SiteDeBucate » Bauturi (alcoolice / nealcoolice)

Retete Bauturi (alcoolice / nealcoolice) cu caise

 Milkshake de caise Milkshake de caise
Caisele se spala bine, se pun intr-o cratita, se acopera cu apa si se dau in clocot, apoi se scot si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit se curata de coaja si de samburi se pun in blender impreuna cu laptele, gheata si zaharul si se mixeaza ...
 Milkshake cu ciocolata Milkshake cu ciocolata
Punem intr-un blender cafeaua racita,laptele,cuburile de gheata,crema de ciocolata, inghetata, zaharul  si amestecam pentru o omogenizare buna.Turnam in pahare  si ornam cu frisca si fasii de fructe confiate. Delicios, ...
 Caisata Caisata
Se scot samburii caiselor si caisele se pun intr-un borcan. Un strat de caise, unul de zahar si ultimul sa fie de zahar. Borcanul se tine la soare 2 saptamani si apoi se toarna alcool cat sa se acopere caisele. ...
 Compot de caise Compot de caise
Apa si zaharul se pun la fiert. Dupa putin timp se adauga caisele spalate si taiate in felii, zeama de la o lamaie si se lasa in continuare sa fiarba. Este foarte bun atat rece cat si cald. ...
 Sirop de caise Sirop de caise
Caisele se spala, se scot samburii, se pun intr-un vas impreuna cu apa si se lasa la fiert aproximativ 1/2 de ora. Dupa racire se strecoara prin filtru (sita) pana lichidul obtinut este limpede.Se pune zaharul in vas, 1 litru din zeama de caise ...
 Zombi Zombi
Intr-un pahar inalt se stoarce o jumatate de lamaie. In shaker se adauga toate ingredintele si cateva cuburi de gheata, se amesteca bine 20 secunde. Continutul se varsa printr-o strecuratoare direct in pahar. Se decoreaza cu o bucatica de ananas si ...
 Cocktail cu suc de caise Cocktail cu suc de caise
Intr-un shaker cu gheata se adauga ingredientele. Se amesteca energic, cateva secunde. Se serveste cu 2 cuburi de gheata in pahar inalt. ...
 SUC NATURAL DIN FRUCTE SI CITRICE SUC NATURAL DIN FRUCTE SI CITRICE
Fructele se spala bine,banana si citricele se curata de coaja ,merele daca sunt prea mari se taie in jumatate sau in sferturi,daca nu sunt mari se introduc intregi in storcatorul de fructe, morcovul se va introduce si el intreg(dupa caz),ciresele si ...
 COMPOT COCKTAIL COMPOT COCKTAIL
Fructele se pun la decongelat. Intr-o oala pun apa la fiert in functie de fructele folosite si zahar dupa gust.Cand fierbe apa adaug fructele si zaharul vanilat.Se lasa sa dea cateva clocote.Fructele trebuie sa ramana intregi. Iese minunat acest ...
 Compot de caise cu samburi decojiti Compot de caise cu samburi decojiti
Caisele se spala , se curata si li se scot samburii . Se sparg cativa samburi de caisa si se decojesc de pielita .Lamaia se decojeste si se taie felii subtiri . Caisele se asaza in borcane cu gaurile in sus , pentru a intra cat mai multe . Nu se ...
 Compot de caise Compot de caise
Se pun apa si zaharul la fiert, pana se leaga putin, se adauga caisele spalata si taiate in doua, zeama de lamaie si se mai lasa sa fiarba ...
 COMPOT DE CAISE COMPOT DE CAISE
Caisele se spala, se pun intregi in borcane.Apa se pune pe foc cu zaharul ( cam 3-4 linguri de zahar la borcan) si se da in clocot. Apoi se toarna fierbinte peste caise, se pun capacele si apoi se pun intr-o oala cu apa si se sterilizeaza 15 -20 min ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Bauturi (alcoolice / nealcoolice) cu caise
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z