SiteDeBucate » Bauturi (alcoolice / nealcoolice)

Retete Bauturi (alcoolice / nealcoolice)

 Cafea cu sirop Cafea cu sirop
Se amesteca bine intr-un pahar cafeaua, siropul de ciocolata, sucul de cirese. Se acopera cu frisca si fulgi de ciocolata. ...
 Ceai alb cu scortisoare Ceai alb cu scortisoare
Se fierbe 250ml lapte, dupa 5 min. se toarna un plic negru in lapte, se mai lasa 4 min. dupa ce fierbe se presara scortisoara praf sau bete. De preferinta se indulceste cu miere. Este delicios! ...
 Suc de pepene rosu Suc de pepene rosu
Este mult prea cald vara asta. Daca tot a aparut pepenele rosu ma gandesc ca ar fi bine sa va recomand si o reteta de suc racoritor. Se amesteca miezul de pepene rosu cu gheata si mierea. Se serveste in pahare inalte si daca se doreste se ...
 Cocktail Italian Blossom Cocktail Italian Blossom
Toarna Campari și sucul de portocale intr-un pahar mare de sampanie. Adauga cuburi de gheața. Umple paharul cu un vin spumant sec (spre ex., Cuvee Nobiliar sec). ...
 Imperial Imperial
Amesteca 20 ml Aperitiv Angelli Fragola, 20 ml Vermouth Rosso si 100 ml Cuvee Nobiliar demisec - foarte bine racit. Pune un cub de gheata in pahar si toarna cocteilul deasupra. ...
 Compot de caise Compot de caise
Apa si zaharul se pun la fiert. Dupa putin timp se adauga caisele spalate si taiate in felii, zeama de la o lamaie si se lasa in continuare sa fiarba. Este foarte bun atat rece cat si cald. ...
 Cafea cu frisca Cafea cu frisca
Apa se pune la fiert si cand da in fiert se pune cafeaua, zaharul si se lasa sa fiarba. Se pune in ceasca si se adauga ciocolata rasa si frisca. ...
 Cape Cod Cape Cod
Toate ingredientele se pun intr-un pahar si se completeaza cu apa minerala. Daca se doreste se adauga putina zeama de lamaie si gheata. ...
 Siropul de ceapa cu lapte si miere Siropul de ceapa cu lapte si miere
Se fierbe ceapa si laptele. Se strecoara si, dupa ce s-a racit, se amesteca bine cu mierea. Acesta este un bun tratament contra teniei. Copiii pot sa bea cate 2 – 3 – lingurite in fiecare seara, timp de 1 saptamana. Adultii pot lua ...
 Clar de luna Clar de luna
Pentru 1 portie, amesteca 30 ml suc de portocale,10 ml de vodca, 10 ml de aperitiv Angelli Fructe de Padure si 10 ml Campari intr-un shaker. Toarna continutul rezultat intr-un pahar de sampanie. Completeaza paharul cu vin spumant. ...
 Compot din pere Compot din pere
Apa se fierbe impreuna cu vanilia si zaharul. Perele se curata,se taie si se adauga in momentul in care apa incepe sa dea in fiert. Se lasa sa fiarba pana cand perele se inmoaie. ...
 Vin fiert pentru seara de Craciun Vin fiert pentru seara de Craciun
Puneti intr-un vas mai mare sucul de portocale, migdalele, stafidele si prunele. Puneti cuisoarele, scortisoara, ghimbirul si semintele de cardamom, curatate de coaja subtire, intr-un saculet de panza si lasati-l in vasul cu suc de portocale. Puneti ...
 Moulin Rouge Moulin Rouge
Toarna brandy-ul si sucul de ananas intr-un pahar lung, adauga cuburi de gheata. Amesteca usor. Adauga Angelli Rose bine racit. ...
 Vin de smochine Vin de smochine
Fierbe 2 l apa si las-o la racit. Pune smochinele si stafidele intr-o oala si toarna apa, cat sa le acopere. Lasa-le peste noapte sa se rehidrateze. A doua zi, scoate smochinele si stafidele si taie-le: smochinele in 6-8 bucatele si stafidele in ...
 Cocktail de fructe Cocktail de fructe
Ingredientele se amesteca si se adauga cateva cuburi de gheata si miere dupa gust. Puteti sa folositi si cateva cirese ca decor Este excelent rece. ...
 Negroni clasic Negroni clasic
Amesteca toate ingredientele intr-un shaker, apoi toarna cocteilul intr-un pahar fara picior. Decoreaza cu o felie de portocala. ...
 Vinul de ceapa Vinul de ceapa
Ceapa, mierea si vinul alb se lasa la macerat 48 de ore, dupa care se filtreaza. Se beau 3 – 4 linguri pe zi, inainte de masa. Este extrem de util la eliminarea edemelor cardiace. ...
 Cocktailul indragostitilor Cocktailul indragostitilor
8cl. whiskey, 4cl. lichior de cafea, 2dl. lapte, 2 linguri sirop de zahar, 1 lingura cafea instant, 2 oua, 5g. nucsoara, 4 cuburi de gheata Cuburile de gheata se sfarma in bucatele si se pune in turmix. Adaugam toate celelalte ingrediente, ...
 Americano Americano
Umple shaker-ul pe jumatate cu cuburi de gheata si toarna ingredientele deasupra. Amesteca scurt, timp de 3 – 4 secunde, toarna apoi cocteilul intr-un pahar fara picior si completeaza cu sifon. Decoreaza cu o felie de portocala sau lamaie. ...
 Parfait de iaurt Parfait de iaurt
Intr-un pahar se pune iaurt si apoi se adauga un strat de fructe, apoi iar iaurt si fructe. Intr-o ultima faza se pun fructe si se tine putin la rece. Cand se serveste se presara migdale pe deasupra. ...
1-1011-2021-26
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Bauturi (alcoolice / nealcoolice) - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z