SiteDeBucate » cacao

Retete cu cacao

 Bombite Bombite
-se fierbe apa cu zaharul si margarina,se ia dupa fac si se adauga pesmetul,cacao si alunile.Se fac bilute,se dau prin nuca de cocos.Se lasa frigider 20 min ...
 Chek Chek
Se bat ouale cu zaharul, dupa care se adauga uleiul, iaurtul, zaharul vanilat si cacao si se amesteca foarte bine. Dupa aceea se ia un pahar din continut si se baga la frigider, la continutul care a ramas se adauga praful de copt si faina. Dupa aceea ...
 Ciocolata de casa Mary Ciocolata de casa Mary
Se pun pe foc zaharul,cacao si apa pana se topeste zaharul ,cand se mai raceste putin se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza,dupa care se adauga laptele praf. ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
Se prepara mai intai un sirop din apa, unt si zahar. Se tine pe foc pana se topeste zaharul. Separat se amesteca laptele praf cu cacaua, apoi se adauga progresiv siropul si se amesteca pana la omogenizare. Nu se mai pune pe foc. Ciocolata se intinde ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
1. Intr-o oala cu fund dublu se amesteca 250 g margarina si 1 kg de zahar, totul la foc mic sa nu se lipeasca;2. Stafidele se inmoaie in 100 ml lapte fierbinte si se lasa 30 min;3. Separat se cerne laptele praf cu cacaua si se amesteca;4. Cand s-a ...
 Cozonac moldovenesc Cozonac moldovenesc
Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga zaharul, se amesteca si se lasa sa se raceasca.Cu 250 ml de lapte clocotit se amesteca 4 linguri de faina cernuta proaspat (separat de faina pentru ...
 Cozonac moldovenesc Cozonac moldovenesc
Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga zaharul, se amesteca si se lasa sa se raceasca. Cu 250 ml de lapte clocotit se amesteca 4 linguri de faina cernuta proaspat (separat de faina pentru ...
 Cozonaci argeseni Cozonaci argeseni
Aluatul: se fierb 100 ml de lapte cu zaharul. Separat se bat ouale cu sarea. Intr-un vas se sfarama drojdia, peste care se adauga laptele fiert cu zaharul, iar ingredientele se amesteca, pana se omogenizeaza, cu 3 linguri cu faina. Maiaua astfel ...
 Cozonac cu nuca Dobre Cozonac cu nuca Dobre
1. Se pregatesc ingredientele pe o tava pentru a le avea la indemana (faina, zaharul si ouale trebuie sa fie la temperatura camerei). ...
 Cozonac moldovenesc Cozonac moldovenesc
Se cerne faina intr-un vas adanc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 ml de lapte se adauga zaharul, se amesteca si se lasa sa se raceasca. Se amesteca patru linguri de faina cernuta proaspat (separat de faina pentru framantat) cu 250 ml de ...
 Inghetata de cacao Inghetata de cacao
Se freaca galbenusurile cu 250 g zahar,se adauga laptele si se pune pe baie de aburi pana se ingroasa putin,apoi se adauga cacaoa.Se bat albusurile spuma cu 50 g de zahar,si cand s-a racorit compozitia le adaugam impreuna cu smantana.O punem la ...
 Parfe ( Un gust care fredoneaza o serenada pe limba dumneavoastra !!!) Parfe ( Un gust care fredoneaza o serenada pe limba dumneavoastra !!!)
Se separa galbenusurile de albusGalbenusurile se pun in trei castroaneFrisca se bate pana se intaresteAlbusurile se bat spuma tare, dupa care se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste.Intr-un castron cu galbenusuri se pune o lingura ...
 Parfait 4 - reteta rapida Parfait 4 - reteta rapida
Se amesteca zaharul, cacao şi apa si se pun pe ochiul de aragaz la foc mic pana se omogenizeaza compoziţia, se topeste zaharul. Se lasa sa se racoreasca putin apoi se incorporeaza pe rand cele 4 galbenusuri.Se bat spuma albusurile si se adauga in ...
 Inghetata delicioasa Inghetata delicioasa
Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine o crema. Albusurile se bat spuma tare. Se amesteca galbenusurile cu frisca, dupa care se adauga si albusurile amestecandu-se usor. Se imparte in 4. In fiecare cantitate se pune cate o aroma. Se pune ...
 Prajitura  cu cacao Prajitura cu cacao
1.Amesteci faina,zaharul,sarea,bicarbonatul de sodiu si cacaoa.2.Adaugi apa,uleiul,otetul si omogenizezi,iar la sfarsit pui si esenta de portocale (merge si coaja rasa de portocala) si zaharul vanilat,mestecand bine.3.Intr`o tava unsa cu ulei si ...
 Tiramisu Tiramisu
1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi bine.2.Bati 3 albusuri de ou spuma cu praful de sare si restul de zahar si adaugi peste compozitia cu galbenusuri,mestecand incet si bine.La ...
 Prajitura sarlota Prajitura sarlota
Mai intai facem blatul.Se pregateste o tava de 33/23cm tapetata cu hartie pergament.Se freaca galbenusurile cu sarea,vanilia si zaharul pana isi dubleaza volumul,apoi se adauga faina iar la sfarsit albusurile batute spuma tare.se amesteca usor de jos ...
 Prajitura Teo Prajitura Teo
Foile:Se separa galbenusurile de albus. Albusurile se bat bine si se adauga treptat zaharul pana se termina. Galbenusurile se amesteca cu sarea si uleiul turnat ca la maioneza, apoi se adauga apa. Compozitia de galbenusuri se amesteca cu albusurile. ...
 Prajitura cu ness Prajitura cu ness
1.Pentru blat amesteci toate ingredientele uscate,apoi adaugi restul ingredientelor si omogenizezi bine compozitia.O torni intr`o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dai la cuptor timp de 45 min. la foc mediu.Lasi blatul sa se raceasca.2.Intre ...
 Piersicute Piersicute
Preparati aluatul astfel: puneti intr-un vas mai mare o cana de zahar, ouale intregi si galbenusurile si amestecati cu un tel sub forma de para, ca la maioneza, cu 3/4 cana de ulei (200 ml), adaugati zaharul vanilat, praful de copt stins cu zeama de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-88
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cacao - Pagina 62
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z