SiteDeBucate » Preparate din paste » Paste cu smantana si dovlecei

Paste cu smantana si dovlecei

Ingrediente - Paste cu smantana si dovlecei


paste fundite
- 200 gr smantana
- 1 dovlecel
- 100gr carne de porc (optional)
- ulei de masline
- busuioc proaspat 2-3 frunze
- sare, piper
-parmezan
Mod de preparare - Paste cu smantana si dovlecei
Se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Intre timp se taie dovlecelul felii rutunde de 2 mm grosime. Se incinge ulei in tigaie se pun dovleceii si se prajesc usor(nu trebuie sa fie rumeni, vezi poza)

Cand a fiert apa se pun pastele si se lasa sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se pun peste dovlecei, se condimenteaza si se adauga smantana, se lasa sa fiarba f putin, amestecand incontinuu, apoi se ia de pe foc. Se serveste cu parmezan ras si busuioc tocat.
 
Timp de preparare: sub 15 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Paste cu smantana si dovlecei
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z