SiteDeBucate » esenta de vanilie

Retete cu esenta de vanilie

 Pain perdu Pain perdu
Batem bine ouale cu zaharul . Punem laptele intr-un bol si il aromatizam cu esenta de vanilie. Luam cate o felie de paine ,o trecem mai intai prin lapte si apoi prin ou. Le prajim in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti. Le scoatem pe servete ...
 Inghetata cu cirese Inghetata cu cirese
Mai intai pregatim inghetata de vanilie. Galbenusurile le frecam cu zaharul si esenta de vanilie, pana devin ca o crema. Laptele se pune la fiert si cand da in clocot se toarna usor peste galbenusuri , mixand mereu. Se pune vasul pe foc si se fierbe ...
 Gogosi innodate Gogosi innodate
Mai intai facem o maia din 100 g faina, drojdia, 1 lingura de zahar si lapte cat sa iasa o compozitie omogena si moale. Se lasa la crescut la loc caldut, pana incepe sa faca basicute deasupra. Punem maiaua in cuva masinii de paine, apoi ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Se amesteca cu mixerul toate ingredientele. Visinele se spala si li se scot samburii. Se lasa intr+o sita ca sa se mai scurga de suc. Se pun in tava ( 25/35) tapetata cu hartie de copt si se dau pentru 15 minute la cuptorul incins. Apoi se toarna ...
 Tarta cu visine si bezea Tarta cu visine si bezea
Pentru blat: Batem bine untul cu zaharul si galbenusurile. Adaugam esenta, coaja de lamaie,macul,praful de copt stins in zeama de lamaiesi faina. Framantam bine sa ne iasa un aluat mai moale ,nu foarte vartos pe care il vom intinde si il vom pune ...
 Tort Diplomat (2) Tort Diplomat (2)
Pentru blat: ouale se bat intregi cu zaharul, apoi se adauga faina si amidonul cernute impreuna si se amesteca cu o spatula usor. Se toarna compozitia in tava detasabila  cu diametrul de 26 cm tapetata pe fund cu hartie de copt unsa cu unt. Se ...
 Prajitura cu cirese Prajitura cu cirese
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul,  laptele, faina, praful de copt, esenta, mixam pana se omogenizeaza compozitia. ...
 Clatite cu banane Clatite cu banane
Frecam ouale intregi cu zaharul,pana se topeste. Adaugam apoi sarea, esenta de vanile si cea de rom si 2 linguri de ulei . Punem faina, omogenizam bine compozitia, dupa care adaugam apa, pana ajungem la consistenta dorita. Punem tigaia la incins si ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si esenta de vanilie si se mixeaza pana se obtine o bezea lucioasa. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, pus cate putin, ca la maioneza. Se toarna peste bezea. Daca bezeaua are ...
 Tarta cu cirese Tarta cu cirese
Batem bine untul cu zaharul,apoi adaugam ouale,esenta, coaja de lamaie, apa si praful de copt amestecat cu faina. Framantam bine.Aluatul obtinut il punem in folie alimentara si il tinem la frigider pana ne ocupam noi de umplutura. Spalam ciresele,le ...
 Merengue cu inghetata de ciocolata cu menta Merengue cu inghetata de ciocolata cu menta
Blat bezea: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul cate putin si se mixeaza pana se obtine o spuma tare, lucioasa si care face turturi in momentul in care se scoate paleta mixerului. Spre sfarsit se adauga esenta de ...
 Tort clasic visina &ciocolata (metoda rapida) Tort clasic visina &ciocolata (metoda rapida)
Blatul de visina Se pregateste visina fara sambure in sucul ei. Daca este prea acra ii adaugati zahar si  amestecati cu sucul ei caldut, pt ca sa se topeasca mai repede zaharul.  Cantitatea de visina  cu lichidul ei e necesar sa ...
 Prajitura cu visine, piersici si ciocolata Prajitura cu visine, piersici si ciocolata
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, cu un praf de sare, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul,  laptele, faina, praful de copt, esentele, mixam pana se ...
 Petit chinois cu ciocolata Petit chinois cu ciocolata
laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga untul topit si galbenusurile, faina in ploaie si se framanta, se framanta pana se incorporeaza toata faina, daca mai este nevoie se mai pune ...
 Rulada cu crema de lamaie Rulada cu crema de lamaie
Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana spuma devine lucioasa. Galbenusurile se amesteca bine cu ulei si esenta de vanilie, apoi se adauga peste albusuri. Se adauga faina si se amesteca usor, cu ...
 Rulada fitoasa cu crema de capsuni Rulada fitoasa cu crema de capsuni
Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul in ploaie, mixam pana se dizolva zaharul, adaugam galbenusurile, unul cate unul, faina, praful de copt si esenta, mixam pana se ...
 Gris cu lapte pane Gris cu lapte pane
Se pune laptele la fiert cu putina sare ,cand fierbe se pune grisul in ploaie si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase apoi zaharul si la final vanilia se amesteca bine . Cand grisul e fiert se ia de pe foc si se pune intr-un castron mai lat ...
 Desert cu iaurt, piersici si biscuiti Desert cu iaurt, piersici si biscuiti
Gelatina se pune la inmuiat in siropul din conserva, apoi se pune pentru scurt timp la foc mic pana se dizolva, fara sa fiarba. Se da deoparte. Iaurtul se amesteca bine cu zaharul pudra si esenta de vanilie. Se pregatesc 4 forme pe fundul carora se ...
 Briose cu piersici si briose cu ciocolata si zmeura Briose cu piersici si briose cu ciocolata si zmeura
- amestecati faina, praful de copt, zaharul - separat bateti oul, adaugati sana, vanilia, uleiul - contopiti cele doua compozitii si bateti bine cu mixeru - tava de briose o ungeti putin cu ulei, sau puneti hartie de copt - turnati in forma, pe ...
 Aluat fraged dospit. Reteta pas cu pas Aluat fraged dospit. Reteta pas cu pas
Faina se cerne . Laptele se incalzeste putin intr-un vas de sticla sau ceramica ,si se amesteca cu drojdia si o lingura de zahar. Se inveleste cu un prosop curat de bumbac sau  de in , si se lasa sa se ridice, ca o cusma in decurs de 10-15 ...
1-1011-2021-3031-40
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu esenta de vanilie - Pagina 17
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z