SiteDeBucate » cacao

Retete cu cacao

 Tort tricolor de inghetata Tort tricolor de inghetata
Pentru caramel, se topesc 100 g zahar. Cand a devenit auriu se adauga untul si 100 ml frisca lichida. Se pune vasul din nou pe foc si se fierbe pana se topeste caramelul si compozitia incepe sa se ingroase. Se lasa la racit. Galbenusurile se mixeaza ...
 Prajitura rapida Prajitura rapida
Pregatim blatul: Batem spuma albusurile ,apoi adaugam zaharul putin cate putin,adaugam  galbenusurile,faina si praful de copt stins in otet. Coacem intr-o tava micuta la foc mediu. Intre timp pregatim siropul: Intr-o craticioara la foc mic punem ...
 Musuroi de cartita Musuroi de cartita
Se face un blat din oua batute cu zahar in care se adauga pe rand budinca, praful de cacao, praful de copt si alunele macinate (eu am pus migdale in loc de alune). Blatul trebuie sa creasca cam 3-4 cm. Dupa ce s-a racit blatul se scobeste putin ...
 Merengue cu inghetata de ciocolata cu menta Merengue cu inghetata de ciocolata cu menta
Blat bezea: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul cate putin si se mixeaza pana se obtine o spuma tare, lucioasa si care face turturi in momentul in care se scoate paleta mixerului. Spre sfarsit se adauga esenta de ...
 Tort clasic visina &ciocolata (metoda rapida) Tort clasic visina &ciocolata (metoda rapida)
Blatul de visina Se pregateste visina fara sambure in sucul ei. Daca este prea acra ii adaugati zahar si  amestecati cu sucul ei caldut, pt ca sa se topeasca mai repede zaharul.  Cantitatea de visina  cu lichidul ei e necesar sa ...
 Cornulete bistritene Cornulete bistritene
Se face un aluat moale din ingredientele de mai sus , care se imparte apoi in doua.O parte se lasa asa cum este iar cealalta se amesteca cu cacaoa ce a fost dizolvata in 3 linguri lapte. Se framanta bine sa se omogenizeze cacaoa cu aluatul. Din cele ...
 Tort cu cacao Tort cu cacao
Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt rotunda de 20 cm diametru. Se amesteca intr-un vas Mixul pentru 9 torturi, cacaoa, zaharul, untul, ouale, laptele, scortisoara si 2 lingurite praf de ...
 Milch schnitte sau "felii cu lapte" Milch schnitte sau "felii cu lapte"
Pentru blat: Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le mixam cu zaharul pana se deschid la culoare. Adaugam apoi faina , grisul, cacaoa si praful de copt , putin cate putin. Albusurile le mixam spuma si le adaugam usor in amestec. E timpul ...
 Chec cu iaurt si nuci Chec cu iaurt si nuci
Se freaca zaharul cu ouale,zaharul vanilat,apoi se adauga celelalte ingrediente,iar la sfarsit faina si nucile,amestecand de jos in sus.Se unge o forma de chec cu unt si se tapeteaza cu faina si se toarna 3/4 din compozitie.Cealalta parte se amesteca ...
 Prajitura "Black or White" Prajitura "Black or White"
Se incepe cu blatul: Incalzeste cuptorul la 180C si pregateste o tava de dimensiuni maxim 40 cm x 40 cm. Daca tava e mai mare, blatul iese prea subtire. Unge-o cu unt si tapeteaz-o cu faina. Bate albusurile spuma tare. Amesteca galbenusurile cu ...
 Tortul bucatarasilor-Kadrit Kadir Tortul bucatarasilor-Kadrit Kadir
Blatul: Se cerne faina ,cacaoa si praful de copt, apoi se pune oul, zaharul ,laptele,uleiul si vanilia se amesteca bine Crema : Se amesteca bine laptele cu zaharul,apoi se pune cate un ou pe rand si se mixeaza bine iar la final vanilia. Intr-o ...
 Rulada cu biscuiti si banana Rulada cu biscuiti si banana
 Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam,cacaoa si margarina RAMA cubulete  Amestecam pana se topeste. Sfaramam biscuiti cu sucitorul si turnam peste ei compozitia calduta ,adaugam 3 ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Spalam visinele,le scoatem samburii si le lasam cu putin zahar sa se indulceasca. Dam drumul la cuptor. Separam galbenusurile de albusuri.Galbenusurile se bat bine cu zaharul pudra(pus lingura cu lingura).Se adauga apoi si faina,amestecand de jos in ...
 Briose cu piersici si briose cu ciocolata si zmeura Briose cu piersici si briose cu ciocolata si zmeura
- amestecati faina, praful de copt, zaharul - separat bateti oul, adaugati sana, vanilia, uleiul - contopiti cele doua compozitii si bateti bine cu mixeru - tava de briose o ungeti putin cu ulei, sau puneti hartie de copt - turnati in forma, pe ...
 Chec cu gem de capsuni Chec cu gem de capsuni
Se bat albusurile spuma cu zaharul si vanilia. Galbenusurile s e amesteca cu praful de copt,zeama de lamaie,uleiul si laptele dupa cere se amesteca cu albusurile batute spuma ,dupa care se pune faina si se amesteca usor. Se unge tava (eu am pus in ...
 Banana Split Banana Split
Sosul de ciocolata: Cacaoa se amesteca cu zaharul apoi se "desface" cu apa calduta, turnata putin cate putin. Se amesteca bine, sa nu aiba cocoloase. Se pune vasul pe foc si se dau cateva clocote, pana incepe sa se ingroase. Se da deoparte, ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Se spala visinele si se scot samburii.Se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusul de galbenus.Se bat spuma tare albusurile cu sarea. Intr-o craticioara se pune zaharul cu apa pe foc.Se tine ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Visinele le spalam, scotem samburii, punem zaharul peste ele, amestecam si le lasam pana pregatim aluatul. Zaharul si ouale se bat bine pana devin spuma.  Peste, adaugam putin cate putin ulei, amestecand in continuu , apoi laptele si visinata, ...
 Papanasi fierti cu sos de ciocolata Papanasi fierti cu sos de ciocolata
Despre sosul de ciocolata v-am povestit si la Banana Split. Este un sos foarte bun ce poate fi folosit la aproape orice desert. Cacaoa se amesteca cu zaharul apoi se "desface" cu apa calduta, turnata putin cate putin. Se amesteca bine, sa ...
 Parfe de ciocolata Parfe de ciocolata
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga amidonul si cacaoa si se amesteca usor. Se toarna laptele fierbinte, putin cate putin, amestecand intruna. Se pune vasul pe foc si se fierbe pana compozitia incepe sa se ingroase. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-88
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cacao - Pagina 31
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z