SiteDeBucate » zahar pudra

Retete cu zahar pudra

 NEGRESA NEGRESA
Se bat albusurilecu zaharul,dupa care se adauga treptet galbenusurile,uleiul,laptele,praful de copt si faina in ploaie.Se amesteca bine pana ce se incorporeaza toate ingredientele apoi se adauga cacaua.Se unge o tava cu ulei,se toarna compozitia si ...
 Placinta cu prune si visine. Placinta cu prune si visine.
Se spala si se curata prunele si visinele.Le lasam la scurs intr-o strecuratoare.Calim intr-o oala visinele si prunele cu 100 gr zahar si cu batonul de vanilie razuit.Pregatim tava de la cuptor, in care eu pun foita pergament ca sa nu se prinda si sa ...
 Tiramisu Exquisa Tiramisu Exquisa
Se bate frisca Hulala. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si cel vanilinat. Galbenusurile se freaca cu branza. Se amesteca toate cu lingura. Se face un ibric de cafea (500ml), neindulcita in care se 150ml coniac.Intr-o tava mai inalta se pune ...
 Mere coapte Mere coapte
Se spala merele, se scobesc in mijloc, iar in scobitura se introduce dulceata sau gem, scortisoara, nuca de cocos, nuca macinata,iar deasupra se toarna putina margarina Rama topita. Se aseaza in tava si se dau la cuptor sau chiar la grill (la grill ...
 Prajitura Irinel Prajitura Irinel
Blat 1:Se dizolva amoniacul intr-o lingura de lapte cald, se amesteca cu untul frecat spuma cu zaharul, la care s-a adaugat oul, faina si pudra de cacao. Se face un aluat care se imparte in doua, se intinde doua foi pe fundul unei tavi unsa cu unt si ...
 Prajitura cu piersici si foite de migdale Prajitura cu piersici si foite de migdale
Margarina se freaca f.bine cu zaharul pudra;se pun,apoi,ouale,unu cite unul,esenta de migdale,sarea,vanilia;se bat bine,toate,pina ce nu se mai simte zaharul;nu va speriati,daca se brinzeste(compozitia).Se adauga faina(cernuta de 2 ori) cu praful de ...
 Cremsnit Cremsnit
Din lapte si pudding am preparat budinca conform instructiunilor de pe plic. Am mai adaugat la budinca: zahar vanilat, 3-4 linguri zahar, coaja de lamaie, zeama de lamaie si margarina.Am lasat crema sa se raceasca putin, apoi am pus-o peste prima ...
 Savoare cu mere si mac Savoare cu mere si mac
Aluatul:se framanta un aluat din faina,nuci,zahar pudra,unt,ou,sare si praf de copt.Se da la rece pt 30 min.Umplutura:Se da la fiert macul cu frisca,zaharul 70gr si coaja de lamaie.Se lasa se se raceasca.Se decojesc merele se taie felii si se ...
 Prajitura cu morcov Prajitura cu morcov
Se bat bine,uleiul,zaharul,ouale si zaharul vanilat;se adauga,apoi,morcovii si nucile;se amesteca bine.La sfirsit se pune faina,scortisoara si praful de copt(cernute impreuna).Se amesteca si cind nu mai sint cocoloase,compozitia se toarna intr-o tava ...
 Prajitura cu ness Prajitura cu ness
Blatul:separam albusurile pe care le batem spuma de galbenusuri.Apa impreuna cu zaharul se pune pe foc,se da in clocot si apoi se toarna in fir subtire peste albusuri,amestecandu-se incet de sus in jos cu o lingura de lemn.Se adauga treptat ...
 Tartallette cu crema mascarpone Tartallette cu crema mascarpone
Aluat:Faina o amestecam cu nuca macinata, zaharul pudra si un praf de sare. Adaugam galbenusul, esenta de vanilie si untul topit. Se framanta un aluat molicel, dar omogen, care se infasoara in folie si se da la frigider pentru minim 1 ora.Formele le ...
 Romburi cu lapte Romburi cu lapte
Blat:Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si cacaoa amestecand de jos in sus. Impartim compozitia obtinuta in 3 parti egale si coacem foile pe rand, intr-o ...
 trunchi de copac trunchi de copac
galbenusurile se amesteca cu zaharul pana devin o crema spumoasa;albusurile se bat bine cu un praf de sare;-incorporam faina usor ,cernando in compozitia de oua,iar la sfarsit amestecand de sus in jos incorporam albusurile;-turnam compozitia intr-o ...
 Desert Fruit Hat Desert Fruit Hat
1.Se face un aluat fraged din unt/margarina Rama , faina, zahar si 2 linguri scortisoara.Se tine la rece o jumatate de ora.2.Se incalzeste cuptorul.3.Se bate frisca Hulala cu putin zahar pudra (2 linguri), se amesteca cu bucatele de pepene galben si ...
 Fursecuri cu gem Fursecuri cu gem
1.Mixezi spuma untul(care trebuie sa fie la temperatura camerei) cu zaharul.2.Adaugi faina,galbenusurile,praful de sare si praful de copt si omogenizezi bine pana obtii o coca,pe care o pui la rece 30 min.3.Dupa 30 min de stat la rece scoti coca din ...
 Prajitura Dobos Prajitura Dobos
Albusurile de ou le batem bine spuma dupa care adaugam zaharul si amestecam bine pana se formeaza o compozitie asemanatoarea ca cea a bezelelor, adaugam galbenusurile, mixam bine si turnam faina. Batem bine aceasta compozitie si ne pregatim sa ...
 Chec din albusuri cu glazura de caramel Chec din albusuri cu glazura de caramel
Checul se face asa: albusurile se bat spuma, se pune zaharul si zeama de lamiie, se bat din nou pina se intareste bine spuma.Apoi, mestecind usor, se pune nuca, faina si aromele. Compozitia se pune in 2 forme de chec, cu hirtie de copt, se coace la ...
 Cremes Cremes
Separam ouale, batem bine albusul cu un pic de sare, galbenusurile le frecam cu zahar si zaharul vanilat. Punem la fiert jumatate din cantitatea de lapte, iar in cea ramasa punem amidonul si amestecam. Cand fierbe laptele adaugam galbenusurile ...
 Fursecuri cu cocos Fursecuri cu cocos
untul, zaharul si galbenusurile si cacao se framanta bine apoi se adauga faina si praful de copt.la nevoie se mai adauga faina cat se rezulte un aluat ce nu lipeste, dar nu prea tare.se da la rece 30 minute.se intinde o foaie subtire de 1/2 cm, se ...
 Chec simlu de iaurt Chec simlu de iaurt
Bate spuma untul incalzit putin in microunde cu zaharul,adauga galbenusele,bate bine.Adauga albusele batute spuma,faina si praful de copt.La urma se pune iaurtul(eu am pus kefir de cirese)si se amesteca.Se unge forma pt.cuptor cu unt si tapeteaza cu ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-66
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar pudra - Pagina 52
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z