SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Ingrediente - Pasca fara aluat

zahar 15 linguri
oua 5 bucati
smantana 200 ml
praf de copt 1 lingurita
budinca de vanilie 1 plic
faina 5 linguri
branza de vaci 800 grame
coaja de lamaie
zahar vanilat 5 pliculete
stafide 100 grame

Mod de preparare - Pasca fara aluat
Se amesteca: branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca (nepreparata), smantana, galbenusurile de ou, albusurile batute spuma si la sfarsit se adauga stafidele. Daca branza este mai moale puteti pune 2 plicuri de budinca. Se unge tava cu unt, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se baga la cuptor. Se lasa cca 60-70 de minute in functie de aragaz. O sa fie la mijloc putin mai moale, dar nu va speriati, nu e cruda si cand se raceste se intareste uniform. O lasati la racit in tava si o taiati cand e rece.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pasca fara aluat
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z