SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de fasole

Ciorba de fasole

Ingrediente - Ciorba de fasole

500 g fasole boabe
2 cepe
2 morcovi
1 ardei gras
3-4 linguri ulei
1 cana bulion
1 foaie dafin
1 mana buna de urzici
2 lingurite vegeta.
Mod de preparare - Ciorba de fasole
Calesti bine ceapa cu ardeiul si morcovii, pui fasolea (data in cateva clocote si scursa) si stingi cu apa calda.
Lasi sa fiarba si pui si foi de dafin.
Cand fasolea e bine fiarta, pui si o cana de bulion, 2 lingurite de vegeta si adaugi urzicile, oparite si tocate.
Poti pune urzicile si neoparite, bine spalate si tocate.
Mai lasi sa dea cateva clocote.
Pofta buna!


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de fasole
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z