar pana se topeste zaharul. Se bat albusurile cu 1/2 cana zahar pana se fac spuma, se amesteca cele doua compozitii peste care se adauga romul,uleiul pana se omogenizeaza. Peste ...
 sala de biscuiti traditional sala de biscuiti traditional
intr-o cratita se pun la foc mic laptele , zaharul si cacaoa pana ce devine o compozitie legata; se ia cratita de pe foc si se adauga biscutii rupti in bucatele mici, bucatelele de rahat, stafidele; se amesteca aceasta compozitie si se asaza pe o ...
 CHEC BRAN CHEC BRAN
Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul spuma, se bate cu mixerul racorindu-se putin, se adauga uleiul si galbenusurile, apoi faina in ploaie.Se pune in 2 tavi de cozonac jumatate din ...
 Salam de biscuiti cu banana Salam de biscuiti cu banana
Puneti margarina la topit cu ciocolata si laptele, suplimentar zahar daca vreti mai dulce.Zdrobiti cu mana biscuitii...Adaugati compozitia calda peste biscuiti, puneti rom. Daca e prea moale, mai adaugati biscuiti..Puneti pe folie, iar la mijloc ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
Se prepara pe foc un sirop din 1 kg zahar si 120 ml apa , din momentul fierberiii se lasa 2 minute apoi se da la o parte, vom adauga pachetul de margarina amestecand incontinuu vom adauga in ploaie laptele praf si cacaoa (vom amesteca laptele praf si ...
 Glazura de ciocolata Glazura de ciocolata
Incorporez ingredientele, asez vasul pe baie de abur, amestec pana ce compozitia devine consistenta. Glazez prajiturile, fursecurile, torturile. ...
 BILUTE CU ROM BILUTE CU ROM
(pentru 30 buc.)1.Se preincalzeste cuptorul la 170*C.Se prajesc nucile cca. 8 minute in cuptor, intr-o tava captusita cu hartie de copt.Se scot, se lasa sa se raceasca, apoi se macina.2.Se faramiteaza napolitanele ,se pun intr-un bol cu nucile ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
Se amesteca foarte bine untul cu laptele praf si cacaoa,pana se formeaza o pasta omogena.Se fierbe un sirop din zahar cu apa/lapte pana se leaga ca dulceata.Dupa ce se raceste,se toarna cate putin peste pasta si se adauga si alunele/nucile.Tava se ...
 PRAJITURA REGINA MARIA PRAJITURA REGINA MARIA
Blatul:Se bat bine cele 5 galbenusuri cu 5 linguri zahar pana isi dubleaza volumul,se adauga faina si la sfarsit albusurile batute spuma tare.Se coace in tava de aragaz,unsa si tapetata, timp de 15-20 de minute la o temperatura de 180 de g.Se lasa la ...
 CHEC DE CACAO CHEC DE CACAO
Intr-un vas pe foc se amesteca zaharu,cocao si laptele,lasandu-le sa sea 2-3 clocote.Se da la o parte si se adauga untul taiat bucatele,sarea,vanilia,coaja de portocale si esenta de rom,se amesteca bine pana se topeste untul.Se lasa la racit 10 ...
 CIOCOLATA DE CASA CIOCOLATA DE CASA
Se amesteca bine intr-un castron laptele praf cu cacaua, apoi se pune untul (lasat la temperatura camerei) cu esenta aleasa. Apa (laptele) si zaharul se topesc la foc mic pana devin un sirop. Acesta se toarna peste compozitia de cacao cu laptele ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
Zaharul impreuna cu apa se pun pe foc mic.Din momentul in care incepe sa faca basicute de fiert,se tine la foc 3 minute.Se adauga apoi cacaoa cernuta si se mai tine pe foc un minut si jumatate.Se ia de pe foc si se adauga untul.In compozitia ...
 Cozonaci macedonieni Cozonaci macedonieni
Plamadeste 600 g lapte cu o mana de zahar si drojdie. Dupa ce dospeste, pune faina intr-un lighean si incorporeaza restul de lapte cald. Amesteca cu mirodeniile si dupa ce framanti amesteca cu plamadeala. Freaca galbenusurile cu putina sare sa-si ...
 Ecler Ecler
Aluatul.Se fierbe laptele cu uleiul,sarea si zaharul. Se adauga faina si se amesteca pana se desprinde de pe peretii vasului (ca o mamaliguta). Se lasa la racorit si apoi se amesteca cu ouale intregi unul cate unul. Nu se pune un ou pana ce celalalt ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
Zaharul se pune intr-un vas cu apa, pe foc, pana se obtine un sirop. Cacao se amesteca bine cu laptele praf si se adauga peste sirop.Se pune si untul si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se toarna in forme unse in prealabil cu unt.Dupa ce s-a ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
Se amesteca bine untul cu laptele praf si cacaoa pana cand dispar cocoloasele. Amestecul trebuie sa devina omogen ca o pasta. Separat se face un sirop din zahar si 150 ml apa. Se lasa sa se dizolve zaharul,apoi se pune la foc iute pina se leaga ca un ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
Se pune apa la fiert impreuna cu zaharul. In momentul in care incepe sa fiarba se mai lasa cateva minute (4-5) pe foc. Se ia de pe foc si se adauga untul (moale si nu topit) amestecand mereu, iar mai apoi se pune esenta de rom (sau vanilie). Dupa ...
 ciocolata  de casa cu alune ciocolata de casa cu alune
Se pune la foc apa cu zagarul.Cand se formeaza un sirop bine legat seia de pe foc si se adauga untul apoi laptele praf, cacaoa,si se ameste bine sa nu se formeze cocoloase.Se adauga esenta de vanilie si alunele.Se pune intr-o tava unsa cu unt si se ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
se pune pe foc laptele in care se adauga zaharul : se amesteca pana se face un sirop gros: se ia de pe foc si se adauga laptele praf ,cacaua , untul si alunele , stafide ,nuci , esenta : se amesteca bine si se pune in tava: se lasa la racit. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-88
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cacao - Pagina 61
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z