SiteDeBucate » Retete Traditionale Romanesti

Retete Retete Traditionale Romanesti cu branza

 Tochitura cu mamaliga de cartofi si lapte acru de casa Tochitura cu mamaliga de cartofi si lapte acru de casa
Intr-o cratita cu untura asezi bucati de carne afumata si torni si 1 pahar cu apa rece. Lasi carnea sa fiarba in untura si intre timp pregatesti mamaliga. Pentru aceasta pui la fiert cartofi curatati si taiati cuburi si dupa ce acestia au fiert bine, ...
 Malai cu smantana si ciuperci Malai cu smantana si ciuperci
Speli ciupercile, le tai coditele, apoi le asezi intr-o tava nu prea mare, cu partea din care ai taiat coditele in sus.Pui laptele la fiert si, cand clocoteste, adaugi malaiul in ploaiem un praf de sare.Amesteci, pana obtii o mamaliga.O dai deoparte ...
 Mancarica de ardei cu branza Mancarica de ardei cu branza
Coci ardeii pe tabla aragazului si pe masura ce se coc ii pui intr-un castron, ii presari cu sare si ii acoperi.Oparesti si decojesti rosiile, le dai pe rozatoarea mare si le pui la fiert aproximativ 5 minute.Adaugi ardeii curatati de pielite si ...
 Chifle umplute Chifle umplute
Faci omleta din oua cu branza si vegeta.Fiecarei chifle le tai un capac, le scoti miezul, inmoi chiflele in lapte, le umpli cu omleta, Pui capacul taiat, ungi cu unt si le dai la cuptor pentru 20 de minute. ...
 Cocolosi cu branza Cocolosi cu branza
Faci o mamaliga mai vartoasa, pe care o rastorni pe un suport de lemn. Cu ata tai bucati de mamaliga de marimea unui pumn.Presezi bucata de mamaliga sa iasa asemeni unei felii de 2 cm grosime, pui in mijloc branza si alaturi, o bucata de carnat de ...
 Cartofi si carne la cuptor Cartofi si carne la cuptor
Cureti cartofii, le tai felii potrivite pe care le asezi intr-o tava cu putin ulei. Tai muschiul de porc bucatele si le adaugi peste cartofi. Speli ardeii, ii tai marunt, tai felii carnatii si rondele rosiile. Asezi in tava ardeii tocati, apoi ...
 Mamaliga cu branza la cuptor Mamaliga cu branza la cuptor
Faci o mamaliga mai moale, apoi ungi un vas cu unt si pui alternativ un strat de mamaliga, unul de branza. Ultimul strat trebuie sa fie de mamaliga. Poti pune intre straturi si bucatele de costita. Bati apoi ouale cu laptele sau smantana ca pentru ...
 Alivanca Alivanca
Treci branza prin masina de tocat, adaugi ouale batute, malaiul, smantana si sare dupa gust. Omogenizezi compozitia, o torni intr-un vas rezistent la caldura uns cu unt si tapetat cu pesmet. Presari peste placinta pesmetul, pui untul taiat cubulete ...
 Tochitura suceveana Tochitura suceveana
Tai cuburi carnea si ficatul bucatele, iar carnatii felii mai groase. Le prajesti apoi in ulei, la foc iute pana se rumenesc. Stingi cu cateva linguri de apa clocotita, pui sare si piper dupa gust si acoperi cratita cu un capac. Mai lasi carnea sa ...
 Banuti ciobanesti Banuti ciobanesti
Prepari o mamaliguta din lapte si malai. Speli mararul si il toci foarte fin. Cureti cepele, le speli si le toci, apoi le pui la calit in unt. Le lasi la calit pana capata o culoare aurie. Adaugi peste ceapa ouale batute, cat sa capete gust, dar sa ...
 Papanasi Papanasi
Se scurge branza de zer, apoi se amesteca bine cu faina, ouale, grisul si sarea. Din acest aluat se modeleaza papanasii, care arata ca niste galuste putin mai mari. Se gauresc la mijloc cu degetul, apoi se pun cu grija intr-un vas cu apa clocotita ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Retete Traditionale Romanesti cu branza
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z