SiteDeBucate » zahar pudra

Retete cu zahar pudra

 Prajitura "inimioara" la microunde Prajitura "inimioara" la microunde
Se separa ouale de galbenus.Batem spuma albusurile ,dupa care adaugam galbenusurile si amestecam bine cu telul.Intr-o farfurie adanca se adauga 2 linguri de cacao ,4-5 linguri de faina ,zaharul pudra si plicul de praf de copt.Acest amestec se toarna ...
 Coliva de grau fiert Coliva de grau fiert
Graul se pune la muiat pentru cateva ore, apoi se asaza intr-o oala mai mare, se acopera cu 4 cesti apa si se da la cuptor. Cand incepe sa fiarba se da la foc mic.Dupa ce este fiert, se incrporeaza zaharul si aromele. Se serveste ca desert (in ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Merele se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se pun intr-o cratita sa fiarba pana nu mai ramane nici un pic de suc. Se ia cratita de pe foc, se adauga zaharul, zaharul vanilat si scortisoara dupa preferinta. Se iau foile de placinta cate 2 ...
 SALATA DE FRUCTE 3 SALATA DE FRUCTE 3
Fructele curatate de coaja se taie cubulete, merele se rad pe razatoarea cu gauri mari. Punem fructele intrun bol. Presaram fructele cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Amestecam si le punem la rece in frigider pana la servire. Pregatim frisca ...
 SALATA DE FRUCTE SALATA DE FRUCTE
1. Se curata ananasul si se taie in cubulete.2. Pepenele verde se curata de coaja si seminte si se taie tot in cubulete. 3. Se curata portocalele, piersicile si merele de coaja si seminte si se taie cubulete.4. Se spala capsunile, se curata de codite ...
 oua umplute oua umplute
Se fierb ouale in apa cu sare cca 15 minute[ sa fie f. tari] Se toarna peste ele apa rece si se lasa cateva minute dupa si patrunjelul tocat marunt care se curata de coaje. Se taie fiecare ou in jumatate . Albusele se pun pe o farfurie sau platoul in ...
 Salata de laptuci a la Tradaro Salata de laptuci a la Tradaro
- Salata se curata, se spala, se rupe bucatele si se pune in salatiera.- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline in care se mai pune zaharul, zeama de lamaie, sare, piper ...
 Spuma de banane Spuma de banane
Bananele fara coaja se trec prin sita sau se paseaza foarte bine ,se adauga zaharul si se incorporeaza frisca foarte usor.Se serveste rece,in cupe sau boluri cu biscuiti,piscoturi. ...
 mousse de lamaie cu capsuni mousse de lamaie cu capsuni
Gelatina se dizolva in jumatate de cantitate de apa, intr-un castron, se lasa 5 min. Fructele se curata si se taie. Cealalta jumatate de apa se amesteca cu zaharul, razatura de lamaie, uleiul si oul intr-o craticioara, se omogenizeaza, se fierbe la ...
 Crema Chantilly (frisca) Crema Chantilly (frisca)
Se bate cu telul sau cu mixerul smantana pana se intareste un pic, dupa care se adauga zaharul si se continua pana ramane tare de se poate lua cu lingura si, intorcand, lingura nu cade.Se poate aromatiza cu cativa stropi de zeama de lamaie sau se ...
 Crema de zahar ars la cuptor Crema de zahar ars la cuptor
Se amesteca laptele, frisca, ouale, galbenusurile de oua, zaharul pudra si batonul de vanilie - desfacut in doua. Compozitia obtinuta se toarna in 8 cupe, rezistente la foc, care se baga intr-o cratita mare, umpluta cu apa (sa nu intre in forme). Se ...
 mere coapte. mere coapte.
Mod de preparareSe face un sirop din zahar si un pahar cu apa in care se pun merele curatate de coaja si de simburi. Se scot si se scurg bine. Se umplu merele cu marmelada amestecata cu nucile putin prajite si farimitate. Se unge forma cu unt. Se ...
 Tort rapid Tort rapid
Fierbi siropul, insiropezi fiecare faie in parte. Lasi sa se patrunda 1/2 ora.Pentru crema fiarta, 100 g zahar si cacao le dai la fiert cu laptele. Cand clocoteste, incorporezi compozitia de oua si faina. Amesteci pana se indeseste. Iei de pe foc, ...
 Torta simfonica Torta simfonica
Blatul:Se incinge cuptorul la 180 gC.Se freaca bine untul cu zaharul pudra,vanilia si coaja de portocala,se adauga mai intai 1 lingura de faina si apoi galbenusurile pe rand,urmate de ciocolata topita.Se bat bine albusurile cu zaharul si sarea.Se ...
 Tort cu mousse de ciocolata Tort cu mousse de ciocolata
Prepararea blatuluiSe separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul iar albusurile se bat spuma.Se adauga cacaoa, praful de copt si faina la galbenusuri si se freaca bine pana devine o crema groasa si omogena.Se adauga treptat ...
 Tort Sacher Tort Sacher
Untul(moale) se freaca, cu zaharul pudra si batonul de vanilie(miezul batonului);se freaca(manual sau electric),pina cind nu se mai simte zaharul(intre degete).Pe urma punem galbenusurile celor 6 oua,pe rind,mestecind dupa fiecare;se pune si ...
 Tort cu crema de cacao si aroma de nescafe Tort cu crema de cacao si aroma de nescafe
BlatulSe bate albusul cu zaharul,se adauga galbenusul,se amesteca,se pune faina in care am amestecat cacaua.In forma tapetata cu hartie se coace la foc mediu, 50 de minuteSe lasa la racit si se taie siropulse fierbe si se pune la racit + ...
 Tort Anena Tort Anena
Se face crema prima data, pentru a avea timp sa se raceasca.Cele 4 oua se amesteca cu 300 g zahar la bain-marie, pana se dizolva.La aceasta crema, secretul este sa nu aducem crema la punctul de fierbere. In cazul in care va fierbe, crema se taie.Dupa ...
 Tort de iarna Tort de iarna
- se bate frisca, se adauga zaharul pudra, intaritorul de frisca, se amesteca si se da la rece;- cat timp sta frisca la rece facem o crema astfel: amestecam 2 ling. de faina cu 3 ling. de zahar, un galbenus, laptele batut, sucul de la o jumatate de ...
 Tort cu crema de caise si fructe. Tort cu crema de caise si fructe.
Se face mai intai crema la plic,care se amesteca cu 500 ml lapte. Intr-un vas inalt se pun cele 2 plicuri de crema de lamaie,si cele 6 linguri de zahar pudra(cine doreste mai putin dulce,pune mai putin zahar).Se toarna laptele rece de la frigider,se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-66
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar pudra - Pagina 58
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z