SiteDeBucate » Bauturi (alcoolice / nealcoolice)

Retete Bauturi (alcoolice / nealcoolice) cu apa minerala

Fiz de tomate
Intr-un shacker se introduc pe rand sucul de tomate, albusurile, sarea, cuburile de gheata.Se inchide si se amesteca energic 2-3 minute. ...
Fiz de morcovi
Intr-un shacker se introduc pe rand sucul de morcovi, albusurile, cuburile de gheata. ...
Must de fragi
Se paseaza fragii in blender si se strecoara.Sucul de fragi se amesteca cu zahar dupa gust si cu apa minerala. ...
must de afine
Sucul de afine se amesteca cu zaharul si zeama de lamaie pana se topeste zaharul, apoi de adauga apa minerala. ...
Fizz de lamaie cu piersici
Se amesteca sucurile si se toarna peste ele apa minerala.se serveste cu gheata. ...
BLUEBERRY(bautura racoritoare)
Toate se mixeaza la blender. Se serveste cu gheata pe timpul verii :) ...
 Mojito Mojito
se zdrobesc in pahar cateva frunze de menta,se amesteca energic cu zaharul,se adauga sucul de lime,romul,gheata(4-5 cuburi).se amesteca si se completeaza cu apa minerala.se decoreaza cu o felie de lime si frunze de menta. ...
 Sangria - reteta de baza Sangria - reteta de baza
Vinul se amesteca bine cu zaharul pana se topeste. Se spala bine fructele. Se stoarce o lamaie si o portocala si se adauga sucul rezultat peste vin. Cealalta lamaie si portocala se taie felii subtiri, transversal. Se curata piersicile, se scot ...
 Cape Cod Cape Cod
Toate ingredientele se pun intr-un pahar si se completeaza cu apa minerala. Daca se doreste se adauga putina zeama de lamaie si gheata. ...
 Mojito Mojito
Intr-un pahar inalt se adauga zaharul, zeama de la o jumatate lamaie, cateva bucati de lamaie verde, frunzele de menta, 2-3 cuburi de gheata, romul si se completeaza cu apa minerala. Se serveste cu paiul si se decoreaza cu o felie lamaie verde. ...
 Americano Americano
Se varsa toate campari si vermutul intr-un pahar cu gheata si se completeaza cu apa minerala. Se oreneaza cu o jumatate de felie de lamaie si o jumatate de felie de portocala. ...
 Gin Fizz Gin Fizz
Se pun intr-un shaker cu gheata, ginul, siropul si sucul de lamaie. Se amesteca energic, cateva secunde. Se varsa in pahar si se adauga apa minerala. Se decoreaza cu o felie de lamaie si o cireasa confiata. Pentru a obtine o coloratie mai albicioasa ...
 Limonada Limonada
In cana cu sifon sau apa minerala se stoarce lamaia apoi se adauga zaharul si gheata se ornamenteaza cu pai si o felie de lamaie pe marginea paharului. ...
 SANGRIA SANGRIA
Se curata fructele de coaja se taie cubulete si se pun intr-un recipient(hara).Se adauga gheata,zaharul,scortisoara,coniacul si apa minerala(gaseosa) si se amesteca pana se topeste zaharul.In final adaugam vinul amestecam si se poate servi. ...
 Cocktail Cu Fructe Si Sampanie Cocktail Cu Fructe Si Sampanie
Turnati ingredientele, mai putin kiwi, intr-un pahar in care ati pus ghiata pisata. Asteptati 20 - 30 de secunde. Turnati continutul - fara ghiata care nu s-a topit, intr-un pahar de sampanie tip Flute (pahar cu picior, inalt).Adaugati kiwi taiat ...
 Cocktail Angelli Cu Cuburi De Pepene Galben Cocktail Angelli Cu Cuburi De Pepene Galben
Curatati de coaja si seminte un pepene galben. Taiati bucati si mixati intr-un blender cu ½ cana de apa (de preferat apa plata) jumatate de pepene. Taiati in bucati mai mici restul de pepene si asezati in tavite pentru cuburi de gheata, cate o ...
 SIROP DE CAPSUNI SIROP DE CAPSUNI
Se spala capsunele, peste ele se pune zahar destul de mult si se lasa la macerat pentru a-si asa zeama o zi.Dupa aceea se alege siropul de capsuni, peste el se poate pune apa minerala sau apa plata. ...
 Suc natural de rodie si portocale Suc natural de rodie si portocale
Dau pe blender 2 minute portocalele decojite si semintele de rodie,adaug mierea si apa.Este un suc foarte sanatos,contine multa vitamina ,,C' ...
 Sangria Sangria
...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Bauturi (alcoolice / nealcoolice) cu apa minerala
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z