SiteDeBucate » Preparate din paste

Retete Preparate din paste

 Tagliatelle cu dovlecel si sos de rosii Tagliatelle cu dovlecel si sos de rosii
Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei.Dovlecelul il curatam de coaja si il taiem ca si cartofii pai,la fel si ardeiul.Le adaugam la ceapa si le lasam pana se inmoaie.Cand s-au inmuiat adaugam rosiile taiate,sosul de rosii,usturoiul taiat ...
 Paste cu sos aromat Paste cu sos aromat
Fierbem pastele in apa cu sare +1 lingura ulei conform instructiunilor de pe ambalaj. Curatam ceapa si o maruntim, indepartam semintele si maruntim si kapia. Curatam si dam pe razatoarea mare, morcovul. Prazul il feliem, iar frunzele le maruntim. ...
 Paste cu piept de pui, bacon si sos de ciuperci Paste cu piept de pui, bacon si sos de ciuperci
Se fierb pastele in apa cu sare. Ciupercile se spala si se taie felii.Ceapa se taie si ea si se prajeste in putin ulei,apoi se adauga ciupercile.Se prajesc putin si apoi se adauga putina apa si se lasa sa fiarba. Se amesteca o lingura de amidon cu ...
 Paste cu ficatei si sos de rosii Paste cu ficatei si sos de rosii
Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se lasa deoparte. Ceapa si usturoiul tocate le calim putin in 2-3 linguri cu ulei de masline. Adaugam rosiile curatate de coaja si blenduite. Ficateii spalati ...
 Farfalle colorate cu mozzarella si cascaval Farfalle colorate cu mozzarella si cascaval
Se pune apa la fiert cu sare si 3 linguri de ulei, iar cand apa clocoteste se pun pastele ,se lasa sa fiarba 8 minute dupa care se stinge focul si se mai lasa acoperite 15 minute Se scot, se strecoara dupa care se pun intr-o cratita cu unt topit se ...
 Paste la cuptor Paste la cuptor
Se incepe prin a curata morcovul si ceapa,se spala si se toc f marunt. Le punem la calit si cand au inceput sa se rumeneasca punem carnea, amestecand-o bine sa se desfaca, iar cand si-au schimbat culoarea punem 1/2 pahar de vin (optional) si lasam la ...
 Taitei cu varza si piper Taitei cu varza si piper
Varza se toaca marunt cu mixerul si se sareaza.Taiteii se pun in apa clocotita care fierbe si in care s-a pus sare. Se fierb 8 minutesi se lasa sa se odihneasca in apa fierbinte 5-10 minute. Varza taiata se pune la calit in ulei, invartindu-se sa nu ...
 Gnocchi albi si galbeni Gnocchi albi si galbeni
Fierbem cartofii cu coaja si dovlecul il facem la cuptor sau la baine-marine. Cand cartofii sunt fierti ii curatam de coaja si in pasam. 350 de gr din cartofi ii amestecam cu 100 gr faina ,jumatate de ou,sare si 1 lingura de parmezan. Amestecam bine ...
 Paste cu branza si sos bechamel Paste cu branza si sos bechamel
Sosul bechamel este unul dintre sosurile frantuzesti de baza. Se foloseste ca atare sau ca adaos in diferite preparate din bucataria frantuzeasca si nu numai. Cum se obtine: Laptele( 500 ml ) se aromatizeaza cu o jumatate de ceapa, un catel de ...
 Trandafirasi de pasta proaspata Trandafirasi de pasta proaspata
punem faina intr-un vas si formam o fantana in mijloc unde punem ouale si sarea. amestecam prima data cu o furculita pana ouale absorb toata faina,apoi cu mana pana obtinem un aluat destul de elastic(dak mai e nevoie mai punem putina faina,depinde de ...
 Penne cu ton si masline Penne cu ton si masline
pastele se fierb 11 min cu ulei si sare, timp in care se face sosul de ton astfel:se taie usturoiul fff marunt si se inmoaie putin in ulei de masline, se adauga rosiile taiate cubulete si bulionul si se mai calesc vreo 3-4 minute. se pun codimentele, ...
 Paste de casa cu spanac Paste de casa cu spanac
Punem toate ingredientele intr-un bol, la inceput amestecam cu furculita, iar cand incepe sa capete consistenta, punem aluatul pe o planseta si in framantam cu mana. Chestia cu gramajul de faina e destul de relativa, puneti atata faina pana obtineti ...
 Paste de casa Paste de casa
Procedeul e acelasi ca si la Taiteii de casa cu spanac. Se pun toate intr-un bol, se amesteca pana devine un aluat omogen. Chestia cu gramajul la faina e oarecum relativa. Puneti faina pana obtineti un aluat elastic si nelipicios. Daca formati o bila ...
