SiteDeBucate » rozmarin

Retete cu rozmarin

 Piept de porc cu cartofi si rozmarin Piept de porc cu cartofi si rozmarin
Cartofii se curata si se taie in sferturi, se aseaza intr-un vas de iena. Morcovul se curata si se taie rondele, se aseaza peste cartofi. Carnea se spala si se aseaza desupra legumelor. Se pun crengutele de rozmarin printre carne. Se asezoneaza totul ...
 Rulouri de pui cu ciuperci Rulouri de pui cu ciuperci
  Pieptul de pui se bate un pic pentru a se-ntinde fara a se rupe, se pune o felie de salata si o felie de sunca. Ceapa verde, praful, ardeiul se taie subtire si se pune la calit cand sau inmuiat(calit) se scot si se pun pe servetele absorbante ...
 Salata de toamna Noni Salata de toamna Noni
Pieptul de pui se taie cubulete Se taie salata, castraveti, ardei si rosiile cubulete, ceapa julien, ouale se taie in jumatate sau se pot lasa intregi daca sunt micute(daca nu avem oua de prepelta se poate si cu oua normale taiate in 4), sunca se ...
 Tocanita de cartofi cu carnati si bacon Tocanita de cartofi cu carnati si bacon
Pentru inceput curatam cartofii de coaja si ii taiem in cuburi mai mari. Tocam ceapa marunt si o calim impreuna cu baconul si carnatii taiati rondele in uleiul incins.Dupa ce s-au calit, adaugam cartofii, cateva fire de cimbrisor si unul de rozmarin. ...
 Muschiulet file(pastrana) -mezel Muschiulet file(pastrana) -mezel
Se pregateste prima data adjica (cum zice anisoara ,un sos de ardei,rosii si usturoi) Se toaca toate foarte bine marunt, nu stiu reteta poate ne va spune pe parcus Anisoara, dar eu asa am procedat,le-am tocat toate Se amesteca acest sos cu ...
 Pateu de ficat (by gaby) Pateu de ficat (by gaby)
Se pun ficateii la prajit in 2 linguri de unt ,se prajesc pe toate partile dupa care se pune 1 canita de apa ,vinul, ceapa taiata in 6 , usturoiul bucatele si restul condimentelor si 200 g unt ,se lasa sa fiarba 15-20 minute,la final se pun 100 g ...
 Cotlete de miel in crusta de ierburi Cotlete de miel in crusta de ierburi
Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa. Presarati-o cu sare si piper, apoi treceti-o prin faina. Tocati marunt toate ierburile si amestecati-le cu ouale, pesmetul, mierea, cascavalul dat pe razatoarea mica, sare si piper dupa gust ...
 Berbecut cu mirodenii la cuptor Berbecut cu mirodenii la cuptor
Curatati cotletele de pielite, tendoane si eventulale aschii de os ramase de la transare, apoi spalati-le si presarati-le cu sare si piper. Puneti cotletele intr-o tava, impreuna cu 100ml ulei si supa de legume. Tocati marunt verdeturile, puneti-le ...
 Frigarui grecesti Frigarui grecesti
Din zeama de la jumatate de lamaie, uleiul de masline si condimente se pregateste o marinata. Carnea se taie cubulete si se pune in marinata. Se amesteca foarte bine si se lasa o ora la marinat. Bucatile de carne se pun in frigarui si se ...
 Pulpa de miel impanata la cuptor Pulpa de miel impanata la cuptor
Curatati pulpa de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet de bucatarie. Taiati fiecare catel de usturoi in 4, iar firele de cimbru si rozmarin taiati-le in segmente de circa 3 cm. |ntepati pulpa din loc in loc cu ...
 Berbecut cu sos de prune Berbecut cu sos de prune
Amestecati ingredientele pentru bait si turnati-l apoi peste carnea de berbecut taiata in cubulete. Tineti carnea cu bait la rece, timp de 24 - 48 ore. Trageti carnea la tigaie, la foc puternic, timp de 1 minut. Turnati peste ea sosul de prune, zeama ...
 Friptura miel cu miere Friptura miel cu miere
3 catei de usturoi curatati de coaja se taie felii. Pulpa de miel se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi. Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi. Se piseaza toate bine, in ...
 File de salau in crusta de ierburi aromata File de salau in crusta de ierburi aromata
Din unt, faina, 100g zahar si 2 galbenusuri framantati un aluat ti impartiti-l in doua parti egale. Ungeti o tava cu unt, puneti o foaie de aluat, apoi deasupra acesteia intindeti uniform umplutura care se face astfel: galbenusurile ramase ...
 File de peste in sos de ciuperci File de peste in sos de ciuperci
Topiti intr-o tava untul si puneti in aceasta fileurile de peste. Puneti frunzele de rozmarin si coaja de lamaie si potriviti de sare si piper. Curatati ciupercile, spalati-le si taiati-le in feliute. Curatati, spalati si tocati marunt ceapa verde, ...
 Ardei copti cu sardele si masline Ardei copti cu sardele si masline
Se spala ardeii si se pun la copt pe plita sau pe un fund de metal. Se baga intr-un vas, se sareaza si se pune capac, ca sa li se scoata pielita mai usor. Se curata de coaja, apoi se taie fiecare in doua si li se scot semintele. ¥ Se curata ...
 Cotlete de berbecut cu sos de usturoi verde Cotlete de berbecut cu sos de usturoi verde
Curatati carnea de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si taiati-o in felii de circa 2 cm grosime. Presarati feliile de carne cu sare si piper si ungeti-le cu ulei. Puneti-le pe un gratar incins si frigeti-le la foc iute cate 4-5 minute pe fiecare ...
 Sos pentru spaghete Sos pentru spaghete
Se taie toate legumele. Se prajeste ceapa, se adauga cateii de usturoi. Cand ingredientele prind o culoare aurie se adauga ardeii grasi si dovleceii. Dupa ce se inmoaie ardeii, se adauga pulpa de rosii si se pune la fiert la foc mic. Inainte de ...
 Rasol de miel cu rozmarin, sos de usturoi si smantana Rasol de miel cu rozmarin, sos de usturoi si smantana
Curatati rasoalele de pielite si tendoane, spalati-le si puneti-le la fiert in 2 l apa cu 1 lingurita sare. Dupa 45 de minute scoateti-le si puneti-le intr-o tava, impreuna cu rozmarinul, supa, zeama de lamaie, untul si capatanile de usturoi taiate ...
 Cartofi prajiti cu masline Cartofi prajiti cu masline
Cartofii se curata de coaja si se taie in bucati. Usturoiul se curata si se piseaza. Cartofii se prajesc pana se rumenesc. Se intorc pe toate partile, se pune usturoiul, rozmarinul si se toarna si vinul. Se pune un capac pe tigaie si se lasa ...
 Cartofi copti cu parmezan Cartofi copti cu parmezan
Cartofii se taie in doua sau in patru si se pun intr-o cratita cu apa si sare si se fierb timp de cinci, sase minute. Se scurg si se toarna putin ulei de masline peste ei. Se amesteca faina cu parmezanul, patrunjelul taiat marunt, rozmarinul, ...
1-1011-2021-26
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu rozmarin - Pagina 15
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z