SiteDeBucate » branza

Retete cu branza

 Clatite cu ricotta si zmeura Clatite cu ricotta si zmeura
Pentru inceput facem crema cu care vom umple clatitele. Amestecam crema de branza ricotta cu 1 ou, 150g zahar si o ligurita de esenta de vanilie.Lasam crema in bol pana facem clatitele. Batem ouale bine si turnam laptele peste ele. Integram apoi ...
 Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor
Taiem capacelele la ardei, ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii lasam la scurs. Separat preparam crema de branza: amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare apoi adaugam ouale, smantana,mararul,cimbrul,busuiocul si ...
 Rosii cu mozarella Rosii cu mozarella
Rosiile se spala si se taie felii. Pe un platou se pun feliile de rosii si se alterneaza cu cele de mozarella. Otetul se amesteca bine cu uleiul de masline si se stropesc rosiile si mozarella. Se adauga sare si piper dupa gust. Pe deasupra se ...
 Bulze cu branza de burduf Bulze cu branza de burduf
Faceti o mamaliga mai vartoasa si lasati-o la racit putin. Luati din mamaliga o bucata cu mainile umezite si formati o bila in mijlocul careia faceti o adancitura. Umpleti adancitura cu branza de burduf si deasupra ei trageti mamaliga, in asa fel ...
 Alivanca Alivanca
Branza se freaca bine cu ouale, se pune sare, 2 linguri de smantana, ulei si se amesteca bine. Se adauga apoi malaiul amestecat cu faina. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei se tine la cuptor pana se rumeneste. Se serveste calda cu ...
 Rulada cu branza Rulada cu branza
Branza se rupe in bucatele. Ouale se spala sub jet de apa rece. Branza se amesteca cu smantana, gris si 3 oua. Faina se cerne. Din 450 g faina, 2 oua, untura, sare si 150 ml de apa se pregateste un aluat care se lasa deoparte aproximativ 20 de ...
 Ciufulici Ciufulici
Gustarea de dimineata poate oglindi chipul “Ciufuliciului” dumneavoastra, proaspat trezit. Taiati din foaia de aluat rondele cu ajutorul unui pahar mai mare. Ungeti rondelele cu ou batut si coaceti-le la foc potrivit, pana se rumenesc ...
 Aperitiv  cu sunca Aperitiv cu sunca
Sunca afumata se taie im cuburi si cascavalul si telemeaua se dau prin razatoare. Galbenusurile se amesteca foarte bine cu smantana, piept de pui, cascaval, telemea si sunca. Albusurile se bat spuma si se pun si acestea peste amestec. O tava se ...
 Pasca fara aluat Pasca fara aluat
Se amesteca: branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca (nepreparata), smantana, galbenusurile de ou, albusurile batute spuma si la sfarsit se adauga stafidele. Daca branza este mai moale puteti pune 2 plicuri de budinca. Se ...
 Alivenci Alivenci
Branza de vaci se faramiteaza foarte bine si se adauga 5 oua, malai, faina, 3 linguri de smantana si o lingura de unt. Se pune sare dupa gust si se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt. Se baga la cuptor. Se serveste calda cu smantana pe ...
 Supa cu usturoi Supa cu usturoi
O cantitate de 2 litri de apa se fierbe timp de 20 minute impreuna cu usturoiul, cimbru, o lingurita de sare si putin piper. Feliile de paine se taie in patrate mici, se acopera cu branza rasa si ulei de masline. Se lasa intr-o tava in ...
 Supa de ceapa II Supa de ceapa II
Caliti ceapa intr-o lingura unt, avand grija sa nu se ingalbeneasca. Cand ceapa s-a inmuiat, trageti vasul pe marginea sobei si adaugati faina. Stingeti cu putina apa sau, si mai bine, cu supa de carne, amestecand incontinuu. Sarati si lasati sa ...
 Pasta picanta a zeilor Pasta picanta a zeilor
Cele doua tipuri de branza se amesteca. Semintele din ardeiul iute se scot, usturoiul si ceapa se curata si apoi se toaca marunt. Branza si legumele se amesteca bine cu mixerul pana se obtine o crema omogena. Se pune sare, piper, ulei si zeama ...
 Pasta de branza cu ceapa Pasta de branza cu ceapa
Ceapa se toaca marunt si se amesteca bine cu branza de vaci. Se taie si mararul marunt, se pune sare, piper. Se amesteca si se poate servi. Este excelenta intinsa pe paine. ...
 Salata de capsuni cu branza Salata de capsuni cu branza
Intr-un castron se pregateste sosul: se amesteca usturoiul taiat marunt, mierea, mustarul, otetul de vin, otetul balsamic, zaharul brun si uleiul vegetal. Intr-un alt vas de dimensiuni mari se amesteca salata verde, capsunile feliate si ...
 Tarta cu oua Tarta cu oua
Cartofii se fierb si se curata de coaja. Se taie rondele. In acelasi mod se procedeaza si cu trei rosii si patru oua. Se unge un vas termorezistent cu unt si se pune alternativ un strat de cartofi, oua, rosii si apoi carne taiata in ...
 Urs de mamaliga Urs de mamaliga
Faceti o mamaliga mai tare si lasati-o la racit. Impartiti-o apoi in 8 bucati egale. Taiati carnatii in bucati de cel mult 5cm si prajiti-i putin, apoi lasati-i la racit. Din fiecare bucata de mamaliga faceti cate o bila, cu mainile ude cu apa rece. ...
 Budinca de clatite Budinca de clatite
Se pregateste un aluat din faina, un ou, lapte si un varf de cutit de sare. Se pregatesc 10 clatite subtiri. Se unge o clatita cu putin unt, se aseaza o clatita si apoi se pune o parte de umplutura preparata din branza, zahar, 2 oua si coaja de ...
 Tortul Mariilor Tortul Mariilor
1) Amestecati faina cu praful de copt, putina sare, zaharul si coaja de lamaie. 2) Faceti o adancitura in mijlocul ingredientelor amestecate si puneti acolo oul batut, banana, curatata de coaja si sfaramata, branza si stafidele scurse de rom. ...
 Clatite de ou Clatite de ou
Oul se bate ca pentru o omleta si se toarna ca o clatita in tigaia in care s-a incins uleiul. Cand e gata se unge clatita cu branza topita, se pune ketchup si apoi se pun restul de ingrediente. Dupa ce este gata se ruleaza ca o clatita. Este ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-95
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu branza - Pagina 50
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z