 Tagliatelle aglio, olio & peperoncino Tagliatelle aglio, olio & peperoncino
Cateii de usturoi se taie feliute, iar chilli se marunteste. Pastele se pun la fiert. Usturoiul si chilli se pun intr-o tigaie si se rumenesc, pana cand usturoiul e putin auriu. Nu il lasati mai mult pentru ca se amareste. Pastele scurse si pun ...
 Paste cu sos Paste cu sos
Pastele se pun la fiert.Intr-o tigaie se stropeste putin ulei si se pune la prajit usturoiul.Dupa ce se prajeste se arunca, iar in uleiul ramas se pun ardeii taiati cubulete si nuca. La final se adauga smantana, sare, piper si se lasa sa dea un ...
 Paste picante cu sos si carne tocata Paste picante cu sos si carne tocata
Se pune uleiul,ceapa tocata, usturoiul tocat marunt,se calesc putin si  se toarna carnea si kaizerul se lasa2-3min.pe foc apoi punem 3 linguri apa mai lasam putin apoi turnam bulionul ,sare ,piper lasam sa dea cateva clocote si adaugam peste ...
 Paste cu mascarpone Paste cu mascarpone
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se lasa deoparte. Untul il topim intr-o tigaie. Adaugam faina si amestecam energic, sa nu se formeze cocoloase. Turnam laptele putin cate putin amestecand ...
 Taitei cu varza Taitei cu varza
Se pun la fiert taiteii in 5 l de apa cu sare. Se fierb 8-10 minute, apoi se scurg si se lasa sa se raceasca. Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se scurg, se zdrobesc si se amesteca cu untul si smantana. Varza se ...
 Spaghete cu suc de rosii si busuioc Spaghete cu suc de rosii si busuioc
curatati bine rosiile, decojitile si taiati-le in cubulete. curatati usturoiul. Intr-o tigaie caliti bine usturoiul la foc mic, adaugati  rosiile, sare si un varf de cutit de zahar, 1 lingura de otet si busuiocul. Lasati la foc mic pentru 15 ...
 Paste cu smantana si dovlecei Paste cu smantana si dovlecei
Se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Intre timp se taie dovlecelul felii rutunde de 2 mm grosime. Se incinge ulei in tigaie se pun dovleceii si se prajesc usor(nu trebuie sa fie rumeni, vezi poza) Cand a fiert apa se pun pastele si se lasa sa ...
1-1011-18
Filtreaza retetele
Ingredient:
sunca (27) carne tocata (25) nucsoara (25)
bulion (25) zahar (25) ceapa verde (23)
lamaie (22) boia (22) ton (20)
spanac (18) vita (17) telemea (17)
ardei iute (17) macaroane (16) marar (16)
spaghetti (14) porumb (14) porc (13)
telina (13) mozzarella (12) pesmet (12)
dafin (12) mazare (12) rozmarin (11)
bacon (10) varza (10) maioneza (8)
farfalle (8) foi lasagna (8) taietei (8)
maghiran (8) peste (7) vegeta (7)
iaurt (7) curry (7) cartofi (7)
sos de soia (7) tortellini (7) otet (7)
vin rosu (7) praz (6) menta (6)
amidon (6) salam (6) ghimbir (6)
menta (6) branza de vaci (6) margarina (6)
orez (5) dovlecei (5) verdeata (5)
nuca (5) carnati (5) supa de pui (5)
stafide (5) carne de porc (5) aluat (5)
sunca presata (4) paste fusilli (4) zahar vanilat (4)
rom (4) frisca (4) galbenus (4)
alune (4) miere (4) vinete (4)
mustar (4) vanilie (3) gogosar (3)
melci (3) susan (3) arpagic (3)
somon (3) tarhon (3) branza topita (3)
compot (2) salam uscat (2) carne de miel (2)
capere (2) castraveti (2) suc de lamaie (2)
mascarpone (2) coaja de lamaie (2) ardei kapia (2)
carne de vita (2) chimen (2) costita afumata (2)
feta (2) zahar pudra (2) esenta de vanilie (2)
conopida (2) suc de lamaie (2) gorgonzola (2)
sofran (2) mozarella (2) gris (2)
sardele (2) coriandru (2) ridichi (1)
cuisoare (1) carne de vitel (1) broccoli (1)
salvie (1) scortisoara (1) chilli dulce (1)
piper boabe (1) pasta tomate (1) telemea de oaie (1)
fasole verde (1) ananas (1) coaja de portocala (1)
pastarnac (1) esenta de rom (1) mac (1)
cirese (1) mere (1) parizer (1)
carne de curcan (1) leustean (1) file de peste (1)
lapte batut (1) salau (1) migdale (1)
gulii (1) pulpe de pui (1) ketchup (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din paste - Pagina 13
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z