Unt aromat
Usturoiul, cozile de ceapa cu rozmarin, sare si piper se pun intr-un castron (sau mojar daca aveti) si se piseaza pana devin pasta. Untul moale la temperatura camerei se mixeaza pana devine pufos, apoi se adauga peste pasta si se omogenizeaza. Se ...
Ragu alla bolognese
Legumele se taie cubulete si se pun la calit, pe urma se adauga carnea, care se lasa timp de 10 minute la foc mare si apoi adaugati vinul (la foc mic), dupa ce s-a evaporat vinul adaugati sucul si concentratul de rosii . in timpul acesta daca este ...
Sos pentru spaghete
Se taie toate legumele. Se prajeste ceapa, se adauga cateii de usturoi. Cand ingredientele prind o culoare aurie se adauga ardeii grasi si dovleceii.
Dupa ce se inmoaie ardeii, se adauga pulpa de rosii si se pune la fiert la foc mic.
Inainte de ...
Sos bolognez
Se taie ceapa in cubulete si se rumeneste in uleiul de masline. Se adauga ramurile de telina si usturoiul, taiat cat mai marunt. Se taie in cubulete rosiile decojite si se adauga in vas. Se lasa vasul la foc mic 15 minute. Se adauga supa de vita, ...
1