SiteDeBucate » Bauturi (alcoolice / nealcoolice)

Retete Bauturi (alcoolice / nealcoolice) cu vin rosu

 Cherry Cherry
Intr-o oala mai mare se amesteca toate ingredientele. se aseaza in sticle si se lasa la macerat macar o saptamana. sticlele le puneti undeva la rece in camara si in fiecare zi mai agitati putin sticlele. se serveste cu cuburi de gheata. ...
 Sangria - reteta de baza Sangria - reteta de baza
Vinul se amesteca bine cu zaharul pana se topeste. Se spala bine fructele. Se stoarce o lamaie si o portocala si se adauga sucul rezultat peste vin. Cealalta lamaie si portocala se taie felii subtiri, transversal. Se curata piersicile, se scot ...
 Vin fiert Vin fiert
Intr-o cratita curata se toarna vinul si se lasa la incalzit, la foc mic. Vinul nu trebuie sa ocupe mai mult de 2/3 din volumul vasului, deoarece la adaugarea zaharului are loc o spumare intensa . Se adauga treptat, metecandu-se continuu zaharul, ...
 Florio Florio
Pentru a prepara aceasta bautura aveti nevoie de 2 l vin rosu, 1 l sirop de visine, 750ml alcool dublu rafinat si o sticluta esenta de migdale. Se pune totul la macerat timp de 6 saptamani in sticle cu dop. Nu se agita in acest timp. (Adriana ...
 Vin fiert pentru seara de Craciun Vin fiert pentru seara de Craciun
Puneti intr-un vas mai mare sucul de portocale, migdalele, stafidele si prunele. Puneti cuisoarele, scortisoara, ghimbirul si semintele de cardamom, curatate de coaja subtire, intr-un saculet de panza si lasati-l in vasul cu suc de portocale. Puneti ...
 Sangria Sangria
Intr-un vas mare se adauga vinul rosu, coniacul, Cointreau, porto. Se adauga fructele taiate bucati si se lasa la macerat 2 ore. Se strecoara si inainte de servire se adauga fructe proaspete. Se adauga scortisoara, ghimbir si zahar daca este nevoie. ...
 Floris (bautura alcoolica) Floris (bautura alcoolica)
Am amestecat vinul cu zaharul pina s-a topit, am adaugat siropul, alcoolul si esenta. Le-am amestecat toate intr-un bowl mare si am servit cu gheata sau se poate fara, este o bautura ce o prepar dupa reteta mamei mele de ani de zile. O servim de ...
 Sangria Sangria
Sangria este o bãuturã de origine ibericã,fiind consumatã din sec. 19 in Spania si Portugalia.Are la bazã vinul, care se poate amesteca cu suc natural de fructe sau gazos, multã gheatã, zahãr...In Portugalia este traditionalã Sangria, cu ...
 SANGRIA SANGRIA
Se curata fructele de coaja se taie cubulete si se pun intr-un recipient(hara).Se adauga gheata,zaharul,scortisoara,coniacul si apa minerala(gaseosa) si se amesteca pana se topeste zaharul.In final adaugam vinul amestecam si se poate servi. ...
 Cocktail Angelli Equinox Cocktail Angelli Equinox
Turnati ingredientele intr-un pahar 2/3 plin cu ghiata.Amestecati cu o lingurita si serviti.Pahar de prezentare: Old Fashioned (pahar cilindric scurt) ...
 vin fiert vin fiert
Se toarna intr-un vas 1.5 litri de vin rosu dulce , se adauga continutul plicului, se amesteca bine si se pune la fiert.Se poate adauga zahar dupa gust. ...
 Vin fiert special Vin fiert special
Merele se spala bine,dintr-un mar se va obtine suc,iarcelalalt mar se curata si se taie feliute subtiri. Se toarna vinul in ibric ,se toarna sucul de mar,apoi se adauga feliutele subtiri de mar si restul ingredientelor si se pune la fiert.Cand ajunge ...
 Compot de visine Compot de visine
Se pune apa sau vinul sa fiarba cu zaharul, sarea si zaharul vanilat pina cind incep sa se lege putin. Se adauga visinele si se fierb la foc mic. La sfirsit se dauga scortisoara. ...
 Sangria Sangria
...
 Vermut Vermut
...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Bauturi (alcoolice / nealcoolice) cu vin rosu
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z