SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa gulas

Supa gulas

Ingrediente - Supa gulas

700 g carne de vitel pentru gulas
6 cepe
1 ardei gras verde
1 ardei gras rosu
2 catei mari de usturoi
350 g cartofi
1 cescuta cu ulei
1 conserva de rosii cubulete in bulion
1 lingurita maghiran
1 lingurita boia iute
1 lingurita chimen praf
2 linguri cu pasta de tomate
30 ml otet de vin rosu
1 foaie de dafin
2 l de supa de oase de vitel
1 legatura de patrunjel proaspat
sare si piper.
Mod de preparare - Supa gulas


Carnea de vitel se spala , se sterge, apoi se trece printr-un amestec de maghiran, boia, chimen, sare si piper si se lasa deoparte.
In ulei se calesc cepele tocate mai mare,ardeii taiati cubulete si usturoiul zdrobit.
Dupa ce s-au calit se adauga si carnea si se lasa in continuare la foc mic.
Se stinge cu supa de oase amestecata cu otet.
Se lasa totul la foc mic pana ce carnea e aproape gata.
Atunci se pun cartofii taiati si ei in cubulete.
Cand mancarea e gata se pun conserva de rosii si cele doua linguri de pasta de tomate.
Se mai lasa pe foc cam 10 minute.
Se stinge focul si se presara patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa gulas
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z